Ελατε με τον κωλο, και μην ξεχνατε τη φασολαδα
Printable View
.
Για τους βλάκες που χαζοχαίρονται με τις συλλήψεις και τις ξετρυπωμένες γιάφκες λες και ανακάλυψαν τη ρόδα της πολιτικής ωριμότητας να θυμίσω ότι κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με την αποτελεσματικότητα του "ενόπλου" ή με το ποιοί ήταν/είναι οι σεχταρίστας και οι εκάστοτε "τρομοκράτες". Περισσότερο νοιάζει το μηντιακό παιχνίδι που στήνεται με κάθε τέτοια "επιχείρηση", η στρατηγική του φόβου και της "αποτελεσματικότητας του κράτους" και οι "στρατηγικές έντασης". Μάλλον γιατί τα παιδιά δεν είναι χαζά, όπως εσείς, και ξέρουν καλά ότι έχει δειχθεί με εκατό χιλιάδες τρόπους ήδη από την Ιταλία του Gladio ότι όλα αυτά ενεργοποιούν δεξιά αντανακλαστικά, προβοκάρουν αποτελεσματικά το όποιο κίνημα, στέλνουν κόσμο σπίτια τους και νομιμοποιούν περαιτέρω καταστολή. Είναι άλλωστε φοβερή έκπληξη ότι στην αμερική ανακαλύπτουν αλκάιντες πριν από κάθε εκλογές, όπως εδώ ανακαλύπτουν σέχτες και γιάφκες πριν απο κάθε εκλογές, πριν απο κάθε δεκέμβρηδες.
.
.
Υπάρχει κάποια διαφωνία σε ό,τι έγραψα; Γιατί μου τη μπαίνεις έτσι άσχημα; Δε θες να 'μαστε φίλοι;
.
Στα παπάρια μου και να διαφωνούσες βασικά απλά ήθελα να εξασφαλίσω ότι θα πόσταρες γιατί είσαι ο nikos_souvlas: δεν έχεις κανένα σημαντικό πράγμα να κάνεις.
.
ikonoklast, ωράια αυτά που είπες και συμφωνούμε όλοι, οτι τέτοιες πρακτικές (σέχτες μέχτες) στην ουσία βοηθάνε το κράτος για περισσότερη καταστολή κλπ κλπ.
Ποια η γνώμη σου όμως για αυτούς που μπαγλαρώσανε; Στην Αμερική όντως κατασκευάζουνε Αλ Κάιντες, εδώ αυτοί τι είναι; Παρακρατικοί; Βλαμμένοι που τους έκανε η ΕΥΠ μαρμελάδα το μυαλό για να κάνουν μετά τη δουλειά τους; Ο Μαζιώτης προβοκάτορας και αυτός; Οι μπαχαλάκηδες; Όλοι όσοι βγάζουν αναρχοπεριοδικά, κολάνε αφίσες και βάφουν με σπρέι "Λεφτεριά στον τάδε" και πάνε στην Ευελπίδων να υποστηρίξουν τον δείνα που έκλεψε μια τράπεζα και που κατά τύχη δε σκότωσε κάποιον, ποιοι είναι αυτοί;;; Εντεταλμένοι του κράτους;
Από κατάληψη στη Β' φοιτητική εστία βγήκαν 20 άτομα και την έπεσαν σε έναν φρουρό στο ΑΧΕΠΑ, και πλιατσικολόγησαν υπολογιστές κτλ.
Η γνώμη μου είναι, και την έχω πει πιο πάνω, οτι όπως σε όλα, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Γτπ δηλαδή.
Iκονοκλαστ να προσθέσω ότι με τέτοιου είδους συλλήψεις βλέπουμε να ποινικοποιούνται οι συντροφικές/φιλικές σχέσεις, το είδαμε με ΣΠΦ, με ΕΑ, το βλέπουμε και τώρα με τη δήθεν "Σέχτα". Παίζει πάντα να πιάνουν 2-3 της οργάνωσης και οι υπόλοιποι να είναι απλά φίλοι, σύντροφοι, συγγενείς τους κλπ.
επίσης
inb4 "αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών".
αγαπητε νικο_σουβλα,
μετα τις χθεσινες επαφες μου με τον καπιταλιστικο μηχανισμο και τους ενστολους κυριους που τον πλαισιωνουν και χαριν της προσωπικης μου απεχθειας προς το status quo η οποια εχει πλεον επεκταθει σε ενα μισος απεναντι στους μικροαστους και τις αντιληψεις των μπορω με ασφαλεια να πω οτι αν σε γνωρισω ποτε, θα σου γαμησω το σπιτι, εσενα και οποιου αλλου θεωρησω οτι πρεσβευει και ενδυναμωνει την καπιταλιστικη μηχανη.
μετα τιμης,
γιαννης καλκης.
Σωστός μεν, αλλά σε ποιανού το quote αναφέρεσαι εδώ;
Η πληροφόρηση και ο σχολιασμός που έχουμε για τα συμβάντα γύρω μας εξαρτάται από τα media. Στις σημερινές συνθήκες, η πληροφόρηση βασίζεται περισσότερο στην εικόνα παρά στο γεγονός και ο σχολιασμός στο τι έχει ο κάθε παπάρας δημιοσιογράφος στο κεφάλι του (ή στην τσέπη του) παρά στο επιχείρημα. Αν ίσχυε το ανάποδο, η προπαγάνδα απέναντι στο κίνημα (και σε ένα υποσύνολό του, τους αναρχικούς) θα ήταν πολύ πιο αδύναμη. Κι αν ο random άνθρωπος και πάλι δε θα ήξερε ή δε θα ενδιαφερόταν για το B-Fest ή αν πήγε για κατούρημα ο Νώντας στη συνέλευση, τουλάχιστον θα ήταν πιο κατανοητό ότι αναρχία δε σημαίνει μπουκάλι, πέτρα και καγκελάκι αλλά κάτι ουσιαστικότερο και σίγουρα λιγότερο τρομακτικό (για αυτόν).Quote:
Originally Posted by rudie
λολ, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά για 6 Δεκέμβρη Θεσσ/νίκη η ΑΚ δεν κάλεσε και δεν κατέβηκε καν, συγκροτημένη αναρχία δεν υπήρχε σε μπλοκ, σκόρπια φρικιά μόνο που 'ταν πιο χεσμένα από ποτέ, δεν μας σπάσανε τον πούτσο, ωραία ήτανε.