:shock:
Μαγκα μου!
Printable View
:shock:
Μαγκα μου!
νομίζω ότι έκανε χρόνια να περπατήσει απλά, επίσης αν κάποιος κατάλαβε πως χτύπησε ας το πει γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω αν χτύπησε μόνος του ή τον βρήκε κάποιος άλλος
από οτι κατάλαβα, τον βρήκαν 2 παίχτες, ο ένας από τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη. εξ ου και το διπλό σπάσιμο.
πολύ σκληρό, νομίζω ότι μετά από τρία χρόνια του είχε γίνει ένα ματς προς τιμή του μεταξύ των δύο ομάδων και είχε σκάσει και αυτός και αν θυμάμαι καλά κούτσαινε ακόμα.
Athletic έχασε σήμερα απο το κίτρινο υποβρύχιο, θα δώσουμε μάχη για παραμονή
χαχαχααχχαα διαβαστε τι εγινε στο Μπερναμπεου. Το γκολ της Χεταφε μπηκε στο 65' και τωρα στο 70' ειναι 0-1. το θεμα ειναι πως....
# 64' MADRID SCORE THROUGH ARJEN ROBBEN!!!
# 64' DISALLOWED!!! Getafe take the free-kick quickly while the Madrid players celebrate...
# 64' Casquero out wide, back across for UCHE... GETAFE OPEN THE SCORING!!!!!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΠΟΡΝΕΣ!!!
αχαχαχαχχ :rofl:
όταν ξεκίναγε η φάση, 6 παίκτες της Ρεαλ ήταν δίπλα στον επόπτη...
αυτά είναι!
τώρα η διαφορά έπεσε στους 2 βαθμούς από την Μπάρτσα.
@ wino: μην ανησυχείς ρε, δεν πέφτουμε.
χαχαχα καλη καυλετα η αποψινη. Παμε για πρωταθλημα. Εστω και με το Φαντασμα στον παγκο.
Δεν παιζω παγκο και το ξερεις. Ειμαι Φ φορ Φεντετα.
Τώρα δλδ ο Τέηλορ πρέπει να ξαναπαίξει μετά από 3 αγωνιστικές που υποτίθεται οτι λήγει η τιμωρία του;
:shock: :shock: :shock: :shock:
Κοιτάχτε να δείτε. Κρίμα το παιδί κλπ αλλά όχι να πέσουμε όλοι πάνω σε ένα παίκτη. Δλδ μόνο τον τελευταίο μήνα έχουμε δει (ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα) πολλά τάκλιν που είναι ακόμα χειρότερα. Ας μην εξοντωθεί ο Τέηλορ επειδή "του έλαχε" να σακατέψει τον άλλο.
Πάντως έτσι όπως το είδα το τάκλιν, μου φάνηκε πως η γυναίκα του τον κεράτωνε με τον eduardo
Έτυχε και το κανε ο Τέηλορ, θα μπορούσε να 'ναι ο οποιοσδήποτε (όπως σε τόσα ματς της Άρσεναλ, οι αντίπαλοι βλ. Μπλάκμπερν, βαράνε στο ψητό για να κόψουν τον ρυθμό).
Οι 3 αγωνιστικές που προβλέπονται για αποβολή με κόκκινη κάρτα, είναι λίγες για την περίπτωση του ξυλοκόπου Τέηλορ. 3 αγωνιστικές έφαγε και ο Έμπουε για επικίνδυνο παιχνίδι με την Γιουνάϊτεντ (που πάλι μπορεί να 'ναι λίγες γιατί η πρόθεση μετράει), όπως και ο Αλαντιέρ της Μίντλεσμπρο το Σάββατο πχ. Άλλη περίπτωση η μια, και άλλη του Τέηλορ.
Φάσεις σαν και αυτή πχ http://www.youtube.com/watch?v=Tffv2avUQlw, είναι για πολύ παραπάνω.
*Επίσης, όσον αφορά το ματς , στην προηγούμενη φάση του πέναλτυ της Μπέρμινγχαμ, δεν δίνει καθαρό πέναλτυ στον Αντεμπαγιόρ και αν γινόταν το 1-3, θα χε τελειώσει το ματς.*
Επειδη ειμουν στο πρακτορειο παντως και εβλεπα εκεινη την ωρα το τελευταιο δεκαλεπτο, το πεναλτυ που εδωσε μου φανηκε αστειο.
