στο δικο μας ιδρυμα τα μαθηματικα 1,2 στους ημμυ τα κανει ο γρυσπολακης.
Printable View
στο δικο μας ιδρυμα τα μαθηματικα 1,2 στους ημμυ τα κανει ο γρυσπολακης.
βγήκε κι'αλλο
2 για πτυχιο (τα περιμένω)
εξεταστικοκατάθλιψη ομως γιατί τα τελευταια 8 ειναι ολα ατοφια πεντάρια
:fear:
Μπράβο ρε παιδιά, αντε καλά πτυχία.
Μελαγχολικέ να σηκωθείς να φυγεις σε νοιαζει με 2 μαθηματα στην πλάτη, όχι να πάρεις καλό βαθμό.
λιγο ακομα να πεσει ο μέσος μου και παω στο 4,9
5αρακι και στα 2 τελευταια και πτυχιο(?) γαμω την μπαναγια.
ετσι βλεπω στην κατασταση δηλαδη.
ρε μπας και εχει γινει κανα λαθος;
ο Χριστος μας βγηκε.
τι να πω.
ζήτω;
Ε δεν το πιστεύω.
Πέρασα με 6.
Σε τρείς εβδομάδες δίνω το τελευταίο μου μάθημα.
Εν τω μεταξυ πρωτη εξεταστικη που δεν πηρα ουτε ενα πενταρι και δεν κοπηκα ουτε σε ενα μαθημα.
δέκα στα δέκα, παίζει να τελειώσω γενάρη :touched: :touched: :touched:
Έχει αρχίσει να μου τρώει το πόδι αλλά βρίσκω δύναμη στο ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι η τελευταία. Καλά κουράγια!
Ποσα εχεις? Καλη επιτυχια!
9! και μάλιστα χωρίς κάποιο παλούκι. Θα είναι η πρώτη νορμάλ εξεταστική μου ;ρ
Ευχαριστώ αγαπητέ <3
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ
Στην υπέροχη σχολή δασολογίας και φυσικού περιβάλλοντος!
Πιο πολύ κολλούσε πάντως κάτι του στυλ "πόσο συχνά βγαίνεις από το σπίτι", "ποιο το πρόβλημα σου" ή "πόσο γαμάτος είσαι". =]
φυγε απτο τοπικ ομως... στο μαι λαιφ ροκς καλυτερα
4 μέρες τώρα διαβάζω μάθημα που έχει 3-4 τύπους που χρησιμοποιεί και 2-3 μεθοδολογίες επίλυσης διαφορετικών προβλημάτων. Όλα πάνε καλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι και φαίνονται όλα κατανοητά, αλλά μου μπαίνουν ψήλοι στα αυτιά ότι κάτι κάνω λάθος (φυσικά αυτό που προέκυψε ως το "νέο" σωστό φαινόταν τραγικά ...λογικό και με κυρίεψε ολοκληρωτικά), με αποτέλεσμα να αρχίζω να ξανακοιτάω τις ασκήσεις υπό τη νέα λογική, γεγονός που δεν άφησε τίποτα όρθιο τόσο στους τύπους που χρησιμοποιούσα, όσο και στις μεθοδολογίες. Τζάμπα διάβασμα κοντολογίς. Πάνω στον πανικό (ο χειρότερος σύμβουλος στα πάντα) αρχίζω και ψάχνω από δω ψάχνω από κει και πέφτω σε νέες αντιφάσεις, που με τη σειρά τους φέρνουν νέες σχέσεις, νέα σύμβολα κλπ. Ο χαμός γίνεται ένα τέρας, η απογοήτευση γιγαντώνεται, καθώς δίνω αύριο το πρωί. Γυρίζω τελικά πριν κανά μισάωρο σπίτι και σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσω τον κόπο των 3,5 ημερών μιλάω με έναν συμφοιτητή, ο οποίος γενικά κατέχει. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ό,τι σκέψη έκανα από το μεσημέρι και μετά ήταν λ ά θ ο ς εντελώς και ότι μια χαρά το πήγαινα μέχρι τότε (φμλ).
Ελπίζω σε ένα αυριανό μλρ.
min agxonese pedi mou. ola kala tha pane
η φοιτητική μου πορεία πάει καλά, αλλά τώρα διαβάζω Δίκαιο. δεν είναι καθόλου δίκαιο.
Spoiler
Tέλος πιθανότατα και το τελευταίο μάθημα στο μεταφτυχιακό, πλέον πτυχιακή πούτσα και ξύλο.
deadline εργασιας απαραιτητης για να περαστει το μαθημα 8/2
παραταση μετα απο γλυψιμο στον καθηγητη μεχρι τις 11/2
σημερα εχουμε 12 και guess what?!
Spoiler
ινβ4-θεμα πηρα απο την αρχη του εξαμηνου
5αρι στο τελευταίο μου μάθημα. Αγαπώ όλο τον κόσμο :pink:
zmpoutsamas
5/5 και τελος.
ποτε πια εξεταστικοκαταθλιψη.
και στα δικα σας της εξεταστικης οι κολασμενοι
pe8ane
Χθες έδωσα ένα μάθημα που διάβαζα κοντά 5 μέρες και πήγα άπατος.
Σήμερα έδωσα ένα μάθημα που απλά το ξεφύλλισα και είδα 3 ασκήσεις και μάλλον έγραψα το πρώτο 10 της ζωής μου.
Α ρε ζωή... :pink:
Κλασική φάση. Θυμάμαι χειμώνα 6ου έτους, χρωστάω ακόμα τη μισή σχολή. Έτσι όπως κάθεται το πρόγραμμα αποφασίζω να δώσω 8 μαθήματα, τα 4 με διάβασμα και στα άλλα 4 απλά να πάω τουρίστας. Αποτέλεσμα να κόβομαι σε ΟΛΑ όσα διάβασα και να περνάω ΟΛΑ όσα ανέβηκα τουρίστας και αντέγραψα.
Και τότε ήταν που είπα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΤΕ.
Spoiler
ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Σε εννιά ώρες δίνω τελευταίο μάθημα και κατά πάσα πιθανότητα κόβομαι, εκτός κι αν γίνει θαύμα. Προβληματισμοί, υπαρξιακά, ποιός είμαι, που βαδίζω κλπ.
septemvri re brather
ontopic 10/10
παίζει και να το περνάω :mrgreen:
ξηγήθηκε εύκολα θέματα
σχεδιασμος πεμπτη,ακομα δεν εχω τελειωσει τα σχεδια. κατα πασα πιθανοτητα πιστολι κ εκει.
8-19 Ιουλιου, 4 μαθηματα σερι και τα αλλα 4 δυο-δυο και παλουκια.
Καλο καλοκαιρι!
Λοιπόν, φέτος ήταν από τις πρώτες εξεταστικές που το πρόγραμμα έκατσε τέλεια από θέμα ημερών. Έδωσα 6 στο σύνολο, 3 έχουν βγει, τα 2 τα πέρασα, ενώ στο δύσκολο κόπηκα (είναι και μέρος αλυσίδας, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν το περάσω και τον σεπτέμβρη, δεν θα μπορώ να πάρω εργαστήρια στο εαρινό εξάμηνο, οπότε σ ί γ ο υ ρ α ένας χρόνος παραπάνω στη σχολή, fml). Τα άλλα 3 κατά πάσα πιθανότητα θεωρούνται περασμένα (τα δύο ήταν επιλογής, ενώ στο άλλο, αν και δύσκολο, έπεσε η αντιγραφή του αιώνα, άρα μάλλον όλα κομπλέ).
ποτέ πια εξεταστικοκατάθλιψη. καλή δύναμη στους αγωνιστές. υπάρχει ελπίδα για όλους.
Και επίσημα ορκομωσία τον σεπτέμβρη :maikl: