θα υποστηριξω Ελβετό ,είναι πιο συμπαθής από τον Ναδάλ ο άτιμος
αλήθεια άκουσε κανείς την στοιχηματική μου πρόταση περί Σαράποβα ή τζάμπα μοιράζω λεφτά...?
Spoiler
Printable View
θα υποστηριξω Ελβετό ,είναι πιο συμπαθής από τον Ναδάλ ο άτιμος
αλήθεια άκουσε κανείς την στοιχηματική μου πρόταση περί Σαράποβα ή τζάμπα μοιράζω λεφτά...?
Spoiler
nai
οχι με χαλασε. και συγκεκριμενα επειδη ειχα πονταρει στον φεντερερ. παντως δεν εχασα λεφτα. απο την αλλη αναγνωριζω τις φυσικες ικανοτητες του ναδαλ. 24 ειναι ενω ο φεντερερ 30αρισε. Οπως και τις τεχνικες του ικανοτητες. Επιμενω ομως να προτιμω τον φεντερερ και το στυλ παιχνιδιου του για την εξυπναδα και την φαντασια που χρησιμοποιει.
απολαυστικο παιχνιδι 4 ωρων παντως που με κρατησε καθηλωμενο, περα απο ενα μικρο διαλλειμμα για επιβεβλημενο πλυσιμο πιατων.
Την κοπελα σου γιατι την εχεις δηλαδη?
ως τροπαιο μονο.
Συμφωνώ. Γενικά η διαφορά είναι εμφανής. Ο ένας προσπαθεί να επιτεθεί όσο μπορεί περισσότερο με μεγαλύτερες προφανώς πιθανότητες για λάθος, ενώ ο άλλος απίστευτα αθλητικός και σούπερ αμυντικός περιμένει τη κατάλληλη ευκαιρία.
Η εικόνα που μου δίνουν οι αγώνες που συμμετέχει ο RF είναι ότι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού κρίνεται από τη ρακέτα του. Δηλ. αν είναι σε μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, αν δεν είναι όμως τα αβίαστα λάθη είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα να δίνει εύκολους και ξεκούραστους πόντους στον αντίπαλο.
Ο τελικός πάντως ήταν ωραίος αγώνας, αν και ο ημιτελικός με Djokovic ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει ever.
Κρίμα, βασικά μπορούσε να πάρει το 1ο σετ και θα 'ταν εντελώς διαφορετική η ψυχολογία μετά.
Πάντως δεν θυμάμαι να έχω ακούσει χειρότερη μετάδοση τέννις, μέχρι και ο χατζηγεωργίου τις προηγούμενες χρονιές καλύτερος ήταν. Αποκορύφωμα εκεί που λέει "είχε 85% να πάρει το σετ" (wtf).
Steffi και όλα τα αρκουδάκια και πινκζ του κόσμου!
παλιό, αλλά δε γαμιέται
Γαμώ τα βίντεο, άπειρο γέλιο!
Αύριο έχει κλήρωση Wimbledon, οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για ένα σούπερ τουρνουά...
Ξεκινάει το "χορταρένο" σήμερις...
Μεγάλη αστάθεια και δυσκολίες προσαρμογής προβλέπω.Θα μας σπάει και τ'αρχίδια η βροχή κάθε τόσο....
Ειδικά στις γυναίκες αναμένεται να γίνει χαμός από εκπλήξεις.
Πάντως η Αζαρένκα με 17,50 απόδοση είναι λιαν δελεαστική, άλλωστε μέχρι τα προημιτελικά οι μόνες "σοβαρές" αντίπαλοι που ίσως να αντιμετωπίσει είναι η Χαντούκοβα, η Κουζνέτσοβα....άντε και η Πέτκοβιτς.
Ίδωμεν
Nadal άνετα ψες, χωρίς να εντυπωσιάσει. Σήμερα έχει Federer.
Η βροχή ποθτάνα όλα μέχρι στιγμής...
Άνετα ψες ο RF. Ακόμα και σε αδιάφορα παιχνίδια έχει απολαυστικές στιγμές ο πούστης. Σήμερα Nadal κτλ. Πέρασε και η Δανιηλίδου με τον Μπαγδατή.