Εγώ τη δέχομαι, όχι μόνο για το Dythor, γενικά!
(για να είμαστε και ον τοπικ)
Printable View
Εγώ τη δέχομαι, όχι μόνο για το Dythor, γενικά!
(για να είμαστε και ον τοπικ)
Δεν το νομίζω.
Δεν θεωρώ το λαζόπουλο κάτι σπουδαίο αλλά μιας και τέθηκε η σύγκριση και μόνο: http://altsantiri.go-forum.net/forum-f6/topic-t15.htm
Α ναι, ο ψαριανός έχει γράψει και το "στης βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να έκλανα". Μπράβο.
Ρε αγόρι μου, ως πολιτικό σχολιαστή τον κρίνω. Χέστηκα για το El Greco, τη φωνή που έβαλε στο Ηρακλής και τους 10 Μικρούς Μήτσους. Πολιτικά και μόνο ο τύπος εκφράζει απίστευτα ανεύθυνες απόψεις στην εκπομπή του, και το κακό είναι πως ο κόσμος "ξεκαβλώνει" όταν τον βλέπει. Νομίζουν όλοι ότι κάνει σάτιρα όταν στην ουσία κάνει ό,τι του πει ο Κοντομηνάς.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στην πρόταση "ο Λαζόπουλος Λάκης έχει προσφέρει ένα ελάχιστο πράγμα στη ζωή του (σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη ζωή του) σε αντίθεση με τον τραγικό καραγκιόζη Ψαριανό Γρηγόρη";
Δηλαδή για σένα και οι δύο είναι τραγικοί καραγκιόζηδες, απλά ο ένας είναι καλλιτέχνης με κάποιο έργο. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος μέσα στη βουλή που πιστεύεις ότι ΔΕΝ είναι καραγκιόζης, κάποιος πολιτικός, κάποιο γνωστό πρόσωπο τέσπα;
Να ρωτήσω κάτι?Γιατί τόση εμπάθεια ξαφνικά με τον Ψαριανό?Δεν έχω και καμία σχέση με τις απόψεις του αλλά το να τον αποκαλείς ξαφνικά τραγικό καραγκιόζη που δεν έχει προσφέρει ένα ελάχιστο πράγμα στη ζωή του μου φαίνεται κάπως.....
εντιτ:@ ικονοκλαστ
Υπάρχουν 4-5 άτομα που είναι βουλευτές και δε τους θεωρώ καραγκιόζηδες, ναι. Θες κάποια λίστα, θα σε βοηθήσει σε κάτι; Υπάρχει κάτι για το οποίο διαφωνείς για τον Ψαριανό ή απλώς σπας αρχίδια btw;
scarecrow, δεν ξέρω σε τι θέλεις να σου απαντήσω.
Θα βοηθούσε να καταλάβω γιατί θεωρείς τον Ψαριανό "τραγικό καραγκιοζάκο". Προφανώς δεν έπρεπε να φτάσει σ'αυτή τη κατάσταση η πολιτική ζωή ώστε να ειπωθούν μερικά πράγματα μέσα στη Βουλή αλλά άποψή μου είναι πως είσαι, κλασσικά, υπερβολικός. Δηλαδή αν Ψαριανός είναι τραγικός καραγκιοζάκος τι είναι άλλα καμάρια της πολιτικής; Εννοώ, έχουμε χάσει λίγο τη κλίμακα με τόσο ισοπεδωτικά σχόλια. Και λίγο σπάω αρχίδια, οπότε θα σε καληνυχτίσω.
μάλλον θέλει να του πείς-τε μερικούς λόγους που βγάζετε τόση χολή
Ποιός χέζει τα "καμάρια της πολιτικής" και το ποιός είναι βουλευτής ή οχι, τον ψαριανό τον κρίνω συνολικά σαν άνθρωπο για αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Βαριέμαι πραγματικά να απαριθμήσω χαρακτηριστικά του και περιστατικά που μου γυρνάνε τα άντερα και θα υπενθυμίσω απλώς ότι για κάποιον που θέλει να κουβαλάει παντού μαζί του το ταμπελάκι "αριστερός" η κριτική είναι πιο αυστηρή για το τι λες και το τι κάνεις γιατί υπάρχουν και κάποια στάνταρ. Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο ορισμός του "δήθεν" με βάση τα δικά μου στάνταρ, αυτό.
