ετσι σας θελω ανεβασμενους
καντε μας κουνηματα
Printable View
ετσι σας θελω ανεβασμενους
καντε μας κουνηματα
Οδονιαν, δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες, για την ακρίβεια ούτε τα εξώφυλλά τους κοιτάω πλέον, δεν ακούω ραδιόφωνο (γενικά) και από site διαβάζω μόνο 2 "αντικειμενικά" (gazetta, contra) και ένα οπαδικό (olapaok). Αυτή είναι η πληροφόρησή μου + το γήπεδο (tv δεν βλέπω). Οπότε όλα όσα λες άκυρα. Αυτό το σπαζοκλαμπάνιασμα προέρχεται κατά πρώτον από φίλους βάζελους, από σχόλια σε γκαζέτα και από τους εδώ ακόμα (δεν είσαι μόνο εσύ βάζελος).
Και όχι ρε φίλε, δεν σε δικαιολογεί καμία πρόκληση για να τα σπας ακόμα και τώρα για ένα παιχνίδι που και να το 'παιρνες, πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνες. Δεν καταλαβαίνεις δηλαδή ότι η εν λόγω συμπεριφορά σου φτάνει σε γραφικότητα τη δικιά μου με τον Σπάθα?
Edit: απαραίτητη διευκρίνηση. Το β' ενικό πρόσωπο όταν μιλάω για οπαδικά αναφέρεται πάντα στο σύνολο της ομάδας του συνομιλητή.
Υπάρχουν 2 λόγοι πολύ καλοί για να "σπας αρχίδια" σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρώτος (και κυριότερος) γιατί μια νίκη σε ντέρμπυ εκτός έδρας είναι κάτι που έχει αξία ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ χωρίς να χρειάζεται ένα πρωτάθλημα για να το επιβεβαιώσει. Δεύτερον γιατί μετά από κάμποσα χρόνια, όταν οι περισσότεροι θα έχουν ξεχάσει τις λεπτομέριες, οι λίγοι που θα θυμούνται ότι ο γαυρος είχε μαζί του τη διαιτησία σε ένα ακόμα πρωτάθλημα θα ακούν την απάντηση "ναι αλλά η διαφορά ήταν 324562456 βαθμοί, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς", κάτι που το έχουμε ακούσει πολλάκις επί παράγκας (πχ με την ομάδα του Κυράστα).
Πάντως αν το δείγμα σου είναι οι "φίλοι βάζελοι" που έχεις, άλλαξε παρέες. Είμαι οπαδός του ΠΑΟ και δεν ακούω τόση γκρίνια από τους δικούς μου φίλους. :ρ
WRE KAVLES.
p.s. afierwmenh h nikh ston agaphmeno mou reject.
2o p.s. I love you
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30437741_n.jpg
TIME FOR TRUE
σκατά στους irr
Πέρσι ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε για κάθε περιστατικό που έγινε σε πόλεις που έπαιζε, άσχετα αν ήταν εκτός γηπέδου ή αν είχαμε πάρει εισιτήρια. Φέτος είναι πιο αυστηρά και καλά. Προς θεού όμως, μην αφήσουμε άδειο το καραισκακη τώρα που έχουμε και ντέρμπυ.
o μάντζιος σκοράρει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. :touched:
ψηφοφόρος ΓΑΠ ο μαν
http://www.redplanet.gr/dailyComment...inal/rafik.jpg
αστεια πραγματα
ο αρης που δεν εχει κανει φαση σε ολο το ματς
να στο γυρισει 2 φορες
μεγαλη βελτιωσις η ομαδα του Αρεως...2 γκολ σε ενα ματς
η δουλεια του πολωνεζου πατατοκαλλιεργητη φανηκε με το καλημερα
μεγάλη κίνηση ο κανελόνιας.
Πάρε τηλέφωνο τον Πολωνό, να του ανοίξουμε, τον πισινό.
Να δώ αν θα μαζέψετε παραπάνω από 9 πόντους στα επόμενα παιχνίδια του α γύρου.
Σε μια περίοδο που κανείς υπεύθυνος μέσα στην ομάδα δε πείθει πως ενδιαφέρεται για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με συγκινείτε. ;ρ
μου λεγε ενας φιλος μου οτι εσκασε χτες σε τεκνο παρτυ στο γκαζι ο Τζιμπουρ γυρω στις 5 το πρωι με κατι γκομενες.. ρισπεκτ !