Γόνατα είναι ρε λίγουρα.
Printable View
Γόνατα είναι ρε λίγουρα.
ΚΑΤΑΡΑ του βαμμένου νυχιού είναι. Τα ταίριαξε με το σκυλο-πιατάκι βλέπω, αγαπάμε!
Εντωμεταξύ αυτό το μπέικον φαίνεται απίστευτα αηδιαστικό.
επανήλθα με νέες πληροφορίες για τα σκυλάκια
http://i234.photobucket.com/albums/e...y/5568f6fe.jpg
θηλυκά έιναι το δεύτερο κ το τέταρτο κ παιζόμαστε ανάμεσα στην τρίτη και την πέμπτη.
το έκτο το δώσαμε οπότε δέχομαι προσφορές για τα υπόλοιπα.
η δικιά μας προσφορά είναι κ ένα ταψί πίτα της αρεσκείας σας.
παιδιά μου.
θυμάστε που σας είπα πως η dyke γέννησε!? όχι δε θέλω να σας πω πάλι να πάρετε ένα από το παιδιά της.
έχουμε ένα θεματάκι.
μέχρι τώρα όποτε δίναμε κάποιο κουτάβι δεν είχε πρόβλημα αλλά την κυριακή που πήγαμε το ένα είχε πεθάνει. είχαμε ξαναπάει την παρασκευή κ δεν έδειχνε να έχει κάτι. τεσπά άλλο είναι το θέμα.
από τότε έχει πέσει σε κατάθλιψη.
την ώρα που έσκαβα τον λάκκο αλλά κ κατά την "ταφή" καθόταν εκεί γύρω κ δεν έφευγε με τίπτοα κ γενικά όποτε πηγαίνουμε -σχεδόν κάθε μέρα- στην αρχή έρχεται λίγο για χάδια κ ξαναφεύγει κ κάθετε μόνη της.
κ πριν λίγο μας είπανε πως ξέθαψε το κουτάβι κ καθόταν να κλαίει από πάνω του. :sad:
έχετε κάποια ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε;
Τίποτα, είχε συμβεί και στην δικιά μου πριν χρόνια και έκανε τα ίδια, πάνε και τα θάβουν μόνα τους μετά. Απλά χάδια και τίποτα άλλο.
...μαντέψτε ποιανού σκυλί είναι γκαστρωμένο...
Spoiler
Τον Απρίλιο που μας πέρασε μου φέραν στο μαγαζί, μούσκεμα απτη βροχή, το παρακάτω αλάνι που βρέθηκε στην περιοχή χεσμένο απτο φόβο του. Τώρα πια τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.(κιας κάνει παρέα με τη γάτα μας. Είναι και η μοναδική γάτα που αφήνει να τον κάνει παρέα.) Βάζουμε Burzum και παίζουμε κυνηγητό.Τον ΑΓΑΠΩ FULL ON.
Spoiler
Spoiler
Εδώ στο φοιτητόσπιτο που μόλις μετακομίσαμε
Spoiler
When you see it you'll shit bricks
Spoiler