δεν τον ξεχναμε το μπουστη που πηγε κεντρικος ομιλιτης σε εκδηλωση πασπ παρεα με τον σκανδαλιδη.
Διασπαστική και μεταξύ μας, απίθανη!
penny georgiou likes this :thumbsup:
:lol:
Σπύρο από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να καταφέρεις να μπεις στο δημόσιο και να γίνεις ο συνδικαλιστής που ονειρεύεσαι.
Χοντρό..
Εγώ είμαι ο σπύρος; Ε, μη τσατιζόμαστε, πες ανοιχτά ότι γουστάρεις ψαριανό, έτσι κι αλλιώς στην ηλικία σου απευθύνεται.
Πάντως ο Λαζόπουλος προχτές το βράδυ τον επικρότησε γι'αυτά που είπε στο κοινοβούλιο :P
Ξερωγώ, ο καθένας δηλώνει ό,τι γουστάρει και κάνει ό,τι υποδείξεις γουστάρει. Κι εγώ έχω χορτάσει ντεμεκ έμπειρους θειούληδες με "στάση ζωής" να μου εύχονται να χωθώ σε θώκους, σε πασοκάρες και σε συνδικαλισμούς στο δημόσιο αλλά στα παπάρια μου και δεν το κάνω και θέμα. Απλώς δε κατάλαβα προς τι οι ευχές και συμπέρανα ότι θίχτηκες για την γρηγοράρα.
Την οποία χορταίνουμε εδώ btw:
Δηλαδή, πάρτε εδώ ένα ΜΑΛΑΚΑ που έχει και κοινό ρε πούστη, δεν το πιστεύω.
και τα σφυροδρέπανα, όλα τα θρησκευτικά σύμβολα.
γιατί πιστεύω κι εγώ σ' έναν θρησκευτικό κομμουνισμό.
Ξέρουμε οτι ο Ψαριανός είναι ότι να'ναι+ προσωπικά δεν τον παίρνω και στα σοβαρά.
Αλλά και εσύ γιατί τέτοιο μένος? Σου γάμησε καμία απ΄το σόι..?
edit: @ikonoklast
παρεξήγησες σύντροφε , στα αρχίδια μου η άποψή σου για τον Ψαριανό , δεν τα διάβασα, και όλα
Για το γενικό τουπέ μιλάω.
Τώρα για έμπειρους θειούληδες , ναι είμαι έμπειρος, αλλά αύριο θα είμαι πιο έμπειρος , και μεθαύριο ακόμα περισσότερο.
Και αν μαζέψεις λίγο την μύτη σου μπορεί να σου φανώ και χρήσιμος.
όπως όλος ο κόσμος είναι χρήσιμος , ακόμα και ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Καλά, άμα είναι να μου φέρεις λαμπάδα το πάσχα σε όλα οκ είμαι.
http://img249.imageshack.us/img249/7...ukoulofora.jpg
Παρε αυτην και ξεκινα.
http://allotriosi.wordpress.com/2010.../beersandmarx/Quote:
Ο Καρλ Μαρξ εκτός από μεγάλος θεωρητικός , επαναστάτης , συγγραφέας και πολυπράγμων δεν έπαυε να είναι και αυτός ένας απλός θνητός. Μετά από αυτήν τη γελοιωδώς μικρή ‘απολογητική’ εισαγωγή μιας και ο Μαρξ δεν χρειάζεται συστάσεις , προειδοποιούμε οι ηθικολόγοι και σοβαροφανείς μπορούν να ξεκουμπιστούν ευθύς εξαρχής.
