http://bloggingtom.ch/wp-images/owni...le-ask-me1.jpg
Printable View
Mάθετε απ'έξω τα ονόματα των direwolves και αφήστε τις πουτάνες :razz:
Σχετικά με τις αλλαγές/προσθήκες
Spoiler
διπλοσκοπιες ρε βλακα Σταρκ , διπλοσκοπιες.
Παρα πολυ καλο το 7. Πηγε να με παρει λιγο ο υπνος εκει που μιλουσε ο Κινγκσλεηα (Κεμικαλ Γουοοορφεεεερ \μ/) με τον σκουαηερ, τον οποιο και σαπισε μετα, αλλα τελικα υπηρχε νοημα σε αυτο. Ηταν εμφανες προς το τελος βεβαια το τι θα γινει, γιατι ειναι τεραστιο αρχιδι ο Λανιστερ. Ολα τα σκηνικα με Σνοου και Ιγκριτ γαμάτα. Επισης χεβι μεταλ η τελευταια σκηνη, ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι τα δυο παιδια Σταρκ βεβαια. Και τωρα το σχολιο που θα κερδισει ολες τις μουτζες του κοσμου: Σιχαινομαι την Νταενερυς. Τη θεωρω ενα μυξιαρικο κακομαθημενο κλαψομουνικο κοριτσακι, το οποιο σε καθε σκηνη μου σπαει τα νευρα. Εχω δρακους, ανοιξτε μου την πυλη. Εχω δρακους, φερτε μου στρατό. Εχω δρακους, φερτε μου πλοια. Εχω δρακους, τριψτε μου τα ποδια. Εχω δρακους, γλειψτε μου τις ρωγες. Εχω δρακους, καντε μου αερα. ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ. Σταρχιδια μας οι δρακοι σου. Ελπιζω να βρεθει εστω ΕΝΑΣ να συμφωνησει μαζι μου, δε θελω παραπανω, θα δεχθω στωικα τις μουτζες σας. Η Αρυα και αλλες γυναικες χαρακτηρες της σειρας ειναι πολυ καλυτερες. Α, και τωρα που της Σανσα της ηρθε περιοδος ---> :malakia:
Ναι αλλα την Νταενερυς την γουσταρει ο Κλιντ Ιστγουντ.
γεια δεν βλεπω δευτερη σεζόν, περιμενω να βγει ολοκληρη. μπήκα να ενημερώσω για τους πολύ φανς πως σήμερα βγαινει αυτό :
έχει περάσει αρκετά απαρατήρητο στον gaming κοσμο για καποιο λογο
επίσης σήμερα βγαίνει Diablo3, δείξε κατανόηση
για Daenarys συμφωνω, τον έχει χαλάσει αρκετά το χαρακτήρα, καθόλου αποφασιστικό/βασιλικό βλέμμα
βασικά ας της βάψουν το φρύδι γαμώ την πουτάνα μου ....
καλα ειναι προφανες.
ti zwa eiste re pousth mou
Xωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο νομίζω κάνει πολύ μπαμ...
Τα είχαμε πει πιο παλιά στο μπουκ θρεντ. Για εμένα ήταν τα λιγότερο ενδιαφέροντα chapters*, αλλά όσο να'ναι είναι και λίγο άδικο γι αυτήν μιας και από τη μια έχεις να διαβάζεις Tyrions, Starks, Jamieδες, Littlefingers, δολοπλοκίες, cliffhangers και ότι κακό θες και ξαφνικα σου πετάει τα λαβ στόρις της μικρής ηλίθιας με τους δράκους.
Παρόλα αυτά ακόμα και αυτό έχει τη θέση του αν το καλοσκεφτείς. Στάνταρ έχει απήχηση στο γυναικείο κοινό (και στον Kelldorain. 0. ), ειδικά την εποχή των Twilights και λοιπές πίπες που έχουν φαντασυ δυναμικές γκόμενες να γουστάρουν φρήκουλα, οπότε βοηθάει στην επιτυχία της σειράς/βιβλίο.
*: Κάποια στιγμή μετά το τέλος κάποιου κεφαλαίου, γυρνάω σελίδα και βλέπω πως το επόμενο κεφάλαιο λέει "DAENERYS". Fml, αναφώνησα, ενώ είχα ήδη αρχίσει να ξεφυλλίζω για να δω πόσες σελιδες θα έπρεπε να διαβάσω για να πάω πίσω στα "καλά".
Εμένα τα κεφάλαιά της ήταν απ'τα αγαπημένα μου. Όταν γεννήθηκαν οι δράκοι είχα κλάψει! Η σειρά την αδικεί, ιμο.
Spoiler
Καλού κακού βάζω και το επόμενο σε σποιλερ
Spoiler
γενικα χωρις να φανω υπερβολικος ειχε μια μικρη αισθηση κοιλιας μετα το προηγουμενο. περιμενω να δω τι θα γενει στο κρεσεντο της σαιζον.
Δραμσικ ουανς ε παουερ μεταλλερ, ωλγουεης ε παουερ μεταλλερ.
6 και 7 συμπαθητικα. Περιμενουμε οντως κορυφωσεις...
Κοιταξτε, ωραια ολα αυτα... αλλα...
Spoiler
disekatomuria opadwn 8a stenaxwri8oun otan to gamidi o joffrey 8a psofhsei sthn eperxomenh maxh.
ema8a oti o elton john tou grafei apo twra apoxairetisthrio tragoudi.
ρε μίασμα (όνομα και πράμα), σκέφτηκες ν'αρχίσεις πάλι το σκάκι;
να το ξέρεις είσαι μεγάλη μου αγάπη
http://3.bp.blogspot.com/-l5iXkmwewQ...64_634x497.jpg
ο θεός μου είναι πλέον αυτός
http://images.wikia.com/hieloyfuego/...3/205Jaqen.jpg
λατρείας επίσης !
ναι αλλά...
Spoiler
omoiotites aka swsies me ton mesaio
http://i1111.photobucket.com/albums/...oigiapanta.jpg
^Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις; Από τα βιβλία;
Εν τω μεταξύ παίζει να είναι από τα χειρότερα cropping ever σε εικόνα για αυτόγραφο. Πιο πιθανό να έκοψε φώτο τους με ψαλίδι (ενώ έκοβε είχε και την άκρη της γλώσσας απ'έξω, στο πλάι, από τη δυσκολία), να τις κόλλησε στο φόντο με UHU STICK και μετά φωτοτυπίες.
ποιος μαλάκας είπε για την ηθοποιία της daenerys εδώ μέσα, μου 'χει κολλήσει τώρα και κάθε φορά που εμφανίζεται νομίζω ότι βλέπω λάμψη. δε γίνεται να έχει τόσο κακό βλέμμα η πουτάνα.
Spoiler