κατι ακουσα για ενα site που εχουν ποσταρει διαφορα Keys αλλα δεν το εψαξα
Printable View
κατι ακουσα για ενα site που εχουν ποσταρει διαφορα Keys αλλα δεν το εψαξα
Τέλος και το nightmare. 29 ώρες παιχνιδιού, lvl48.
Δυσκολότερα trash στο παιχνίδι: act 3, κάπου στη μέση, με διαφορά.
Δυσκολότερο boss (κι από το normal ακόμα):Spoiler
Μου πήρε καμιά 20ρια προσπάθειες να τον σολάρω. Ο Diablo έπεσε στην 3η...
Izual εριξα με βοηθεια Χτικιου :pink:. Απαισιο μπος.
blitzer dwse real ID re !!!! (xreiazomai na me ntiseis)
Aν περισσέψει ποτέ κανα άλλο, ρίξτε κι από δω.
Περιμένουμε και τις μόντες του skidrow εμείς οι μη-φανατικοί πάντως.
Μα φυσικά η καλύτερη ώρα για maintenance είναι κυριακή απόγευμα... gg Blizz...
http://youtu.be/GsqUZkmO-zk
δεν ασχολούμαι με το άθλημα, αλλά έκλαψα :rofl:
Δεν ειναι maintenance. Xακαραν το AH,εκαναν dublicates εμαθα.
το fail παραμενει βεβαια!
οχι ηλιθιε! οι δουβλινεζικες γατες ειναι!
Με summons και ranged είναι, προφανώς, αστείος. Δοκίμασε να μείνεις σε melee range μαζί του. Αν σου σκάσει και freeze, δε ζεις περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Κάπου τόσο μου πήρε η πρώτη αναμέτρηση μαζί του :P Δοκίμασα 20 διαφορετικά στυλ και builds μέχρι να τον καταφέρω.
Ήταν πιο δύσκολος normal γιατί δεν είχες αρκετά δυνατά abilities/summons φαντάζομαι και αναγκαζόσουν να πλησιάζεις. Γενικά ο WD από ένα σημείο και μετά απλά αράζει πίσω και πίνει καφέ.
Αντίθετα, τον Diablo τον τσάκισα στα stuns. Σαν αδερφή βαράει. Αρκεί να αποφεύγεις τα πιο δυνατά abilities του. ΕΙΔΙΚΑ το bone prison είναι 1shot.
Το 'βγαλα το σ/κ στο normal, μου φάνηκε ίσως ένα κλικ πιο εύκολο απ'ότι πρέπει, με Barb πέθανα μόνο 1 φορά στον Izual (που όντως είναι δύσκολος με τα spawns που κάνει) και γενικά απ' τη στιγμή που παίρνεις Whirlwind ουσιαστικά έχεις τελειώσει, ground stomp, whirlwind και revenge όταν έχεις και τέρμα, άντε και κάνα Call of the ancients στα bosses. Πάντως γενικά το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, σε σημεία (ειδικά στο τέλειο act 3) ήθελα να χειροκροτήσω το level design και (κάτι που έλειπε στο D2, ειδικά στη μετάβαση act 2->3) το monster design σου δίνει την αίσθηση από act σε act ότι οκ τα πράγματα όντως σταδιακά δυσκολέυουν.
Στα γραφικά, μπορεί ορισμένοι χαρακτήρες να 'ναι όντως χοντροκομμένοι, αλλά αυτό που βλέπεις τα τοπία από κάτω είναι εντυπωσιακό και το 'χουν κάνει έτσι ώστε να μην φαίνεται πουθενά επιτηδευμένο. Σενάριο ενώ ξεκινάει εντελώς μηδέν, στη συνέχεια βελτιώνεται, απλά νομίζω ότι ενώ αρκετές ιδέες είναι πολύ καλές η εκτέλεση είναι κακή. Μου λεγε ο Spiritcrusher ότι στο WoW επειδή δεν εμφανιζόταν καθόλου ο Illidan πριν την μάχη διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες και αποφάσισαν εδώ να το αλλάξουν, αλλά δεν χρειάζεται ρε γαμώτο να βγαίνει κάθε quest ένα vision του Azmodan να μου λέει "χεχε δεν θα με νικήσεις ποτέ", για όνομα. Belial το έχτισαν πολύ καλύτερα. Γενικά πάντως αν δεν είχε κάνει την ηλιθιότητα η Blizzard με το online προσωπικά θα έλεγα για παιχνίδι 5ετίας άνετα.
(επίσης για κάποιο λόγο δεν σου βγάζει ΠΟΥΘΕΝΑ προειδοποίηση στην αρχή σε ποιους servers μπαίνεις -πρέπει να το δεις απ' τα options- με αποτέλεσμα κάπου στη μέση του 3ου act να καταλάβω ότι παίζω στους αμερικάνικους και δεν γίνεται να μεταφέρω friend list, auction κλπ, οπότε θα το αρχίσω τώρα πάλι αναγκαστικά σε ευρωπαϊκούς)