οταν πινω ενα ποτηρι νερο πρεπει να το πιω ολο ΠΡΕΠΕΙ :fear:
Printable View
οταν πινω ενα ποτηρι νερο πρεπει να το πιω ολο ΠΡΕΠΕΙ :fear:
ισχυει
και τα στυλο πρεπει ΠΑΝΤΑ να εχουν καπακια
Όσα στυλό έχουν μαλακιούλες παπαρίτσες και καλά για να τα κρατάς καλύτερα (λάστιχα/εγκοπές/whatever) αν γίνεται τα γυρίζω από την ανάποδη/βγάζω/καταστρέφω, όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή είμαι ΤΡΟΥ και δεν χρειάζομαι τέτοιες φλωριές...
Συμφωνω σε ΟΛΑ ακριβως οπως τα εχεις γραψει, εκτος απο το τελευταιο γιατι δε με αφορα, και απο το τεταρτο, το οποιο εγραψες αναποδα.
Το σωστο φυσικα ειναι "κωλοβαραω για 2 βδομαδες, και μετα ειμαι ικανος να δουλεψω ολοκληρα μερονυχτα για να φυγει η εννοια"
Επισης, συνηθως (δηλαδη 9/10 φορες) δεν τρωω παγωτο με βαφλα, κεικ, κρεπα. Αλλα οταν τρωω, ναι, στο πλαι απλα.
Το καλαμάκι στον φραπέ-φρέντο.
Μη μου τον φέρεις με κάνα πράσινο ή μπλε ρε φίλε, θα μου το αλλάξεις. Μαύρο ή στις καλές μου και το κόκκινο το συγχωρώ.
αν αλλαζεις μονος σου το καλαμακι η το βαζεις στη θεση του εσυ γιατι στη θηκη με τα "διαφορα χρωματα" τραβηξες πρασινο η μπλε, ειναι καηλα-καμμενια.
αν εχεις στειλει ατομο που δουλευει να στο αλλαξει επειδη ειναι πρασινο η μπλε, μαντεψε τι ειναι.
Το αλλάζω από τον διπλανό. Αν κάθομαι στο μπαρ το αλλάζω μόνος. Αν κάθομαι στου διαόλου τη μάνα, ε, δεν κάνω τίποτα. Δεν είπα οτι γυρίζω και το ποτήρι πίσω.
χμ, το "μη μου τον φερεις με πρασινο η μπλε, θα μου τον αλλαξεις" δεν σημαινει ακριβως αυτο, αλλα εγω ειμαι καλο παιδι και πιστευω οτι ολοι ειστε καλα παιδια!!
Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε κάτι παραπάνω,σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου. Επίσης αυτό γίνεται μόνο στον φρέντο, ο φραπές είναι σκέτος αχτύπητος χωρίς καλαμάκι.
Βασικά συστατικά παραγωγής φραπέ:
Νεσκαφέ
Σκεύος
Νερό
Καλαμάκι
ηξερα γκομενα που γυρναγε σερβιτορους πισω γτ το καλαμακι δεν ηταν κοκκινο...
παντρευεται ενα φιλο μου σε λιγο καιρο..
πρεπει να σκεφτω μεχρι τοτε τι "Καιλιες-καμενιες" θα κανω στο γαμο να παρω το αιμα τον σερβιτωραιων πισω..
ελα απλο ειναι. ξερναςπανω της
Να σηκώσουν το χέρι όσοι τραβάνε καζανάκι πριν τελειώσουν το κατούρημα για να κερδίσουν χρόνο.