πρωταθληματάκι er τώρα.
Printable View
πρωταθληματάκι er τώρα.
επαιξα ενα ματς χωρις να ξερω, ξεπατωσα εναν γερμαναρα 5-1, ειμαι ετοιμος να σας ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΩ.
axaxxaxax eida room dagenham kai piga na mpw
alla evales kwdiko gamw
room Dagenham
κωδικος dagred
μπειτε.
de me vazei :/
edit: JackTheRippers Room
pass: er
ΓΑΜΑΤΟ
μπες!
ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΕΜΕ
λοιπόν είναι ΕΠΟΣ,ας υπάρχει μόνιμος κωδικός er και ελάτε να σας σκίσω τα κωλαράκια
ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ....
βεβαια καποιοι γιουζερς ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΚΑΒΛΙ αλλα θα μαθουν μωρε :P :P
epikotato epos....
o kwdikos einai er.
to paixnidi gamaei alla de paizw, eiste proponhmenoi :(
Εχει νεκρωσει το δεξι μου χερι.
http://www.foddy.net/Athletics.html
Δεν περπατει ο πουστης, θελει να τρεξει κιολας....
:roll: πανέμορφο
gamato enai basika, ti se xalase, pou exei mono kokkines kai prasines mpales?
lol δεν με χάλασε κάτι.Έχω κολλήσει στο 16..
Η πρωτη πιστα που κολλησα κι εγω κανα δεκαλεπτο. Απλα κανε την πρασινη το πουτανακι σου
Μολις την περασα και δε θελω να κανω την 17
edit: χα, την εκανα την 17, ωραια πιστα
κόλλησα για πρώτη φορά στη 40 κι η ώρα είναι 7:00, δεν έχω κουράγιο να τη σκεφτώ, αλλά μισώ λίγο τον εαυτό μου που άνοιξε το θρεντ. Ποτέ ξανά. zzz
κόλλησα για πρώτη φορά στη 45 κι η ώρα είναι 9:30, δεν έχω κουράγιο να τη σκεφτώ, αλλά μισώ λίγο τον εαυτό μου που άνοιξε το θρεντ. Ποτέ ξανά. zzz
ξανάνοιξα το θρεντ για να ποστάρω ότι το τερμάτισα το μπάσταρδο. μηδέν + φμλ
I ll just leave this here
http://megaswf.com/simple_serve/102223/
Γαμηθείτε, δε μπορώ να περάσω τη 16.
ολοι εκει κολλαμε τελικα, με παιδεψε πολυ κι εμενα η γαμωδεκαξι. με τα πολλα το βρηκα ευτυχως, αλλιως θα σπαγα κανα ποντικι.
Εγώ είδα τη λύση τελικά =(
εγω εκνευριζομαι πολυ αμα δε μπορω να βρω τη λυση σε κατι και προτιμω να παιδευτω μια βδομαδα ας πουμε μεχρι να το βρω παρα να το δω ετοιμο. Μαλακια βασικα, το ξερω, αλλα αν δω απαντηση ξενερωνω και μετα απο λιγο κλεινω το παιχνιδι επειδη για καποιο λογο δεν εχει νοημα πια. ηθικο αταχουαλπι.
και στα ψυχαναγκαστικα μπορουσα να το βαλω αυτο δηλαδη.
πείτε τώρα πως βγαίνει η τελευταία ( λεβελ 60 ) και θα το κλείσω μετά..
H 60 χωρίς γκουγκλάρισμα απλά δε βγαίνει.
Στην 35 αναγκάστηκα να το κλείσω επειδή σχόλασα @%^#$@!##$%%&#$#
εχω κολλήσει στη 40. είδα λύση, αλλα δεν πιάνει γιατί δεν κινείται η γαμωμπλε που πρέπει
πω αυτές οι πόρνες οι μπλε στη 40. Έχει σημασία πώς στήνεις τις μπάλες και με ποια σειρά
η 16 μου πήρε περίπου 3 δευτερόλεπτα, να αισθανθώ διάνοια; ...:moutza:
Μπαρμπ όταν το ξανανοίξεις θα σου βγάλει πινακάκι να διαλέξεις πίστα, δε θα χρειαστεί να το πιάσεις απ'την αρχή
(εγώ τρεις μέρες αυτή τη δουλειά έκανα)
otan ksanapaei douleia mono. de prokeitai to paixnidi na katalavei oti to pc ths X htan ekeino to X pc pou emeine sth X pista :!:
oh wait
Το πιασα χθες και απο την 20 που το ειχα αφησει γιατι ειχα βαρεθει πηγα σερι μεχρι την 53-54 (δε θυμαμαι μετα πηγα για υπνο), κολλωντας λιιιιιγο στην 40, η οποια τελικα ειναι πανεμορφη πιστα. Η μονη πιστα στην οποια κολλησα πραγματικα ηταν η 16 παντως ως τωρα. Αν μπεις στη λογικη του παιχνιδιου, μετα υπαρχουν πιο πολυπλοκες πιστες αλλα τις περνας γιατι εχεις σσυνηθισει νομιζω.
http://armorgames.com/play/10638/sugar-sugar tzamato game