oti prepei me to proino mouQuote:
Originally Posted by Scarbaf
Στέκομαι σε αυτό γιατί είναι η μόνη πρόταση του ποστ σου που συμφωνώ απόλυτα. Εδώ ο Αρχηγός πάει για να σκοτώσει και δε θα διαφωνούσα και σε 6μηνο αποκλεισμό. Από την άλλη, ο Τέηλορ κάνει ένα απλά late tackle από αυτά που γίνονται σε ΚΑΘΕ ματς της πρεμιερ λόγω ρυθμού. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση πως να το κάνουμε δλδ. Πόσο πιστεύεις ότι θα πρεπει να τιμωρηθεί;Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
Κοίτα Κρις, ναι μεν η φάση εξελίσσεται γρήγορα, αλλά το τάκλιν δεν θα λεγα οτι είναι "απλά ένα late tackle". Σαφώς και είχε στο μυαλό του να κάνει σκληρό φάουλ, εφόσον η μπάλα έχει φύγει μπροστά και η δύναμη με την οποία κάνει το τάκλιν εκεί αποσκοπεί. Πάει καθαρά για παίχτη.
Από κει και πέρα, δεν ξέρω αν θα πρέπει να φάει 6άμηνο αποκλεισμό ή κάτι τέτοιο, αλλά και οι 3 αγωνιστικές όταν έχει προκαλέσει τέτοια ζημιά από την πρώτη κιόλας ουσιαστική φάση του ματς, είναι λίγες. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πολύ παραπάνω. Ο άλλος μπορεί να επιστρέψει σε ένα χρόνο δλδ.
Mε το να μεινει εξω δεν κερδιζει κανεις τπτ.Η σοβαρη τιμωρια πραπει να επερχεται σε περιπτωση προθεσης ζημιας με το χτυπημα και οχι με το μεγεθος του τραυματισμου.Στν αγγλια ειδικα που αυτα τα μαρκαρισμα γινονται κατα δεκαδες σε ολα τα παιχνιδια οι μισες ομαδες θα ηταν χωρις αμυνες και χαφ με αυτη τη λογικη
Δηλαδη μπορει και να παιζαν γαμω τις μπαλες μετα εκει περα!
Καλά τραγούδα εσύ F.
http://i19.photobucket.com/albums/b1...ts/275480L.gif
Ψιλοσυμφωνώ με αυτό που λέει ο hvilelos? αλλά νομίζω πως αν δε λαμβάνεται καθόλου υπόψη ο τραυματισμός, θα χαθεί η μπάλα. Πχ το "μαρκάρισμα" του Σίσιτς στον Κονσεϊσάο είναι πραγματικά πολύ χειρότερο αλλά δεν του έκανε ζημιά. Επίσης το αεροπλανικό που έκανε ο Κάουτ σε παίκτη της Εβερτον, θα μπορούσε εύκολα να τον σκοτώσει αλλά δεν τον βρήκε.
http://www.youtube.com/watch?v=dmSBxlHAJfI
Η μπάλα είναι κοντά, νομίζει ότι μπορεί να την πάρει, ο Εντουαρντο την τσιμπάει και ο άλλος τον βρίσκει (με το ένα πόδι ε) στο πόδι που πατάει κάτω και στηρίζει όλη την κίνηση. Θα ρίσκαρα να πω πως αν ήταν στο αέρα (το πόδι του Εντουαρντο), το πολύ να έπαιρνε κίτρινη.
Πάνο, νομίζω ότι σε τυφλώνει το γεγονός πως είναι παίκτης της Άρσεναλ.
ΥΓ.Απλά το όλο θέμα μου θυμίζει λίγο ελληνικά μήντια: κάηκε η χώρα και θυμηθήκαμε ότι δεν έχουμε πυροσβεστικά, πήγε να αυτοκτονήσει ο χοντρός και ανακαλύψαμε ότι οι πολιτικοί κλέβουν κλπ
Ο Σισιτς επρεπε να τον βρει τον Κονσεησαο.
(οχι τιποτα αλλο μπας και φαει ενα χρονο τιμωρια το ΠΑΛΤΟ γαμω το Λεβαδειακο του που μας τον κουβαλησανε)
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΡΑΙΚΑΡΝΤ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Γιατι να φταιει παλι ο Ραικαρντ, μολις εληξε το ματς, το ειδες?
στ αρχιδια μου, με την Αλμερια παιζει.
4-4 Τότεναμ τσέλσυ, ματσάρα πρέπει να έγινε εκεί.
Κατά τα άλλα 2 γκολ ο ρονάλντο με μπόλτον...
edit: είδατε τι έγινε στο μπέτις-τρομοκράτες? Μας δώσανε τους βαθμούς έτσι. Πάμε για σωτηρία μουνάρες.
