:?
Printable View
:?
exw ena filo me souita sto karaiskakh , paizei na paw gia ton xavale :P
Λοιπόν. Στο μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του Champions' League, ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για πάρτη του αύριο, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, εφάμιλη της δικιάς μας πριν από 10 χρόνια στο Άμστερνταμ. Δηλαδή νταξ, αυτά δε γίνονται. Η Ρεάλ είναι Ρεάλ και τη διαιτησία θέλει δε θέλει (που όλοι ξέρουμε ότι θέλει) θα την έχει με το μέρος της, αλλά απόψε ο ρέφερι του γάμησε τον αδόξαστο να πούμε. Κάτι πέναλτυ και κόκκινες ήταν επιοικώς για γέλια... Η Ρεάλ νόμιζε ότι θα έχει εύκολο βραδάκι και παραλίγο να το πληρώσει πολύ ακριβά, αλλά ας είναι καλά ο Ρομπίνιο κι ο Κασίγιας. Ο Σνάιντερ παρότι μεγάλη παιχτούρα, απόψε τάξυνε κανονικότατα και ο Γκούτι η κλασική πριμαντόνα του Μπερναμπέου. Ο Γκαλέτι τάσπασε άσχημα, ο Λουά Λουά το ίδιο, η άμυνα άντεξε πόσες πολιορκίες. Καλή φάση.
Το συμαντικότερο συμπέρασμα πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει γίνει ομάδα πλέον στο CL και μακάρι να συνεχίσει έτσι μπας και πάρουμε κανα βαθμό ως Ελλάδα (γιάτι αν περιμένουμε από τους άλλους το μπούλο). Με τέτοια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, οι 3 πόντοι είναι δικοί σας. Κρίμα πάντως γιατί αξίζατε στη χειρότερη το Χ.
Ίκερ Κασίγιας
"Ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα ήδη αρχίσει να πέφτω από την άλλη πλευρά, άπλωσα το χέρι μου τελευταία στιγμή και απέκρουσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός μας εξέπληξε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τον Μπερναμπέου τη φετινή χρονιά.
Αν παίξουμε έτσι στην Αθήνα δεν θα έχουν τύχη, έχοντας υπόψη μας πως ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ώστε να μην έχουμε περιπέτειες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που δεν το έβαλε κάτω".
Σαλγκάδο
"Παίξαμε πολύ άσχημα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Για μία ακόμα φορά μας έσωσε ο Κασίγιας αλλά αυτό δεν θα γίνεται για πάντα. Αν θέλαμε να είμαστε ειλικρινής είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ άτυχος ο αντίπαλος. Είναι απίστευτο. Μας έκαναν να τα χάσουμε σε αρκετές στιγμές. Παίξανε με τρομερή ψυχή. Συγχαρητήρια".
Μέτσελντερ
"Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Ράμος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η δυναμική του Ολυμπιακού μας απορύθμισε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλους παίκτες και δύο από αυτούς, Ρομπίνιο και Κασίγιας μας ξελάσπωσαν".
:touched: :touched: :touched:
Τι μεγαλος παικτης ο Ρομπινιο ρε πουστη μου γαμω το κερατο μου με το αρχιδι, ολοι οι βραζιλιανοι τελικα καποια στιγμη γινονται για τον πουτσο, ο Αντριανο ο μαλακας παει και τα πινει καθε βραδυ και την εχει δει εγω γαμαω γκομενες και τετοια, ο Ροναλντινιο τρωει ολη την ωρα Lay's κι εχει γινει χοντρος, ο Ροναλντο ηταν χοντρος και εγινε ακομα πιο χοντρος και κουρευεται σα μαλακας μπας και τον προσεξουν, ο Ρομπινιο ειναι ηδη καραγκιοζης με τα θεατρα και τις μαλακιες που κανει.
Εχετε αδικο για τον Γκωνια. Μπορει να την εχει καραψωνισει, αλλα ξερει παρα πολλη μπαλα και παντα εχει σωστα σχολια να κανει για οποιονδηποτε αγωνα, δεν ειναι ο κλασικος μαλακας που θα πει 2-3 κλισε να περασει η ωρα.
Η Ρεαλ απεδειξε γιατι ειναι σιχαμενη.
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, και η κοκκινη ηταν σωστη (καλυτερα να το φαμε μαλακα Τοροσιδη), και στα γκολ που μπηκαν δεν εγινε διαιτητικο λαθος.
Στορμραιντερ, ο αλλος εννοειται οτι επρεπε να φαει καρτα, αλλα αν προσεξες ο Τζορτζεβιτς φωναζε ΡΕΝΤ ΚΑΡΝΤ και συμφωνα με τους κανονισμος απο τη στιγμη που ζητησε απο τον διαιτητη να δωσει καρτα καλα εκανε κι αυτος που την εφαγε.
παίξαμε αντρίκια.
με τρωει λιγο το χερι να βγαλω ολο το μενος μου προς τους μεγαλυτερους ποδοσφαιρικους απατεωνες του πλανητη,δηλαδη τους βραζιλιανους αλλα δε θα το κανω.
πουστρακο ρομπινιο θα σε γαμησουμε
Περιττο να πω οτι ΤΩΡΑ ειναι που εχουμε ψηλα τον αμανε και θα ερθει η Ρεαλ εδω μεσα και θα μας πεταξει 2-3 γκολακια και θα κλαιμε.
Από χθες, την ώρα που βγήκα από το κλειστό του ΟΑΚΑ και άκουγα στο ραδιόφωνο την εξέλιξη του αγώνα δεν μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου.
Τέτοιος λαός που να εισπράτει τεσσάρα από την ομάδα που πριν λίγες μέρες έχασε στο ίδιο γήπεδο από κάποια .... Εσπανιόλ και να πανηγυρίζει στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, όχι απλά δεν υπάρχει στο πλανήτη αλλά ούτε σε ολόκληρο το σύμπαν. Είμαι βέβαιος.
Βρε πάλι καλά που αυτός ο πεθαμένος ο Φανιστελρόυ έστειλε το πέναλντυ στα περιστέρια, το σκορ θα ήταν στο πέντε και ποιος ξέρει αν δεν είχε ανέβει κι άλλο.
Βέβαια, όταν με το που περνάς τα σύνορα έχεις στο μυαλό σου την προιστορία σου με τις εφτάρες, ε, και οι τεσσάρες επιτυχία είναι. Όλοι στα ραδιόφωνα να γιορτάσουμε, πάμε γερά θρήλε μου, η ευρώπη σε προσκυνά.
Πάντως εμείς που βλέπουμε μπάλα, άλλη μια φορά ταμείο πήγαμε, δε μπορώ να πω, νέες κονόμες σε δυο βδομάδες.....
:touched:
ξεχάσαμε το βερνίκο. έλεος! πότε θα πάρει σύνταξη να ησυχάσουμε.
arxika pitch me thn espaniol epaize ektos edras kai h espaniol exei kai gamw tis omades.
tespa, bravo ston olympiako gia thn emfanish kai pragmatika aksize kai th nikh.
omws edw einai kai h mlkia ths ypo8eshs...
exw dei osa mats fetos exei deiksei ths real kai h x8esinh emfanish mazi me tou sabbatou me thn espaniol htan makran oi xeiroteres. malista x8es perpatagan akoma perissotero....
h real ypotimhse -klassika- ton gauro kai EPREPE na th pathsei, giati o gauros epaikse mpallara!
x8es kerdisan me tis faneles kai ton casillias kai oxi me to robinho...
fovamai oti edw h real 8a einai arketa kalyterh, giati 8a 8eloun na ka8arisoun kai th prokrish/1h 8esh nwris
symperasma: o olympiakos aksizei na perasei sthn epomenh fash perossotero isws apo ka8e allh fora...
Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
fobasai? mpaaaa gayraki ....... :wink:
KALAMARIA EISAI!!!
ontopic: wraio paixnidi, pragmatika eixa kairo na dw ellhnikh omada kai na eyxaristh8w. :-o
xaxaxxxxaxa
profanws to "fovamai" den to lew gia mena..... :twisted:
ο Ολυμπιακος εχει παραπονα απο τη διαιτησια...
αλλα ετσι ειναι,αμα εχεις συνηθησει το κορακι να ειναι με το μερος σου ΠΑΝΤΑ στη κωλοελλαδα κ βγεις στην Ευρωπη κ σε παιζουν ΣΤΑ ΙΣΙΑ εχεις κ παραπονα
Τακη Γκωνια ατζκονια ταραγονια
bravo sto thrylewn poly kali mpala pou den tin eida omws ... kai episis 2-2 :D