την πρώτη φορά που θα το ακούσω για φέτος θα χτυπήσω τον πρώτο άνθρωπο που θα βρω μπροστά μου. Έλεος πια μ'αυτή την ΑΗΔΙΑ
Printable View
+1000 ειναι σιχαμενο και αθλιο
σε κλιμακα αθλιότητας, πιο πάνω είναι αυτό ή τα "Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα" της Βανδή;
σημερα εκανα το λαθος να ανοιξω την τηλεοραση και να κατσω να δω ποσο χαμηλα εχει πεσει η τατιανα.
μυρισε εμετιλλα το σπιτι.
(επαιζε και μονο το λαστ κρισμας και τα βανδουγεννα.)
ντροπη του ρεπορταζ
ντροπη της τηλεορασης
ντροπη γενικα.
καποιος να την πυροβολησει.
πληρωνω.
ΟΣΑ ΟΣΑ
oso oso legetai.
osan osan.
οσον οσον
ta omadika mail,les kai oloi exoume ta idia gousta
to feisbook
otan vlepw kati kai to megavideo leei time limit reached
otan to gamimeno wireless sto idio akrivws shmeio me x8es shmera den
to fai sta mikrokymata
to tsigaro poy svinei
to tsigaro poy xananavei
o kryos galikos/espreso
o zestos frapes/fra-poutsi-no
oi coffe-addicts
ta metalagmena trofima
oi kollhmenoi vegans
osoi vlepoun thleorash (kai meta milane gia to ti eidan)
oi 30+arides kkedes
oi 25arides syrizeoi
aftoi pou parkaroun opou na nai
aftoipou vazoun aftokollhta "είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω"
oi proskopoi
oi sftixtes
oi dj-xeroles
oi barman-potes
oi idiokthtes bar-gamiades
oi (metaloudes h' skyloudes) gomenes tous
h movistar
oi thiroroi twn polykatoikiwn
oi geitones pou sou xtypan to koudouni ,kata th diarkeia h' meta th sexoualikh ierotelestia,gia na paraponethoun gia tis fwnes ths kyras sou
oi geitones pou stravokoitan tous filous sou
aytoi pou milan gia amaxia
aytoi pou milan gia mpala
ta incomplete downloads/albums,missing-error tags/artwork,to low bitrate
tous athinaious kai ta prodectorata tous pou koroideyoun tous salonikious
tous salonikious pou einai opws afto pou koroideyoun oi apopanw
h kouventa gia souvlakia-kalamakia/tyri-kaseri/lemonada-lemonita kai alla tetoia xaritwmena
aytoi pou snobaroun bukowski
h western digital
oi filhsyxoi roufianoi
oi gkomenes pou den gamiounte
oi thleoraseis sta bar/kafe
to 14 tou oasth
ta takounia ths apo panw
sthn pyra.
+1
O-S-O-M
http://www.youtube.com/watch?v=HlSClFr-B8A
try harder mr PMS.
Οταν θολωνει ο καθρεφτης καθως ξυριζομαι
η FORTHNET
1. Εκτός του ότι συνεργάζονται με τα πόρτα πόρτα το οποίο:
α) όταν ήταν να μου στείλει την αίτηση για το internet δεν έβρισκε το γραφείο μου (πώς γίνεται αυτό σε κτίριο με 24h θυρωρό, δεν έχω ιδέα) και την καθυστέρησε 1 εβδομάδα
β) παρέδωσε τον εξοπλισμό μου σε άλλο κάτοικο της πολυκατοικίας ενώ τους έψαχνα 4 μέρες - όταν είδα ότι ο εξοπλισμός παραδόθηκε και για να βγάλω άκρη έμεινα 25' στην αναμονή (στο 15' σήκωσε η τύπισσα το τηλέφωνο και μου είπε "ναι με ακούτε", λεω "ναι!", "μισό λεπτό παρακαλώ" - χωρίς πλάκα ε)
2. Δοκιμάζω σήμερα τον εξοπλισμό και το router δεν παίρνει ρεύμα. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι πρέπει να τον πάω εγώ στην Καλλιθέα να τον αλλάξω -όταν τους λέω ότι φυσικά δεν θα το κάνω αυτό αλλά να έρθουν να τον πάρουν μου λένε ότι αυτό πρέπει να γίνει με δική μου χρέωση γιατί "δωρεάν εξοπλισμός σας παρέχεται κυρία μου"
3. Μιλάω με το τμήμα πωλήσεων και τους λέω φυσικά ότι θέλω να διακόψω (βλέπε και 4) και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω 70 ευρώ διακοπή, οκ, λογικό, έχωμε συμβόλαιο. Λέω, αν αποδειχθεί ότι η υπαιτιότητα για τη διακοπή είναι της φόρθνετ και δεν το κατέβασα από το μυαλό μου, θα μου επιστραφούν τα 70 ευρώ, λέει "εξετάζεται κατά περίπτωση" δλδ καλά κρασια.
4. Μου έρχεται το χαρτί εκείνο από τη δικηγόρο το οποίο τελικά αναφέρεται σε μία πληρωμή του 6/2006 (ποιος κρατάει αποδείξεις 3μισι χρόνων;!!!!) η οποία γινόταν μόνο προπληρώνοντας (3+3 μήνες ίντερνετ ήταν) αλλά όταν τους το είπα μου είπαν ότι όχι, μπορούσε να γίνει και με παραστατικό. Ευτυχώς η πληρωμή είχε γίνει από κάρτα και πήγα στην τράπεζα, βρήκα τις πληρωμές και τους τις έστειλα με φαξ και τώρα περιμένω τη συγνώμη τους.
Εννοείται δε ότι θα διακόψω έτσι κι αλλιώς, χίλιες φορές ΟΤΕ, επειδή όμως θα στείλω γράμμα στα κεντρικά, ξέρει κανείς κάποια προστασία καταναλωτή ή κάτι όπου να έχει ΝΟΗΜΑ να κάνω κοινοποίηση;
σκοτώνω άνθρωπο λέμε.
αυτό μπαίνει στο FML thread
όχι, στο fuck forthnet thread μπαίνει. σιγά μην πω και fml για τους ηλίθιους.
Για τις χρεωσεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ στην οποια θα απαντησουν επισημα και εχει νοημα γιατι ριχνει προστιμα. Τα μεγαλυτερα φυσικα στον ΟΤΕ (που κανει τα χειροτερα απο ολους)
Αυτο ειπαν "εξεταζουν κατα περιπτωση" τετοια θεματα χρεωσεων, ισχυει.
Ο courier ομως ειναι μια αλλη εταιρια, η οποια και χρεωσε την forthnet 30E και βαρεθηκε να σε βρει. Και ειναι καβατζωμενος γιατι ολοι οι ISP δουλευουν πανω κατω με τους ιδιους couriers, ολιγοπωλειο ftw :)