καλά αυτό θα γίνει σίγουρα.
εκτός και αν λυσάξουν και τα φάνε όλα, που παίζει και αυτό τώρα που το σκέφτομαι.
Printable View
καλά αυτό θα γίνει σίγουρα.
εκτός και αν λυσάξουν και τα φάνε όλα, που παίζει και αυτό τώρα που το σκέφτομαι.
hey guys,
has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Blindgeο μαλλον εσυ πρεπει να τα κοψεις :!:
γαργαρες με μπεταντιν και εισαι αρχηγος
τσκ,
ποτέ πια strepsils, μόνο trachisan που κάνουν δουλειά.
ex-assistant pharmacist speaking.
O Pharmacist sumfwnei me ton assistant.
Γαργαρες με tantum.
ειμαι οριακά να ξαναρρωστησω μετα απο 2 βδομαδες!! επισης ανεπαναληπτα φαινομενα γκαντεμιας το σ/κ, αγγιζω την τελειοτητα!!
απο τότενες που κανόνισα να αλλάξω σε κάνα δυμηνάκι εταιρία ιντερνετ έχει γαμηθεί η σύνδεσή μου.
μωρ' λες να έχουν βάλει κοριό στο κινητό μου, να με ακούσανε και να με εκδικούνται;
thelw na akousw antemies pinatero
ας αφησουμε λιγο το σ/κ κι απλα να αναφερω μια μικρη καθημερινη γκαντεμια πριν λιγες ωρες! θελεις να φας πρωινο εχεις μια φετα ψωμι. μια φετα γαλοπουλα κι ενα ποτηρι χυμο! ριχνεις το ποτηρι χυμο απανω στο ψωμι, στην αναταραχη να πιασεις το ποτηρι ριχνεις αναποδα το δισκο με αποτελεσμα 2 ποτηρια σπασμενα, ενα μειγμα χυμου και νερου, μια φετα ψωμι και μια φετα γαλοπουλα στο πατωμα, για μεγαλη μου τυχη ο φραπες δεν ηταν πανω στο δισκο!
εφαγα το ψωμι με το χυμο/επλυνα τη γαλοπουλα!
pinatere fainesai empeiro palikari
sou emeine o frapes athiktos
de sou ftanei?
kai o frapes kovei thn peina
giati grinia zeis?
frapes uber alles
porwsou ligo
apalefti varemara!
kserete mipos an pezei TSAMPA eisodos gia foitites sto Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ?!
Leei sto site oti pezei mexri tis 16:00 , kai epidi 8elo na do afto http://tdf.filmfestival.gr/default.a...30&MovieID=202
an mporei kapoios na to epiveveosei .
http://www.ktimothy.com/stuff/st-patricks-snoopy.jpg
Ωραία events απόψε.. :mrgreen:
πρώτο ποστ από τη δουλειά.
μπορούσα και χθες, αλλά είπα να δώσω ένα 24ωρο.
maista thnx , 8a pao apo noris kai vlepoume :s
Δηλαδή βλέπω το τριφύλλι στο σήμα το er και ρωτάω : από 'δω και πέρα θα έχουμε πινελιές στο λόγκο σε κάθε γιορτή;:D
Να μην αναφέρει κανείς σήμερα τις λέξεις James και Joyce. Ούτε καν στο Metallica forum.
Εγω παιζει να περασω για να βρω ασχετη παρεα. Θα εισαι εκει Αμνιζι?
thelw tsarouxi.
τι τριφύλλια είναι αυτά γαμώ τον Χριστό σας?
να κανω μια ερώτηση για να δείξω και το σημείο αχρηστοσίνης μου άλλη μια φορά.
όταν έχεις ασύρματο νετ παίζει να σου γαμιέται η σύνδεση, έτσι όπως μου γαμιέται εμένα τώρα που κάθομαι στο λαπτοπ της αδερφής μου ή φταίει τίποτ' άλλο που δεν έχω βρεί;
αυτά.
δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις. :smile:
και με το ενσύρματο παίζει να σου γαμιέται. πες τι γίνεται ακριβώς; από σήμα πως πάει; πήγαιναι και στο pc offtopic..
ο μοζίλας έχει cached το προηγούμενο logo.
το σκεφτηκα κιαυτο αρχικα,αλλα εχω το ccleaner να τα καθαριζει ολα αυτοματα μετα απο καθε κλεισιμο
Πάντως το τριφύλλι είναι ένα με το logo, δεν είναι από πάνω. Κι αυτό το logo έχει αντικαταστήσει το παλιό logo στο server. Οπότε για κάποιο λόγο έχει κρατήσει το παλιό εσένα και στο δείχνει.
Δηλαδή κάνεις Сtrl+F5 και συνεχίζει να δείχνει το σκέτο;!
Τρελή βρόχα..
Χα mOOn@ki@.. νομίζατε ότι τέλειωσε ο χειμώνας ε..? :mrgreen:
ρε ελεος και μ'αρεζει η βροχή
ηρθε η κολλητή μου που εδώ και 6 μήνες μένει ιρλανδία, εδώ, για μια μέρα μόνο για να πάει στην τράπεζα και δεν μπορώ να βγω με την κωλοβροχή και τον κωλογυψονάρθηκα να πιούμε κάνα ουζάκι όπως τον παλιό καλό καιρό.
:cry: