πωπω θεΐλες!!!
ωραίος Μόστε
δε θυμάμαι να το βλεπαμε στο Μέγκα,νομίζω στο power...
Printable View
πωπω θεΐλες!!!
ωραίος Μόστε
δε θυμάμαι να το βλεπαμε στο Μέγκα,νομίζω στο power...
:D :D :DQuote:
Originally Posted by Mostos
tote evlepa efialtes mafton ton mpousti ton fonta oti ithele na me skotosei
Εχω χαζεψει τελειως.
Αποφασισα να τακτοποιησω το παταρι μου. Οπως σε καποια σπιτια σε ταινιες εχουν την σοφιτα οπου ανακαλυπτουν μεχρι τον σκελετο της γιαγιας τους, ετσι και το παταρι μου, με ταξιδεψε σημερα σε αλλη διασταση. Τριπαρισμα σε παιδικες μνημες.
Γεμισα αρκετα κουτια με τα εξης καλουδια
2 καστρα πλειμομπιλ.
1 πειρατικο καραβι πλειμομπιλ.
1 θεικο φλιπερακι, μικρογραφια σε ολα του απο τα κλασικα που παιζαμε σε μαγαζια ηλεκτρονικων.
1 πακετο με σπιτι λεγκο, το οποιο χαρωπα εστησα και δεν του λειπουν κομματια.
Απειρα μα απειρα στρουμφακια, εκ των οποιων αρκετα συλλεκτικα που εφερνε ο πατερας μου απο ταξιδια, και μαλιστα δεν τα ξεραμε τοτε, και τα λεγαμε πικια-πιπικια.
Το πιν-πον-οσπιτο, με ολα τα αξεσουαρ, και δορυφορικα μικρα σκηνικα εξοχης, μηχανακι, και αμαξα. Αυτο το γαμημενο θα το σχεδιασω παραλλαγη για πελατη με γουστα.
Μπαρμπι, σιντι, και μπιμπιμπο με τζων-τζων, με απιστευτα προχωρημενα ρουχα που βλεπω μετα-80-ιλες σε σημερινα ντεφιλε. Η αποθεωση, μπιμπιμπο μπαλαρινα, με την βαση της, και πηγα σαν υστερικη και πηρα μπαταρια και λειτουργησε και εκανε πιρουετες. Υπηρχε ακομη και το κουτι της αθικτο-πρεπει να την γλυτωσε η μανα μου απο τις δολοφονικες και κομμωτικες μου μανιες αυτηνανε-
Ειχε μονο ενα ροζ μικρο μου πονυ, γιατι τα αλλα τα ειχα χαρισει, δεν τα πολυγουσταρα.
Βρηκα τσαντακια-ποτηρακια και ψιψιψονια απο το σκατογατο την κιττυ και τα λιτλ τουιν σταρς, και μια συλλογη με γομες αρωματικες-απολυτα τοξικες και υπεροχες. Ειχα και ενα μπρελοκ μαι μελοντυ.
Ειδα ποσο μεγαλειωδης σουρεαλιστικη καλλιτεχνης υπηρξα στα νηπια, κρατημενο και το ντοσιε με τα αριστουργηματα μου, μουχαχα. Ειχα και κατι κασετινες και το μπλοκ με τα χαρτακια μπιουτιφουλ σαντευ.
Εκπληκτικα επιτραπεζια που θελω να παιζω και τωρα, με κορυφαιο το σαγκαλαντ.
Και τελος, στου αδερφου μου το κουτι, βρηκα την τελειοτητα, ρινγκ με σχεδον ολες τις φιγουρες απο ρεσλινγκ, ποδοσφαιρακι τελειωμενο με πρασινους-κοκκινους παιχτες με αυτα τα αηδιαστικα ελατηρια, και τελος επαθα παρακρουση, με κασετινα Τζων Ραμπο απο τοτε που πεθαινε στην ταινια ο,τι κινουνταν και οχι τις τωρινες φλωριες. Ειχε και χαρτακια υπερατου και μπλοκ με ομαδες ποδοσφαιρου μεχρι με αελαρα του 88, τα οποια πιστευω πως αν κλεψω υπουλα θα πεθανω με αργο και βασανιστικο θανατο.
Αυτα, παω να κλαψω τωρα.
incorrect.Quote:
Originally Posted by HAVOC
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/rambo.jpg
Η παιδικη μνημη συγκρατησε πολυ περισσοτερα απο ο,τι θα επρεπε :rofl:
Δεν το γράφω αυτό για να στην σπάσω ή τίποτ'άλλο (π.χ. για να φανώ γαμάτος) αλλά ακόμη και τώρα σχεδόν 20-τόσα χρόνια μετά, η καθημερινότητά μου, είναι παρόμοια με τότε. Τελικά, μερικές φορές αξίζει να γράφεις στα παπάργια σου τον σοβαροφανή κόσμο των "μεγάλων" και να κάνεις το σπίτι σου έναν απέραντο παιδότοπο.