Φήμες ότι ο κόκαλλης θα κάνει ένσταση γιατί τα ματς κρίνονται στο γήπεδο μόνο, κρίνονται ως αναληθείς
θα το κανονισουμε κι αυτο. εγω εμαθα κατι φημες τωρα το βραδυ που ειμουν στη μαρινα ζεας, οτι θα κανει ενσταση ο ολυμπιακος, θα χασουν το ματς και οι 2 ισπανικες ομαδες, και τους βαθμους θα τους παρουμε εμεις, θα σφυριχτει πεναλτυ κατα της αεκ στο ντερμπυ στο οακα απ τα αποδυτηρια και τελος, θα αφαιρεθει ενας (1) βαθμος απ την αεκ, χωρις συγκεκριμενο λογο, αλλα εχετε καιρο να σκουξετε και μας ελειψε.
τώρα που περάσατε και πρώτοι ποιος σας πιάνει
Κανεις? Ρε παλικαρια, ο Κριστιανος εσπασε το ρεκορ του Μπεστ λεει. Αρα ειναι αυτος πλεον ο Μπεστ? Μπερδευτηκα. Οπως και να χει, το παλικαρι με 33 γκολ σε 40 αγωνες πιανει επιπεδα τσαμπιονσιμ μανατζερ, αν φτασει και τα 70 γκολ σε 43 αγωνες που ειχα βαλει καποτε με το παιδακι της Ρομα, τον Alessio Cerci, του παιρνω πιπα. Και με τον Giampaolo Pazzini εφτανα ανετα τα 60αρια, αλλα εκεινος το γαμησε. Αχ μανατζερ εποχες.
Pwwwwww, ti eipes twwwra..Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Allessio Cerci ta'xe spasei ola leme (nomizw dn ton eixe kan striker stous mikrous ths Roma, 16xronos xwris 8eika xarakthristika) epoxes CM 04 8arrw... :touched:
ενταξει με ντιαμπλο τακτικη στο 04 CM, και με Παντο σεντερ φορ εβαζε 30 γκολ τη χρονια.
ahahaha diablo!
τι ειναι η ντιαμπλο τακτικη για εξηγειστε και σε μας τους αδαεις
Στο παλιο ΦΜ 04 εστηνες την ομαδα σε ενα 4-1-3-2 συστημα με βελακια στους 3 του κεντρου ολο μπροστα (ετσι ωστε να φαινεται σαν τριαινα εξ ου και το ντιαμπλο στο ονομα) και απλα αν ειχες παικτες με καλα νουμερα σε σωστα χαρακτηριστικα, εκανες τον Πανθρακικο σε 3 χρονια να παιρνει τσαμπιονς ληγκ. Μεσος ορος 3 γκολ ανα ματς.
Φιλαρακι, πρωτον δεν επαιζα αυτο το συστημα, επαιζα ενα συστημα οπου ειχα δυο στο κεντρο με βελακια προς τα ακρα, εναν AM C με βελακι προς τα πανω, κι εναν AM LC (εναλλακτικα AM RC) στο αριστερο ακρο σε υψος στην 4η γραμμη (δηλαδη εκει που μπαινουν οι wingers) με βελακι μπροστα προς το κορνερ, και δυο S C (εναλλακτικα ο ενας απο αυτους μπορουσε και να εχει F RC, οπως ειχε ο Alessio Cerci). Δευτερον ειχα βαλει focus passing left (εναλλακτικα right).
:rofl: :rofl: :rofl:
στο φμ του 04 επαιζα με πανηλειακο ακριβως 4-1-3-2 αλλα χωρις τα βελακια που ειπες με ελευθερο ρολο το 10αρι και το 2010 ειχα 3 τσαμπιονς λιγκ 2 ουεφα 5 σουπερκαπ ευρωπης και ολα τα πρωταθληματα εκτος της 1ης χρονιας και της 3ης.
στα χαιλαιτς εκεινων των ηρωικων εποχων στην τεταρτη χρονια παιζω τον πρωτο τελικο τσουλου με μιλαν ειναι 1-1 και στο '92 βγαινει ο γιγαντας ανεστης αγριτης στην αντεπιθεση και γραφει το 2-1.
η ενδεικτικη εντεκαδα περιλαμβανε αν θυμαμαι καλα τους εξης
GK ξανθοπουλος (τσιτ του παιχνιδιου στα 17 του σηκωσε τσουλου)
DR σειταριδης
DL βυντρα
DC κυριακος
DC σερετης
DMC τζιωλης
AMC σακης θεωδοριδης
AMR τσικλατιδης
AML χελντερ μπαρμποσα
SC κακαλοφ (βουλγαρος επιθετικος με τουμπανα ποσοστα)
SC στελιος ηλιαδης(με 20 ντριπλινγκ και φινισινγκ)
επειδη ειμαστε οφ τοπικ και εχω δουλεια θα επανελθω στο θρεντ του ΦΜ στα γκεημς
ναι ρε liverpool, μπορείς
ti evale pali o kopanos o ronalntos :!:
Και 3 ασίστ.
ρε τι είναι αυτή η barcelona?
Bilbao έχουμε σωθεί, στο τέλος θα χτυπήσουμε και UEFA