Μέσα ήμουνα, δεν έχω φωνή από χθες
Printable View
Μέσα ήμουνα, δεν έχω φωνή από χθες
Επικό τόπικ,αφού γράφει για "Α1 2011-12"
http://www.ageofbasketball.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4663%3Alr-----&catid=77%3A1&Itemid=71
έχει δίκιο...
Τραγικοί στις βολές για ακόμα μια φορά, αλλά και οι άλλοι κέρδισαν ματς με 1/20 τρίποντα ffs.
Μόνο Κόλλινς τίποτα άλλο. Σπανούλα φύγε κλπ.
είδα τα τελευταία 2:20... περπέρογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης του παναθηναϊκού.
ανυπερβλητα παοκια
Τι χάλια είναι αυτά ρεεεεεεεε
Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα στον Ολυμπιακό μπας και δε δούμε Αλβέρτη του χρόνου. Από τις λίγες φορές που δε θα με πειράξει καθόλου αν το χάσουμε γιατί απλά δε-το-αξίζουμε μέχρι τώρα.
τωρα τα δες τα χαλια εσυ ? Σκορ γυμνασιακου μπασκετ.
Κακό είναι να περιμένω την ηρωϊκή ανάταση? :P Είναι και θέμα ποιος θα την κάνει βέβαια με τα γερόντια που χουμε γεμίσει.. (Ο Παππάς ακόμα τραυματίας είναι γαμώ?) Τέσπα για να δούμε και το Β'.
το λογικο.
περιμενε να κανω αλλα 4 ποστ σε 1μιση λεπτο και τοτε ριξε.
ο φιλος μου Δημητριος Γιαννακοπουλος εκανε ενσταση γιατι η αποστολη του ΟΣΦΠ που ηρθε στο ΟΑΚΑ ηταν υπεραριθμη κατα τρια ατομα και ζηταει επαναληψη.
απ την ψυχη μου του ευχομαι να δικαιωθει.
δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη στο σεφ , μπορει να χασουμε και να το σηκωσουν παλι στο οακα
αλλα μόλις ειπαν οτι ο παο κανει ενσταση και ζηταει επαναληψη αγωνα γιατι ειχαμε λεει υπεραρυθμη αποστολη
ηταν 2 παραπανω στο παγκο
ευχομαι να την κερδισει