Μετα απ τα 2 παραπανω ποστς επανερχομαι στον στοχο ζωης για το επομενο εξαμηνο. Θα αποτυχουμε, αλλα θα πεσουμε ηρωικα.
καλα κουραγια αφρολεφτ γαμω το σπιτι τους. :|
Printable View
Μετα απ τα 2 παραπανω ποστς επανερχομαι στον στοχο ζωης για το επομενο εξαμηνο. Θα αποτυχουμε, αλλα θα πεσουμε ηρωικα.
καλα κουραγια αφρολεφτ γαμω το σπιτι τους. :|
για καστελόριζο μπορεί να σε ενημερώσει ο νέρων. έκανε φυλάκιο στη Ρω. κατά τα άλλα το ποστ της τελείας ( :P ) συνοψίζει αρκετά περιεκτικά τον επόμενο χρόνο που θα χάσεις από τη ζωή σου. επίσης, εγώ έχω απολυμένος 8 μήνες και νιώθω ότι ξαναβρήκα τους φυσιλογικούς μου ρυθμούς. να πάρουν μερικούς πόντους ακόμη και τα μαλλιά... :P
Ποτε θα κατεβεις ρε κατω?
(φερε και παπουτσια μπαλας :P)
σε 2-3 βδομάδες στάνταρ.
zito plirofories gia filaraki mou.paei limno sto stratopedo 88 kai mou eipe kati gia baria metafora, i varia opla de thumamai kai gia ektoxeutires. plirofories please? pou akrivos einai i limnos? xarti kaneis? thanx
http://www.web-all.info/map_greece.htm
αυτό το μοναχικό νησί με το παράξενο σχήμα νοτιοανατολικά της χαλκιδικής και βορειοδυτικά της λέσβου.
στου διαόλου τη μάνα. ελπίζω το φιλαράκι σου να ασχολείται με το ψάρεμα.
απο ναχο ειναι και ειναι και πσθχολογοσ(χροσταει ο μαλακασ διπλοματικι μονο αλλιοσ τηα ιταν θγειονομικο)Quote:
Originally Posted by Raven Lord
opote goustarei monaxies
genika pernas kala? mounakia, exodoi?kalokairi einai
btw xsidomparmpa thanx gia to xarti
όσους γνώρισα από 'κει, στελέχη και δόκιμους, μου είπαν ότι είναι βαρεμάρα τρελλή.Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
[quote=Raven Lord]όσους γνώρισα από 'κει, στελέχη και δόκιμους, μου είπαν ότι είναι βαρεμάρα τρελλή.[/quote:3soxn7zn]auto omos file mou simainei oti den kanoun tipotakai den pizoun sosta? kalo autoQuote:
Originally Posted by "BURNIN AMBITION":3soxn7zn
Ωραία, φάγαμε στάρηση εξόδου για μακριά φαβορίτα. Γιατί με ξέτετε, είμαι σαν τον Κόκοτα. Αμέ.
Ηλίθιοι.
σεξ για φαβοριτα?Quote:
Originally Posted by Odonian
σοβαρα μιλας τωρα? μηπως σε εχει βαλει καποιος στο ματι?
O nothingman paei lero telika.
Όχι, είναι θέμα Παληάτσου, διοικητή στο ΚΕΠΑΛ. Είναι με διαφορά το μεγαλύτερο αρχίδι στο ναυτικό. Έχω να λέω ιστορίες για πολλά ποστς.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
akomi einai ekei autos? ego ton egrafa sta arxidia mou giati odigousa to nano kai ston poutso mou mou ta esvine ola. pn4 re mouniaQuote:
Εντάξει δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι αλλά για την ψυχολογία μου καλό ηταν. Τον έδωσα σε όλους (ναυάχους της ΔΝΕ, Πεντάγωνο, γραφείο υπουργού κλπ). Όχι για το σεξ μου, για πολλά σκηνικά μαζί. Πάκα είχε. Πάμε για τα κανάλια μετά. :P
Το στρατιωτικο ουρμπαν λετζεντ λεει οτι ο Παληατσος εχει καρκινο και καποιες επομενες σειρες θα γλυτωσουν οριστικα απ τον (οντως) μεγαλυτερο καριολη που φορεσε ποτε την στολη.
ton xeroun re ti malakas einai.aporo pou de ton apostrateusan akomaQuote:
epistrofi stin b eane8 edw ki ena mina ki exoume faei tis emplokes me tin koutala ...... otan paei na strwsei ligo to prama pairnoume epipleon noumera ..... eixame ftasei na kanoume tis mises peripolies tou syntagmatos .... eytyxws eixame ki ena fylakio na pame na koimomaste kai ligo .......