Ιδού ένα μικρό και χαριτωμένο περιστατικό στη ζωή του μεγάλου άντρα , ίσως σε μερικούς από εμάς να τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή :
Ένα βράδυ, βγήκε με τον Έντγκαρ Μπάουερ και τον Βίλχελμ Λίμπκνεχτ για μπαρότσαρκα κατά μήκος της Τότεναμ Κορτ Ρόουντ, σκοπεύοντας να πιουν από ένα τουλάχιστον ποτήρι μπύρα σε κάθε παμπ που θα συναντούσαν μεταξύ της Όξφορντ Στριτ και της Χάμπστεντ Ρόουντ. Καθώς στο δρόμο στεγάζονταν ούτε λίγο ούτε πολύ δεκαοκτώ παμπ, μέχρι να πιάσουν την τελευταία τους σκάλα ο Μαρξ ήταν ήδη σκνίπα. Μια ομάδα Οντφέλοους,* που κάθονταν ήσυχοι και απολάμβαναν το φαγητό τους, βρέθηκαν στο στόχαστρο της μεθυσμένης τριάδας
Είχαμε βαρεθεί προς το παρόν την «ζυθοπεριήγησή μας» και προκειμένου να ηρεμήσουμε κάπως το αίμα μας που έβραζε, βαλθήκαμε να περπατούμε με ταχύ βήμα, μέχρι που ο Έντγκαρ Μπάουερ σκόνταψε σε κάτι στοιβαγμένα αγκωνάρια στην άκρη του δρόμου. «Ζήτω, έχω μια ιδέα!» και εις ανάμνησιν της εποχής που κάναμε τις τρελές φοιτητικές μας φάρσες, άρπαξε μια πέτρα και μπαμ! μπουμ! ένα γκαζοφάναρο έγινε θρύψαλα. Η ανοησία είναι μεταδοτική -ο Μαρξ κι εγώ δεν μείναμε πίσω και σπάσαμε τέσσερις πέντε φανοστάτες-, ήταν πιθανόν δύο η ώρα το πρωί και οι δρόμοι ήταν έρημοι… Ο θόρυβος, ωστόσο, τράβηξε την προσοχή ενός αστυνομικού, που χωρίς να το πολυσκεφτεί έδωσε γρήγορα γρήγορα το σινιάλο στους συναδέλφους του. Αμέσως ακούστηκαν από παντού αστυνομικά σφυρίγματα. Η θέση μας ήταν κρίσιμη. Ευτυχώς, το αντιληφθήκαμε αμέσως· και ευτυχώς, γνωρίζαμε τα κατατόπια. Το βάλαμε στα πόδια με δυο τρεις αστυνομικούς στο κατόπι μας, σε κάποια απόσταση μακριά μας. Ο Μαρξ επέδειξε ευλυγισία για την οποία δεν τον είχα ικανό. Και αφού το κυνηγητό κράτησε κάποια λεπτά, κατορθώσαμε να στρίψουμε σ’ έναν παράδρομο, φτάσαμε σε μια αλάνα -μια πίσω αυλή ανάμεσα σε δύο δρόμους- κι από κει βγήκαμε πίσω από τους αστυνομικούς, που έχασαν τα ίχνη μας. Ήμασταν πια ασφαλείς. Δεν μας είχαν δει και φτάσαμε στα σπίτια μας χωρίς άλλες περιπέτειες.
* Oddfellows: μέλη αγγλικής εταιρείας αντίστοιχης με τη μασονία.
Φράνσις Γουίν , “Κάρολος Μαρξ η ζωή του” , εκδ.ωκεανίδα σελ.341-342
Έχει συνέχεια αυτή η ιστοριούλα με μπάτσους που σκάνε σπίτι του μαρξ τους ανοίγει η γυναίκα του αυτός κρύβεται και μετά τον κατσαδιάζει κλπ.
Όλα αυτά βέβαια απλώς ενισχύουν την άποψη ότι ο ύπατος θεωρητικός του επαναστατικού κομμουνισμού εκτός από Μέγας Μάγιστρος της Ταξικής Πάλης ήσαν και THRASHER.
:touched:Quote:
Ίσα ίσα...
από μ-α-ύρο σκυλί 2:36πμ, Δευτέρα 24 Μαΐου 2010
οι σκύλοι είναι πολύ καλύτεροι από τους ανθρώπους.Οι άνθρωποι είναι βρωμιάρηδες συμφεροντολόγοι σιχαμεροί ανασφαλείς υποταγμένοι και πολλά άλλα άσχημα.Οι σκύλοι και αυτοοργανωμένοι είναι και αντιιεραρχικοί και ελεύθεροι και τα πάντα.Και σκοτίστηκα για τους ανθρώπους.'Εχουν διαλέξει τη μοίρα τους δυστυχώς και βλέπουμε όλοι πιά είναι η κοινωνία τους.Τα ζωάκια και αρμονικά ζούνε και δεν έχουν αρχηγούς.Πολύ καλύτερα απ'το σιχαμερό ων που ονομάζεται άνθρωπος
:touched::touched::touched: