To ωραίο γκολ τους το ακύρωσαν. :PQuote:
Originally Posted by Magellan
Printable View
To ωραίο γκολ τους το ακύρωσαν. :PQuote:
Όπως τα είπε γενικά παραπάνω κ ο Μιτς, φοβισμένοι στο πρώτο ημίχρονο κ άσχημη εμφάνιση, καλά στοιχεία από Μπελούτσι κ Λεονάρντο, τεράστια διαφορά κλάσης κλπ. Μένω ικανοποιημένος από τη συνολική πορεία της ομάδας.
οτι ειπε ο μιτσμαν γενικα και ο αποπανω
να έλεγες για δημοσιογραφίσκους και ελληνικές ομάδες οκ, αλλα για ευρωπαικές ομάδες το γαμάς λίγο. Πάντως για πέρυσι που ανέφερες εγώ δεν θυμάμαι να λέει κανείς ότι η μαν είναι το φαβορί, όλοι μίλαν λέγανε η οποία νομίζω ότι έχει και περισσότερες συμπάθειες στην ελλάδα από την μαν.Quote:
Originally Posted by attila
Εγώ φτιάχτη ότι τακουνάκια τρίμπλες πάσες με την πλάτη και τέτοιες αρχιδιές να δω τα ξεχνώ όταν βλέπω το πλασέ του κακά με το αριστερό στο ολν τράφορντ πέρυσι με τη μπάλα να πηγαίνει εκεί που ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να την πιάσει. ΟΚ έχει βάλει 30 γκολ αλλά αν δεν το δω να παίρνει την ομάδα από το χέρι και να πάρει cl εγώ δε λέω τίποτα. Δες πχ μία άλλη περίπτωση, λάρσον, πάλευαν όλοι να βάλουν γκολ μπήκε μέσα η απίστευτη παιχτούρα και καθάρισε τον τελικό, ή τον πάβελ (πινκς τείνουν άπειρο) με τη ρεάλ στον ημιτελικό να δίνει ότι έχει και δεν έχει και ας έχασε τον τελικό, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Ας βάλει και 100 γκολ αλλά αν δεν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύσκολα ματς είναι απλά πάρα πολύ καλός παίχτης. Είναι και μικρός βέβαια ακόμα, έχει πολλά χρόνια για να δείξει και άλλα πράγματα. Να πεις για κάποιον ότι είναι ο καλύτερος είναι πολύ βαριά κουβέντα
δεν τη χαλασε τη ρεαλ!..Quote:
πέρασε και η Schalke, η γερμανική μου συμπάθεια. Panzer να πάνε ματς στα πέναλτυ και να χάσουν δεν παίζει
Εμεις γιατι δεν ειμαστε ποτε τυχεροι? :(
Γιατι να μην εχουμε το φαρδος της Σαλκε η της Φενερ? :(
2η καβλα συνεχομενη, εξω και η Ρεαλ. :D
Wino, η τοποθετηση μου στο θεμα ηταν ξεκαθαρη, εγραψα ποιος ειναι κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος παικτης ποδοσφαιρου αυτη τη στιγμη στον κοσμο. Αυτο το βασιζω στις ενεργειες που κανει, στις επιλογες του, στα γκολ που εχει βαλει και στο ποσο σκιζεται για να παιξει μπαλα. Με βαση αυτα (που περιλαμβανουν ολα αυτα τα φαντεζι τακουνακια κτλ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και για φετος γενικοτερα, ο Κακα παιρνει τα αρχιδια του Κριστιανο. Οχι οτι θελω να μειωσω τον Κακα, γαμω τους παικτες ειναι, και μπορει αν ειχε Παγκοσμιο αντι για Ευρωπαικο το καλοκαιρι ο Κακα να επαιζε 3 φορες καλυτερα απο τον Ροναλντο. Στην ποδοσφαιρικη σεζον 2007-08 ομως, και στην Ευρωπη και στο πρωταθλημα της χωρας του, αυτα που εχει κανει ο Ροναλντο δεν τα εχει κανει κανεις αλλος, εκτος κι αν διαφωνεις και σε αυτο.
Χαιρομαι που ακομα και σε ενα αναμενομενα ευκολο 3-0 απο την Τσελσι οι οπαδοι αλλων ομαδων δινουν βαση στους σχολιαστες και σε 2 σωστα σφυριγμενα οφ σαιντ. :P :P :P
Η Ρομα οχι μονο περασε, αλλα επαιξε και γαμω μεσα στο Μπερναμπεου, αυτο δεν το περιμενα με τιποτα με συστημα 4-6-0.
Η εμφανιση της Ρομα ηταν εντελως καταπληκτικη,αντε και αυριο η Φιορεντινα
Μας ξενέρωσε η Ρεαλ αν και η Ρομα έπαιξε πολύ καλά.
και ναι ο Κριστιάνο αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος και πιο συμπαθής απο Κακα.
Σχολιάζουμε εκφωνητες και κόσμο του γαύρου γιατί απο μπάλα δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ένα δοκαρι δεν λέει και τπτ.
Μαντσεστερ για CL...
επαγγελματική εμφάνιση τσέλσι και άνετη πρόκριση επί ενός ανύπαρκτου gayρου στο 1ο ημίχρονο. πίεση από ψηλά, προσοχή στην άμυνα (στα κόρνερ έμεναν 3-4 παίκτες πίσω) με αποτέλεσμα ο gay να μην μπορεί να χτυπήσει σε στυλ βερντερ που αμυντικά ήταν σκορποχώρι. μετά το 3-0 έγινε και η σχετική συντήρηση δυνάμεων, με αποτέλεσμα να φανεί λίγο και ο κουντιτσίνι ο οποίος ήταν απλός θεατής μέχρι εκείνη τη στιγμή. εισπράχθηκε και η συνηθισμένη ταρίφα από εβραίο προπονητή.
μπράβο στο θρύλο για τη 2η στα 11 χρόνια πρόκριση από τους ομίλους. τα ξαναλέμε σε 5-6 χρόνια πάλι.
χαχαχαχαχαQuote:
Originally Posted by Raven Lord
αυτο το 2στα 11 κατι μου θυμιζει!
χαχαχαχχαχαχα
εμάς φίλος είναι 1/11 :(
(θα έλεγα ότι μου θυμίζει την ευστοχία σας στα τρίποντα στο "ντέρμπυ" αλλά ήταν πολύ χειρότερη)
ase mas re raven.les kai esy den tha mazeues tosa.
epishs thymise mou poia omada se apekleise fetos sto uefa?
KANTE ENΣTAΣH!
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
axaxaxaxaxa!!!!ma poso asteios?????
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Γιατί από χτες όλοι οι γαυροι που μιλάω φωνάζουν και οδύρονται αν τους λες Τσελσι??? Λέμε κατι περίεργο η μήπως δεν χάσατε?
Επίσης τι μανία είναι αυτή να ακούω εσείς πόσα θα τρώγατε κτλ??
Μπορεί να τρώγαμε και παραπάνω αλλα παίζει να υπήρχαμε στο γήπεδο τουλάχιστον.
Για ΟΥΕΦΑ στην ουσία εμείς παιτάξαμε την πρόκριση απέναντ σε μια μικρομεσαία ομάδα πράγμα που δεν υσχύει για εσάς. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...
Αλλά ευτυχώς ο κόσμος του γαυρου ακουγόταν στο γήπεδο...
Προσπαθω να καταλαβω το νοημα του αποπανω ποστ, αλλα δυσκολα τα πραματα.
Μέτα χαράς να στο εξηγήσω αλλά διάβασε κα 3 - 4 ποστ πριν μήπως το καταλάβεις.
Quote:
Originally Posted by ion_storm
Λοιπον τι συμπερασμα βγαζω εγω απ αυτο.
α) Η Τσελσι μας νικησε.
β) Η Τσελσι μας νικησε φυσιολογικα
γ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση
δ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση αντιμετωπιζοντας μια μικρομεσαια για τα γενικα ευρωπαικα δεδομενα ομαδα
ε) Ολοι οι οπαδοι του οσφπ μετα το 0-0 ελπιζαμε σε κατι καλο.
Και ξαναρωταω. Ποιο το νοημα των αυτονοητων?
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Quote:
Δελτίο Τύπου - 14/1/2005
ΑΠΟΦΑΣΗ
Το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ομαδικού αθλήματος του ποδοσφαίρου, αποτελούμενο από τον Βασίλειο Κωστόπουλο-Πρόεδρο Πρωτοδικών ως Πρόεδρο και τους Δημήτριο Λευκό-Εισηγητή και Γεράσιμο Βρυώνη Πρωτοδίκες Αθηνών ως μέλη, με την υπ’ αριθμ. 74/14-1-2005 απόφασή του, αποφαίνεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα αμφοτέρων των ομάδων, τις οποίες και μηδενίζει για το μεταξύ τους αγώνα.
Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από κάθε υπαίτια ομάδα. (άρθρο 21 του ΚΑΠ).
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).
Quote:
ΤΟΥ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
Όταν μία μεγάλη ομάδα χάνει πολύτιμους βαθμούς μετά από κακή απόδοση στο γήπεδο έχει πρόβλημα ψυχολογίας. Έχει ακόμα και πρόβλημα επικοινωνίας αφού δεν μπορεί να συνεχίζει να κρύβει το κεφάλι της στην άμμο, ρίχνοντας άμμο και στα μάτια των άλλων. Το πρόβλημα όμως αυτό γίνεται πολύ μεγαλύτερο όταν στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Ακόμα δε περισσότερο όταν προσφεύγει σε αυτά για να πάρει τρεις βαθμούς.
μα πόσο πιο τραγικός? :roll:Quote:
Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.
Αναλυτικά η απόφαση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση συνεκδίκασε τις:
Α. Από 11/2/2008 έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Β. Από 11/2/2008 έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς
Γ. Από 20/2/2008 έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ρόμαν Βάλνερ.
1.Απορρίπτει τη Γ έφεση ως εκπρόθεσμη και άρα απαράδεκτη.
2.Δέχεται τυπικά την Α και Β έφεση.
3.Απορρίπτει κατ΄ ουσίαν τη Β έφεση.
4.Δέχεται κατ΄ ουσίαν την Α έφεση.
5.Εξαφανίζει την υπ΄ αριθ. 51/2008 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής/Super League.
6.Δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση.
7.Δέχεται την ένσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ρόμαν Βάλνερ στον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός (3/2/2008).
8.Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0 και αφαιρεί ένα (1) βαθμό από την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδίκαση της έφεσης άρχισε περίπου στις 20:30 και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα λίγο πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Ολυμπιακού.
κουράζετε
egkw nden katalabainei..... :!:Quote:
Ρέηβεν, περιμένω κάποιο σχόλιο επιτέλους για την ένσταση.
Μην ξεχάσεις να αναφερθείς στην φωταγώγηση του Πειραιά.
Ώπα φίλε σωστός.Quote:
Originally Posted by Zoonchild
Ήραν πρωι και δεν είχα πιεί καφέ.
εννοοούσα ότι με το "σκορ προκρισης" 0 - 0 ειρωνικά πηγαίνατε (η οι γαύροι) για ισοπαλια προκριση, για νικη 0 - 1 κτλ.
το άλλο με κάρτες είναι σχόλια εκφωνητή που είχε δέσει κόμπο την πρόκριση και έλεγε να προσεχουν για κάρτες.
δηλαδη τι περιμενες να γινει?να βγουν να παιξουν φουλ επιθεση με 4-3-3 και τα μπακ να μην γυρνανε πισω απο το κεντρο?Quote:
μια χαρα επαιξε ο ολυμπιακος και αν ειχε τους γκαλεττι και λουα-λουα(πριν το ματς δηλωνα οτι δεν παμε πουθενα χωρις αυτους) θα μιλαγαμε για αλλο ματς
Quote:
Ναι, αλλά όχι κι ότι αν έπαιζαν οι Γκαλέτι-Λούα Λούα θα ήταν 0-2 στο 20'. Απλά, ΑΝ δεν έβαζε τόσο γρήγορα γκολ η Τσέλσι και πήγαινε το παιχνίδι στο 30'-40' με 0-0, ίσως ο οσφπ να είχε κάποια τύχει.Quote:
Originally Posted by cthulu
αν κάποτε θα γίνουν όλα αυτά τα αν, ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ
Χμμμμμμμμ.Δηλαδή όλη η ομάδα 2 παίχτες ??? δεν είπα να παιξετε επίθεση (δεν μπορούσατε κιόλας) αλλα παίξτε τουλαχιστον άμυνα.Quote:
Καλά και αυτοι να έπαιζαν κατι θα άλλαζε... ευτυχώς που στο τέλος κατι έγινε και δεν μιλαμε για ολοκληρωτική συντριβη.
Νικοπολίδη να μην είχατε και τα λέμε...
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με κάποιους που αποκλείστηκαν στους "32" του Ουέφα?
κατά τα άλλα καλά ήταν φέτος, άντε και του χρόνου.
ΥΓ @ raven: Δε χρειάζεται να συνεχίζεις την προσπάθεια να αποδείξεις οτι είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ, το έχουμε εμπεδώσει καιρό τώρα.
ΥΓ για τους υπόλοιπους: εντάξει καταλαβαίνω την χαρά σας, ένα χρόνο τώρα περιμένατε να βγάλετε τη χολή σας...
Scarbaf μετα συμπαθείας, αλλά έχεις αποδείξει εμπράκτως πως το πιο βλαμμένο παιδί του Athletics έχει σκήπτρο βασιλιά, και κάθεσαι στο θρόνο. Οπότε καλό θα ήταν να ασχολείσαι με επιχειρήματα, και όχι με επιθέσεις σε οποιονδήποτε εδώ μέσα, μιας και όσο να ναι δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα απαραίτητα!
τα δικά σου επιχειρήματα που κατα τ'άλλα δεν αποτελούν προσωπικές επιθέσεις αρχίζουν κ τελειώνουν σε φράσεις για σκήπτρα κ βασιλιάδες?
Εγώ κάνω επισημάνσεις απλώς! Όσο για επιχειρήματα, είχα μια ανταλλαγή μερικών με Μιτσμανν το πρωί.
Και πιθανότατα το βράδυ κάτι θα υπάρξει στο euroleague thread, σε μορφή κουβέντας όμως! Επιχειρήματα καταθέτουμε όταν υπάρχουν και απέναντί μας μερικά!
Σωστά; Σωστά να λες!
τελικα εξακολουθουμε να ειμαστε η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει παρει διπλο στο νησι και μαλιστα σε εν δυναμει πρωταθλητρια :D
Quote:
Originally Posted by carheart
θα πνίξω τον θυμό μου σε ένα μποκάλι ουίσκι και θα σε συγχωρήσω
To mats teleiwse th stigmh pou katafere h chelsea na balei gkol sto prwto 10lepto, apo ekei kai meta ti na kanei o osfp? Pantws ta gkol pou efage htan kai ta 3 gamhsiatika. Me liga logia dld ekane emfanish ellhnikou prwta8lhmatos kai oxi eurwphs. Dekto oti eleipan galetti kai lua lua alla de nomizw oti 8a mporousan na exoun apotrepsei kati. Isws na eixe mia kaluterh antidrash meta to gkol alla kai auto duskolo. Tespa, kai edw pou eftase de tous xalase ka8olou tous fila8lous tou. Pisteuw oti meta o Zaxavi phre thl ton abramovic na dwsei entolh ston allon ton kakomoirh o opoios 8a dwsei entolh stous paixtes na ton afhnoun ligo to belluschi na kanei kamia fash mpas kai ton dei kaneis kai ton parei, afou kai oi agglikes omades apo scouting skizoun
ps. Megas mu8os h atmosfaira sta agglika ghpeda.
xD
Quote:
Originally Posted by Eulogy
etsi
Παντως εχει παει απογευμα κι ακομα να αρχισουν τα κωμικοτραγικα του στυλ οτι μας λυπηθηκανε μετα το 3-0 και επρεπε να φαμε 7 και αλλα τετοια γλαφυρα και τελικα ενω το πηγαινε για βροχη μαλλον δε θα ριξει τιποτα. Και ο warlord πως θα βγει για γλοιωδες σουλατσαρισμα? Lots of puns intended.
αυτά τα λες εσύ, ο οποίος παίζει να έχεις κάνει 10 ποστ που να μου τα χώνεις χωρίς να με ξέρεις. σε κανένα από αυτά δεν σου έχω απαντήσει, οπότε δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολούμαι με επιθέσεις. και μην αναφέρεσαι εσύ σε επιχειρήματα, γιατί εδώ γελάμε όλοι. τέλος δεν νομίζω οτι ο ρέιβεν χρειάζεται δικηγόρο, οπότε για μία φορά βούλωσέ το.Quote:
Originally Posted by carheart