Για μένα δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δείξουν, έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις αναβολής που τελικά δεν τα έδειξαν ποτέ. Βέβαια αν όντως γυριστούν σημαίνει ότι θα μπουν στο dvd της σειράς 100%, οπότε αργά ή γρήγορα θα ανέβουν κάπου.
Printable View
Ναι, αυτό εννοούσα πριν λέγοντας ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα τα δούμε. Το ίδιο είχε συμβεί αν θυμάμαι καλά και με το Firefly. Σημασία έχει να γυριστούν, από 'κει και πέρα το NBC ας κόψει το λαιμό του, εμείς κάποια στιγμή θα τα δούμε.
SIX SEASONS AND A MOVIE.
You know its a chastity belt right... Θεοί
ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕ.-
Γαμησε το επεισοδιο. Αμπεντ Μπατμαν οκ τι αλλο να πεις.
Ωραία σκηνή η παραπάνω αλλά μετριότατο επεισόδιο, μην είστε φανμπόιδες.
η χαζομάρα είναι που δε βλέπουμε περισσότερο καθηγητή βιολογίας και υποπρυτανη
για τα δευτερολεπτα που την ειδαμε την μπριτα, εμενα η καρδουλα μου σκιρτησε παντως.
Εχω γελασει με εκφανσεις λατρειας απο τους περισσοτερους απο σας για πολλα μετρια επεισοδια και αυτης της σεζον, και της προηγουμενης, μη μας λες φανμποηδες οταν εχεις προσκυνησει αλλα κι αλλα. Το χθεσινο γαμησε, πως να το κανουμε. Ηθελε και λιγο Pierce το επεισοδιο παντως.
Στην τρέχουσα σεζόν ξεχώρισα το "Remedial Chaos Theory" για το οποίο φαντάζομαι δεν διαφωνεί κανείς, ενώ από την προηγούμενη σταθερά ξεχωρίζω "Cooperative Calligraphy" και "Abed's Uncontrollable Christmas" για τα οποία φαντάζομαι ισχύει το ίδιο. Γενικά, μην τρελαθούμε, η σειρά έχει πολλά εξαιρετικά επεισόδια που δεν τα προσεγγίζει καμία άλλη κωμική σειρά αλλά έχει και πολλά μετριότατα απλά για να γεμίζει η σεζόν. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά άνιση. Το χθεσινό ανάγκαστηκα να το διακόψω και να το συνεχίσω αργότερα σε διάφορες στιγμές από το πόσο κακό μου φαινόταν.
Eξαιρετικό επ. Όταν έπιασε η Shirley το μπαλάκι και άρχισε από το πουθενά τα κόλπα στο ξύλινο, κάτι σκίρτησε μέσα μου.
Και στην τελική.
But there's something else above the law. Bats. And me.:touched: