Αν δε μπορεί να κατανοήσει κάτι τόσο απλό όσο το γεγονός πως συμβαίνουν τυχαία γεγονότα και καθυστερεί κανείς, ας γαμηθεί μοναχή της. :)
Printable View
Αν δε μπορεί να κατανοήσει κάτι τόσο απλό όσο το γεγονός πως συμβαίνουν τυχαία γεγονότα και καθυστερεί κανείς, ας γαμηθεί μοναχή της. :)
nai. ok. kalo. Elpizw na exeis koumpaki on/off sto peos, prepei na sou einai POLY xrisimo.Quote:
Originally Posted by Deggial
Δεν είμαι πολύ ανεκτικός σε κάποιες συνήθειες. Η γκρίνια της για μια τέτοια αργοπορεία θα ήταν αρκετή ως off κουμπάκι για το υπόλοιπο της βραδιάς. Επίσης προτιμώ η κρίση μου να έρχεται απ'το πάνω κεφάλι. :P
skase pia omos
den einai thema gkrinias, einai thema dikis sou epithymias na eisai oso to dynaton pio grigora ekei. Apo tin alli an oute kan mi kainourgia gkomena de sou dimiourgei tetoiou eidous epithymies tote apla den exeis gnwrisei akomi ti swsti gkomena.Quote:
Episis an mporeis na elegkseis apo pou erxetai i krisi sou, xaneis POLLA apo ti zwi sou :?
Το ήξερα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το deggial :ddevious:Quote:
Η επιθυμία αυτή σαφώς υπάρχει. Και γι'αυτό θα φρόντιζα να είμαι στην ώρα μου. Ωστόσο, αν συμβεί κάτι έκτακτο και καθυστερήσω, τι να κάνουμε, συμβαίνει, δε πρόκειται να κάτσω να χαλάσω τη διάθεση μου. Η βιασύνη θα ήταν συνδεδεμένη με κάποια αλλαγή στη διάθεση, όπως το άγχος, ο φόβος πως θα της δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις, κλπ. Κι αν η όποια καθυστέρηση χαλάσει κάθε πιθανότητα μαζί της, σιγά το πράγμα.Quote:
Originally Posted by necropethamenos
well, DUH! Ksereis, PREPEI na exeis agxos kai ta sxetika gia to an tha tis dimiourgithoun arnitikes entypwseis!!!Quote:
:rofl:
Deggial to exeis xasei! Mipos eisai cyborg? :P
poso gamaei na ka8esai apo ta aristera kai apopisw na se vrizei mia kata-idrwmenh oura, an8rwpwn pou viazontai na kerdisoun 35 defterolepta...
POLY.
Deggial, στα παπάρια σου όλα όμως
και γκόμενες, και ασθένειες και όλα
άλλο το να αγχώνεσαι με το παραμικρό και άλλο να τα έχεις όλα γραμμένα
ε, α σιχτιρ κι εσύQuote:
Originally Posted by house_of_low_culture
είναι δικαίωμα του καθενός να βιάζεται όποτε θέλει και να είναι όσο ηλίθιος θέλει
μη του το αφαιρείτε
o house of low culture επισης ειδε το Φως.
Στο τελος θα στε και λιγοτεροι.
ΚΘΣΤΡΜΝ !!!!!!!
Μιτς είσαι φλώρος
Quote:
Originally Posted by enitharmon
:( :( :(