Ki egw eixa dei ena tetoio paromoio, xwris na exw agxos gia kati :P
Printable View
Ki egw eixa dei ena tetoio paromoio, xwris na exw agxos gia kati :P
nomizeis! :P
alh8eia, spania exw agxos.
egw mono agxos exw
Μόλις ξύπνησα. Πριν ξυπνήσω, κοιμόμουν, και έβλεπα ότι έπαιζα σε ταινία δράσης χολλυγουντιανής παραγωγής μαζί με τον Κώστα Βουτσά.
axaxaxa epos
LOL kanonika
basika ta perissotera oneira pou blepw egw einai teleiws perierga kai anekshghta.to teleutaio oneiro pou 8umamai htan ena pou eixa dei prin 3 xronia kai mou exei meinei htan kai kala enas typos pou eixe skotwsei thn oikogeneia tou mesa se ena dwmatio me eikones kai tis ekaige ,enw gurw apo to stoma tou eixe aimata. :shock: kala leei h sis mou oti 8elw psyxologo :wink:
Help me to escape from this existence , i yearn for an answer can you help me?
eida ena oneiro pou perielamvane ena anthrwpo xtapodi , enan indo xwris swthika pou eftiaxne mhxanikes kardies pou htan kati mhxanismoi se diafana koutakia kai fainotan polu xaroumenos...HARDCORE..
x8es to brady...mallon shmera nwris to prwi eida pws epsaxna kati sto dwmatio mou kai oti syrtari-ntoulapi kai na anoiga bgainane apo mesa terastia fidia pou h oura tous htan metalikh kai thn xtypagane sto patwma gia na me fobhsoune leei kai me kynhgagane pantou...meta ksypnhsa
den ta epnixes opws o Hraklhs?
twra mou thimises ena oneiro pou xa dei paliotera..
pou epaiza ena fash role playing game pou topothetouses savres kai fidia se ena dwmatio kai eprepe na fas ta entoma kai tis savres tou antipalou...genika twra teleutaia vlepw polu perierga oneira..
Egw apo paidi eblepa perierga oneira..To kako einai pws ta niw8w kiolas..Fwnazw ston ypno mou ..idrwnw..klaiw klp klp(paramilaw kiolas..sometimes)
ton teleutaio mhna xypnaw ston ypno mou psilonwris...shmera shkwthika stis 12 sunithws shkwnome stis 4... alla eimai kai se periergh fash opote to dikaiologw..
Ki egw thn teleyrtaia bdomada sxedon ksypnaw poly nwris kai niw8w kai dyspnia..Les mhpws epeidh exw synaxi???LOL :D
siropaki!!