In Bocca Al Lupo.
Printable View
In Bocca Al Lupo.
wraios! katevainei :D
αν και δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος με αυτούς, το "Red of Tooth and Claw" είναι πολύ καλό, ενώ χωρίς να το έχω ακούσει πολλές φορές αξιοπρεπέστατο μου φάνηκε και το φρέσκο τους "Good Morning, Magpie"
Bad Religion.
Να ξέρω κανα 2 όταν τους δω στο Ejekt.
Επειδή βλέπω οτι έχουν πολλά, κατεβάζω πρώτα αυτά που είπες κ μετά άμα ψηθώ κατεβάζω και δισκογραφία.
Ευχαριστώ :)
αντικειμενικά οι 3 καλύτεροι δίσκοι των Bad Religion είναι τα Suffer, No Control & Against the Grain
και από εκεί ξεκινάμε
αγαπημένο μου παραμένει το Generator μάλλον επειδή ήταν το 1ο που άκουσα όταν βγήκε
Οχι αντικειμενικά, υποκειμενικά.
καλά το έγραψα, αντικεμενικά είναι οι 3 μεγάλοι δίσκοι των Bad Religion
υποκειμενικά μίλησα για generator
εσύ πρότεινες δίσκο χωρίς τον Mr Brett!
όσο καλό κι αν είναι το Gray Race, δεν ξεκινάς από κεί με δαύτους
γνωμες/γουστα/κολοκιθοπιτες κλπ
Σε κατανοώ, αλλά και οι 3 δίσκοι που έκαναν χωρίς τον Brett γαμάνε ηλιακά συστήματα.
λοιπόν, και αυτοί και οι nofx ΔΕΝ...
τουλάχιστον οι Pennywise έχουν καμιά ελπίδα ?
κάπως καυλύτερα από τους άλλους αλλά και πάλι δεν με τρέλαναν ποτές.
np/ the descendents-i dont want to grow up
ναι, διοτι σ' αρεσουν αυτοι περισσοτερο απ' ολους.
Πφφ..
μη συγκρίνετε τους BR με τους υπόλοιπους ρε.
πανικόλαση σε οικονομική συσκευασία εξηνταπέντε δευτερολέπτων.
καλα αυτο το θρεντ με αντιπροσωπευει πιο πολυ και απο τις αδυνατουλες
τεσπα
εβαλα να ακουσω το νεο μελβινς και ακουω για πρωτη φορα μελβινς!
ξερω οτι ειναι οτι ναναι! οτι εχουν παρε-δωσε με αμερικανους αγγελακες αλλα μεχρι εκει!!
αντε να δουμε!
λοιπόν αμα θες να ξεκινήσεις με πιο στρωτά άκου houdini και stoner witch.
τα χέβη είναι bullhead, ozma και lysol (και προσωπικά αγαπημένα).
και μετά άμα θες ν'αρχίσεις τις καΐλες, άκου την τριλογία the maggot/the bootlicker/the crybaby (καλά το μάγκοτ πάει στα χέβη αλλά λέμε.)
από 'κει και πέρα ό,τι σε φωτίσει ο θεός.
Tίποτα να μην ακούσεις. Σκατά στους μελβινς.
σιγά μωρή εσύ γιατί τέτοιο μίσος.
Tα'χουμε ξαναπεί.. Η πιο εκνευριστικά και αδικαιολόγητα υπερεκτιμημένη μπάντα του πλανήτη.
λολ, γιατί δε φτάνει πάντα η http://www.electricrequiem.com/forum...s/ha_minus.png
Φίλε λίγα. Αυτό το λέει fan των RUSSIAN CIRCLES, οπότε respect.
ti exoun oi russian circles re anikouste?
Μπεεεεεεε
exoume dyo xiliades gamimeno deka kai exeis ton ozzy gia avatar. gia na min anafer8w se proigoumenes api8anotites pou eixes.
Μη ψαρώνουμε, ο Ι. λέει το ίδιο για τους isis.
Μεταξύ μας και για τους μέλβινς παίζει να το λέει απλά πετάχτηκε τώρα για να βγάλει λίγη κόμπλα.
Μεταξύ μας δε μπορείς να μιλάς για κόμπλα από την στιγμή που έρχεσαι να κάνεις ποστ του στυλ "δεν είμαι σίγουρος για ποιον το λέει αλλά πετάγομαι απλά για να του την πω".
Και ότι λέω ισχύει, και για τους Isis προφανώς, σύμφωνα με εμένα πάντα. Και για τελευταία φορά: τα avatars φίλε πρώην της γιουλάι αντιπροσωπεύουν φωνές που παραδέχομαι και όχι πράγματα που ακούω (απαραίτητα).
Εσυ ειδικά στο θέμα "γκόμενες" είσαι αυθεντία άλλωστε.