με το θύμησε ο Λητς στα τσατς:
"Πιάσε γκόμενα Σερραία να γαμάει κι η παρέα."
Printable View
με το θύμησε ο Λητς στα τσατς:
"Πιάσε γκόμενα Σερραία να γαμάει κι η παρέα."
τι, ουρμπαν λετζεντ?
Για τον Hendrix και τον Χιώτη.
Spoiler
η είσοδος του άδη :P
http://news247.gr/eidiseis/apisteyto...a.2787098.html
το σημείο πάντως βρίσκεται περίπου 1+ ώρα περπάτημα από το χωριό μου και είναι κλασσική ορειβατική εκδρομή. έχει σπήλαιο (σπηλιά του μπέη) και υπόγειο ποτάμι. επίσης, προσελκύει αναζητητές του "θησαυρού του μπέη". μάλλον το τελευταίο είναι και ο πραγματικός αστικός μύθος.
edit: η κοπέλα στη φωτογραφία είναι γυμνάστριά μου... μικρός ο κόσμος.
φέτο, θα ισχύσει ο νόμος και όποιος δεν πάει να ψηφίσει πάει μπουζού.
Spoiler
Έσκασε στο fb μου πρόσφατα (και ρε γαμώτο από έξυπνα άτομα συμβαίνει κατά κόρον, δηλαδή οκ στην ηλικία μας δεν γίνεται να μη βαράς ένα google πριν ποστάρεις το συγκλονιστικό οτιδήποτε που σου άλλαξε και καλά τη ζωή γουατέβερ...) Και καλά η στιγμή που ένας ταυρομάχος αποφάσισε οτι οι ταυρομαχίες είναι βάρβαρες και σταμάτησε για πάντα:
http://www.snopes.com/graphics/munera.jpg
Spoiler
Ένα που μου'ρθε (και σόρι αν έχει κάπου αναφερθεί στις προηγούμενες 22 σελίδες) είναι οτι ο γνωστός Φουσέκης είχε φάει μπουζούριασμα λόγω των φαρσώνε. Και εννοείται πως αυτός που έδινε το ινφο ήταν φίλος φίλου του.
Ο Λέντης ήταν αυτός.
Το επιβεβαιώνει ξάδερφος φίλου φίλου παλιού συμμαθητή που ήταν μπροστά όταν τον μπουζουριάσανε.
Οι πατρινοί ήταν. Ξέρω άτομο που είναι πολύ φίλος με συγγενείς τύπου που ήταν εκείνο το βράδυ στο κρατητήριο.
:touched: Αυτοί οι θρύλοι με τις συλλήψεις των Πατρινών, του Λέντη κλπ είναι τόσο τρου νοσταλγία που θέλω να πιώ Άμστελ μπουκάλι σερβιρισμένη σε κοντό ποτήρι και να ακούσω Τα Παιδιά Απ'την Πάτρα.
Εντιτ για να το λυσσάξω και με official κομμάτι:
Spoiler
Where the Good Times Gone??Spoiler
Αν πας σε κινεζικο μαγαζι με ρουχα και μπεις στο δοκιμαστηριο, μπορει να πεσεις μεσα απο καταπακτη σε ενα υπογειο οπου εχουν αλλους 5 αναισθητους και ειναι ετοιμοι να τους κλεψουν τα οργανα.