tespa .... apo malakes (eidika tous EpOp - metrimenes oi eksaireseis) mpolikous ..... exw mia tilefwniki 4k :loco: ..... alla ki ena tsouvali akyra pou exw moirasei, kyriws me tin ilikia kai meta me tin afasia mou :loco:
εκπαίδευση στα λυβ... :touched:
http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/pk4.jpg
γέμισε ο τόπος τζιτζίκια :P
aytous tous tripodes katw apta g3 ti tous kouvalate mazi?Quote:
Originally Posted by Fandango
Ήμαρτον!!Quote:
Περνάτε ζωή και κότα και παραπονιέστε;
Εδώ αλλού ξυρίζονται με τα μπουκαλάκια και τρώνε 4Κ για σκόνη στην κουβέρτα και μιλάτε για ένα ΣΕΞ;
Παλιάτσο;
Χαβατζόπουλος και Σκυβαλάκης ;)
Εγώ μίλησα για ένα σεξ γιατί αυτό ήταν το τελευταίο που έφαγα. Δε σου έκανα ανάλυση του πως περνάνε στον Παλάσκα, δεν είναι όσο καλά νομίζεις. Από τώρα αλλάζει αυτό, θα γίνει βυσματικός.
για μόστρα...Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ γιατί μας είπαν να τους πάρουμε μαζί μας.
α :!:
supported fireQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
Ντάξει δεν είπα ότι είστε παιδική χαρά αλλά σε σχέση μου αλλού, μια χαρά την έχετε.Quote:
Ερώτηση, Ναυτικό πλέον παίρνουν κληρωτούς στα καράβια;
nomizw pws oxiQuote:
Originally Posted by The Nerd
[quote=The Charon]nomizw pws oxi[/quote:2oq85ufz]sigoura oxiQuote:
Originally Posted by "The Nerd":2oq85ufz
[quote=BURNIN AMBITION][quote="The Charon":2xn4ds25]nomizw pws oxi[/quote:2xn4ds25]sigoura oxi[/quote:2xn4ds25]ennoeitai milao gia fregates kai upovruxia etsi?Quote:
Originally Posted by "The Nerd":2xn4ds25
Έχω πληροφορίες πως στα υποβρύχια θα πάρουν τον Μίτσμανν. :!: :!:
imoun odigos tou tote dioikiti upovruxion kai exo kai ena gnosto sto amfitriti lolQuote:
Απο την εποχή μου είχαν σταματήσει να πέρνουν στρατεύσιμους στα υποβρύχια. Στις αρχές μόνο πέρναν μάγειρες, αλλά μετά βάλαν την ειδικότητα στους ΕΠΥ.Quote:
εγω παντως θα παω!
οντονιαν πινκ.
η Λέρος είναι ανέλπιστα όμορφη, έχει και κόσμο εκτός από κατσίκες
είδα από κοντά και ΕΠΟΠ που όλο άκουγα αλλά μπρος μου δεν έβλεπα αλλά μου φαίνεται αδιανόητη η φυσική τους ύπαρξη, μεγάλοι θεούληδες. Μπανάκι και καφέδες και αναγκαστική παρέα με αρκετούς παπάρες και λίγους οκέι τύπους. Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό είναι γνωστό.
Σας φιλώ
(πω ρε μλκ, έχω γαμηθεί να ποστάρω σε αυτό το κατάπτυστο τόπικ αλλά δεν έχω κάτι πραγματικά γαμάτο μουσικό να πω.Μέχρι να βρω πάντως υπόσχομαι να σταματήσω, δεν είναι το προσωπικό μου ημερολόγιο τούτο 'δω, εξάλλου αυτό το φυλάττω στην τσάντα με τα πολιτικά! Θα χάσω και Μπειρούτ/Χωκ/Σόφι ΣΔόλομον =/ , δε γαμιέται όμως, στο στρατό γίνομαι άντρας)
o Ανρι δεν εχει κλεισει ακομα!!! Υπαρχει ελπιδα!
(για σας γιατι για μας, να κλεισει μια χαρα και αυριο!!!)
hallo apo tin panemorfi arta :P
exw parameinei sto kentro gia ekpaideusi n/t (nosokomos traumatioforeas), meta 401 gia alles 2 weeks k telos kleinw to tour me xio, 96 tye8, megalo xumeio mesa sto kentro tis xiou.
filakiaaaaaaa
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ GENERALS ΟΛΟΙ ΜΑΧΙΜΙΑ. :D
Παλάσκας τέλος, ολίγον ανέλπιστα. Επιστροφή στο ονειρικό ΜΤΝ για μοχίτοζ.
Απολύθηκα το Μάη που μας πέρασε.
295 λελέ! :)
Ευτυχώς τελείωσε!
Παρουσιάστηκα Σπάρτη, πήγα Ρόδο (6 μήνες 2 εξόδους και μια 10αριά υπηρεσιακά) και απολύθηκα από το Τυμπάκι.
ΑΘΛΙΑ ΑΘΛΙΑ ΑΘΛΙΑ!!!
Το μόνο που θέλω να θυμάμαι είναι 3 παιδιά με τα οποία έχω κρατήσει επαφή, ένα καλό μεθύσι την παραμονή της μετάθεσης από Ρόδο και τα πυροφάνια που βάζαμε ο ένας στον άλλο στο Τυμπάκι.
Ένας χρόνος χαμένος, τραγικό είδικά αν είσαι 25 χρονών και σε περιμένει τρέξιμο και ψάξιμο αργότερα...
1300 ώρες σκοπιά είναι πολλές? :rofl: