Έχει βγει nicotine++ που είναι έτη φωτός μπροστά από το απλό. Κατεβάστε. Eπίσης πρόσφατα έμαθα ότι κάποιος πήρε το linuxdcpp και το πήγε στην v1.0, η οποία είναι άκρως λειτουργική αλλά ακόμα δεν το χω τσεκάρει...
Printable View
Έχει βγει nicotine++ που είναι έτη φωτός μπροστά από το απλό. Κατεβάστε. Eπίσης πρόσφατα έμαθα ότι κάποιος πήρε το linuxdcpp και το πήγε στην v1.0, η οποία είναι άκρως λειτουργική αλλά ακόμα δεν το χω τσεκάρει...
λοιπόν παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά γι'αυτό τα αστειάκια κομμένα.
ύστερα από ένα φορμάτ αποφάσισα να βάλω το κουμπούντου. έκανα νέο παρτίσιον, πιο μεγάλο (αυτός ήταν και ο λόγος του φορμάτ) και ενώ φορτώνει κανονικά, στη μέση του φορτώματος βγάζει μαύρη οθόνη με κάτι έρορζ και γράφει ένα κατεβατό που τελειώνει σε "boot sector does not match backup". μετά από λίγο φορτώνει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι προσπαθώντας να κάνω ινσταλ το μόντεμ μου βγάζει κάτι "bad device" κτλ και επίσης μου δείχνει στο storage places τον σκληρό που το έκανα install, όπως ήταν πριν το παρτίσιον, από θέμα χωρητικότητας. σαν να μην έχει πιάσει καθόλου χώρο το ινσταλ του κουμπούντου (πράγμα αδύνατο προφανώς). εννοείται πως δε δείχνει και τα παρτίσιον του συγκεκριμένου δίσκου.
είμαι σίγουρος ότι σας μπέρδεψα αλλά καιγω μπερδεμένος είμαι γι'αυτό πέφτω στα γόνατα και ζητάω τη βοήθεια σας. Με το γκούγκλ δεν έβγαλα άκρη.
:!:
ikonoklast ΜΗ ΓΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΠΙΑ Ε.
Δε το ξέρω.
Για δοκίμασε αυτό.
όπου /dev/hda1 βάλε το παρτίσιο όπου εγκατέστησες.
link για το 1ο γιατί δε το βρίσκω. κ πείτε κ καναν σοβαρο d/l manager, κατεβασα το d4x κ μου φαινεται ειναι μαλακια.Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Τελικά το πρόγραμμα είναι nicotine+
Παιδιά γεια σας!!
Αν και το αγαπώ πολύ το κδε, έχω μερικά προβληματάκια. Κατ'αρχάς κάτι παίζει με τα ντιφόλτ προγράμματα του, όπως το kopete, το konqueror και μπορεί και κάνα άλλο. Και τα δύο δε συνδέονται στο ίντερνετ. Χρειάζεται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις; Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά είναι λίγο σπαστικό αυτό.
Και το πιο σημαντικό. Δε μπορώ να κάνω εναλλαγή αγγλικών και ελληνικών με αλτ+σιφτ, ενώ το έχω επιλέξει στο keyboard layout/xkb options. Ο κλάουντ είχε προτείνει μια λύση παλιότερα αλλά δε βοήθησε.
για πείτε.
to kopete einai malakia vale pidgin. Ta ellhnika kai egw pote den mporesa na ta ftiaksw (opws vlepeis xoxoxo), giati thes na kaneis mpraoyzing me ton konq?
ναι αυτό εννοούσα λέγοντας ότι δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, ότι οι εναλλακτικές είναι καλύτερες, απλά μου τη σπάει να μη συνδέονται, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. πλας θα ήθελα να δοκιμάσω το κοπετε.
kopit diavazete :!:
Ίσως φταίει κάποια ρύ8μιση του knetworkmanager για ψαχούλευτο.
Κατα τ' 'αλλα 8υμάμαι όταν είχα kde στο σλακ το kopete ήταν τελείως για το μπούτσο, pidgιn τέλος.
χμ ναι και σε κάτι σάιτ που κοίταξα αυτό έλεγε. Το θέμα είναι ότι στο knetworkmanager δε βρήκα κάποια ρύθμιση που να αλλάζει και αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί είναι μόνιμα disconnected και δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή δεν έχω router ή δίκτυο πείτε καλέ.
kai me ta ellinika peite ti paizei plz.
ehm kserw gw? to modem to sindeeis se ethernet h usb?
prospathw na valw to pidgin kai afou kanw configure mou grafei
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
ti skata einayto. mexri ekeino to simeio twn odigiwn ola pane TZAMI.