Μα όλοι θέλουν να παίξουν πάλι με τ'αυτοκινητάκια τους και όλοι λένε πόσο νορμάλ δεν είναι.
Δεν διαφωνω, καθολου μαλιστα.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Απλως εκανα αρκετες μετακομισεις τα τελευταια χρονια, και ξεκινωντας δικη μου δουλεια δεν υπηρχε ουτε ο χωρος, ουτε ο χρονος για τετοια ξεκαθαρισματα.
Αλλα δεν πηγαινε αλλο, βλεπω τετοια τοπικς, διαβασα φορα με ρετρομανιακς, επαιξα με νεα φουρνια απο σκατοπαιδα ανιψια, ε, εσκασα απο το κακο μου. Στην τσαντα μου, εχω ακομη ενα πορτοφολι απο το δημοτικο. Μου την εβαρεσε, ετοιμαζω νεο σπιτι και τα μαζεψα ολα για να μην τα χασω. Μαζεψα, μαλακιες λεω, χυμα ειναι ακομη και μαζευονται. Τρελες συγκινησεις.
ΑΙ ΓΟΥΑΝΑ ΜΕΙΚ ΛΟΒ ΤΟΥ ΓΙΟΥ!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Σιγα μην κοιμομουν αποψε.
Ασχετοσχετικη ερωτηση. Υπαρχουν ακομη μπαταριες ucar?
ναι, αλλά φωλς.
τις έκαναν αλκαλικές οι πουστάρες.
τέρμα τα χυμένα οξέα στις συσκευές.
Λοιπον, εχω εδω μια φαινομενο.
20βαλε χρονια μεσα σε παιχνιδι, ουτε εσταξε, ουτε εχυσε, ουτε τιποτα. Ειναι τρου σου λεω.
τζούφια θα 'ναι.
Τι εννοεις τζουφια?
μπορεί να εννοώ άδεια.
μπορεί να εννοώ τζούφια επειδή ούτε στάζει, ούτε χύνει.
μπορεί να εννοώ και τα 2 ταυτόχρονα γτ είμαι τζιμάνι.
Σου αφιερωνω την μπαταρια φαινομενο. Τζουφια ειναι η κλανια σου, οχι η μπαταρια μου :P
Οταν τελειωσω απο το παιχνιδι, θα βγαλω καμια φωτο απο τα καλουδια μου.
http://img405.imageshack.us/img405/9915/image004lk1.jpg
τα δάχτυλά σου είναι αιματωμένα σε περίεργα σημεία.
Ειναι υποτασικα, παγωμενα, διαφανα και Γκουρασμενα. Τα σπαω. Παω να βγαλω τα στρουμφακια μου να στα δειξω.
Scotland Yard ti epos epitrapezio!
μια δανεική ψηφιακή ρε να βγάλω και εγώ τις αρχαιολογίες μου και ας είναι και κάννον :oops:
Δεν ειναι δυνατον να επαιζε η Χαβοκ με το πειρατικο των πλεημομπιλ και γω να μη το πηρα ποτε.
Αιδως!
Με αυτό το πιμπονοέτσι έπαιζε η αδρεφή μου κι εγώ είχα φαεί τρελό σκάλωμα με την κουζίνα που περιστρεφόταν. Ωστε υπήρξε πραγματικά.
εγώ έπαιζα μέχρι πριν λίγες εβδομάδες και με το πειρατικό των Βίκινγκ, όσπου ο γιος ένοιωσε ότι δεν τον εκφράζουν πλέον και τα χάρισε σε μικρότερο φίλο του :(Quote:
Originally Posted by Mitsmann
το πειρατικο των Βικινγκ.
σαν να λεμε Εσκιμωοι νινζα.
Λοιπόν, τώρα που ανέβηκε ο Ντίνος Θεσσαλονίκη για ΠΠ/Σ/Κ θα ξεθάψω πράματα και θα βγάλω φοτοζ. Ζήλεψα. Γαμιέστε.
Π.ΕΣ.
Αυτά τα στρουμφάκια δεν τα είχε και στο Lucky Cup? Ή ήταν κάτι άλλα συναρμολογούμενα τα οποία μοιάζαν με πρώιμα G.I. Joe? (ξέρετε, αυτά με τα posable μέρη χέρια-πόδια).
ναι, ξέρεις οι Βίκινγκ ήταν αγνοί και αθώοι εξερευνητές όπου όλοι τους υποδέχονταν σε κάθε λιμάνι που άραζαν χαρίζοντάς τους ό,τι είχαν και δεν είχαν σε ένδειξη σεβασμού και αφοσίωσης στους ανιδιοτελείς σκοπούς τους για την πρόοδο της ανθρωπότητας.Quote:
Καπταιν Μοργκαν Ολαφφσσον λοιπον! :dfinger:
Havoc fotoz apo playmobilz OPWSDHPOTE..
@Mitsmann: pragmatika se niw8w..
Den einai dunaton na exei h havoc peiratiko kai egw na gkriniaza se olo to dhmotiko na mou to paroun kai telika na phra ta @@ mou..
8Elw to peiratiko..Estw foto toy, eee havoc???? :oops:
το χα και γω το πειρατικο... ακομα θυμαμαι τι γαμιστερο που ητανε.
Ούτε καν το αρχοντικό σπίτι δεν πήραμε.Quote:
Θυμάμαι τη διαφήμιση της ναυμαχίας που ο τύπος έλεγε ενθουσιασμένος "βύθισες τη ναυαρχίδα μου". Τι καλό χιούμορ που κάναμε μ'αυτή τη φράση μικροί.
Ρε. Έχει κανένας σας κάνα TENTE να ποστάρει καμια φωτό?
Αν δεν θυμάστε, ενοώ αυτα:
http://www.exinmex.com.mx/imagenes/tente_chiquival.jpg
Quote:
Originally Posted by Tribe
τα τεντε ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ.
http://www.latenteteca.net/modelos.php
www.youtube.com/watch?v=giXgYGo3awQ
δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί στο θρεντ, απλά είχα φάει κόλλημα εδώ και λίγες μέρες για να θυμηθώ τον τίτλο και ποστάρω τώρα με το χαμόγελο της ικανοποίησης που τα κατάφερα και τον θυμήθηκα. ίνφο εδώ.
Το Helene, jais ma'pelle Helene? Αχαχαχ ,θυμάμαι, όταν το βλέπαμε αυτό ήμασταν σχετικά μεγάλοι (13-15 κάπου εκεί) και λέγαμε ότι σε κάποια φάση θα γυρίσει το γλυκανάλατο νεανικό ρομάντζο σε μια απέραντη Γαλλική παρτούζα (και μας τρέχανε τα σάλια όπως τρέχουν στα Ντίνγκο :P )
Θα στησω τιποτα το σκ και θα δω τι θα κανω.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Ειναι παρα πολλα τα εξαρτηματα, ειμαι σε φαση inventory καταγραφω κομματια-γιατι εχω και δυο καστρα απο κοινου με τον μπρομ, και πρεπει καπως να τα ξεχωρισουμε.
Τα σκατολοιδια ειναι απιστευτα μικρα οταν μεγαλωσεις, και παρα την αγαπη μου στον μοντελισμο, ειναι μανικι ετσι που ειναι ολα μπερδεμενα μεσα σε σακουλες.
Καταρα στα ανηψια μου που τους τα δανεισα, και μου τα γυρισαν χυμα σε σακουλια. Μου εχασαν τα τσουτσινα φλουρια, αυτα που ηταν στο σεντουκι, και ανακαλυψα μολις δυο. Μαλακισμενα. Επισης υπαρχουν λιγοτερα κουζινικα ψιψιψονια απο ο,τι αρχικως.
Επισης, τωρα παιζω με εναν καταπελτη που δεν παιζει για την ωρα σωστα, και θελω να τον φτιαξω.
Ικονοπλατς, το πινπονοσπιτο οντως υπαρχει, και περιστρεφεται η κουζινα, εχει μπανιο με ντουζιερα, και ενα utility room με σιδερωστρα που σηκωνεται και γινεται καθρεφτης. Αν κι εσυ ως μικρος ποταπος σερνικος εκανες το παιχνιδι της σις σου πτανα, καλα εκανε αν σε μπαναρισε, ανοητε πινπονιτο.
μιτς αμα θες
το εχω το πηρειρατικο ακομα στην αποθηκη
θα ερθεις να παιξουμε????
Μικρός είχα ένα τραινάκι και είχα κόψει οδοντογλυφίδες και είχα φτιάξει μικρές σημαίες με την σβάστιγκα επάνω και τις είχα βάλει μπροστά στην μηχανή του τραίνου, όντας επηρεασμένος απο την ταινία "Η Γέφυρα του ποταμού Κβάι". Τώρα, γιατί έβαζα σβάστιγκες και όχι τον ανατέλοντα ήλιο, δεν γνωρίζω... Μάλλον μου άρεσε περισσότερο το σχέδιο.