ante
Printable View
ante
ε, ξεκιναμε το προτζεκτ "μαζευουμε λεφτα για Ισλανδια" τοτε (θα εχει απολυθει και ο σοφος γεροντας του χρονου)
νταφφυ, ψησου να το καθυστερησεις και να μην πας μεσα στη χρονια
Nα πατε, να πατε......
και καποιοι θα κλαινε απο μια σκοπια ενω η θαλασσινη αρμυρα θα τους μαστιγωνει το προσωπο..
και γω μεσα!
ο μονος σωστος τροπος να το κανεις αυτο το ταξιδι ειναι να πας 10 μερες, να ξοδεψεις τις 3 που θα ειναι απαραιτητα σαββατοκυριακο στο ρεκιαβικ για να δεις την τρελη νυχτερινη ζωη και τις αλλες 7 το γυρο του νησιου, εχει απειρα πραγματα να δεις, καθε μερα τελειως διαφορετικα, διαφορετικους καταρακτες, παγοβουνα κλπ.
εξαρταται κ τι θες να δεις, μια κοπελα ηθελε οσο τιποτα αλλο να δει φαλαινες και πηγε πηρε καραβακι βγηκε ανοιχτα και ειδε.
οτι και ναναι παντως ειναι εντελως διαφορετικο απο οτι εχεις δει ως τωρα.
το πρακτορειο απο μονο του οταν του ειπαν τα παιδια για 4 μερες ρεκιαβικ, γτ για τοσο εβγαιναν οικονομικα, τους ειπε μαζεψτε λεφτα κ πατε του χρονου, δεν αξιζει να πατε τοσο λιγο.
και εδω να σκασω τη βομβα οτι το πακετακι του πρακτορειου ηταν 1700 ευρω και περιελαμβανε αεροπλανο απο αθηνα, ενοικιαση αυτοκινητου και καθε βραδυ διανυκτερευση σε αλλο ξενοδοχειο. Ας ξεκινησουμε με αυτο σα βαση.
ενι μαθαινεις ισλανδικα?
já
κοιτα, αν τελικα αποφασισουμε για του χρονου, θα παμε με german wings κλεινοντας απο τα χριστουγεννα για την καλοκαιρινη περιοδο (τοτε θα μπορειτε να ρθειτε και φτηνα γερμανια) και με τα ξενοδοχεια θα δουμε.
ωραιες! το συνεχιζετε!
=))
Παιδιά!!!! Είναι κανένας από δω Αρμένης και δεν το χει μοιραστεί μαζί μας τόσον καιρό;;;;; Μην ντρέπεστε!!!
Η ντόπια με την οποία σε 12 μέρες θα πηγαίναμε Αρμενία δεν μπορεί να έρθει τελικά. Δηλαδή έχω 12 μέρες να μάθω να διαβάζω αρμένικα, να μάθω ποια είναι τα αξιοθέατα της Αρμενίας, της Γεωργίας και του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, να κλείσω ξενοδοχεία στη Γεωργία, να πείσω τον πατέρα μου ότι πολύ θα ήθελα να πάμε και στο Ιράν αλλά δεν προλαβαίνουμε, να πείσω τη μάνα μου ότι στη Γεωργία δεν αρπάζουν τουρίστες στο δρόμο και να κρατηθώ να μην πω ότι αυτό το κάνουν στη Βολιβία κι ότι καλύτερα να ανησυχεί για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ που είναι γεμάτο νάρκες.
Κι αυτά ενώ έχω αφήσει το Lonely Planet μου στην Αθήνα και η Γεωργία με τη Ρωσία ετοιμάζονται για καβγά στη Νότια Οσετία. Επιτέλους ένα ταξίδι με σασπένς!
Να 'ναι καλά ο Πετράκης και οι φίλοι του που τα ρωσικά μου είναι μια χαρά και δεν έχω να μάθω και ρωσικά μέσα σε 12 μέρες.
δεν έχω να προσθέσω κάτι τρομερά εποικοδομητικό πέρα από ότι μια φίλη είχε γενέθλια τις προάλλες και την επομένη από τις προάλλες που είχε γενέθλια καθόμασταν και λέγαμε μαλακίες και πως πέρασε έτσι ο καιρός και πηγαίναμε σε αυτό το μαγαζί στα 17, και τα είχες με αυτόν στα 18 και τέτοια χαζά, και είχαμε πιάσει το ζήτημα του χρόνου σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και σε μια φάση μου προκάλεσε ένα απίστευτο μπλαστ φρομ δε παστ όταν θυμήθηκε ότι τα καλοκαίρια παλιά στις διακοπές τους καθόταν και έβλεπε ειδήσεις και ήταν κάθε μέρα ένα θέμα για ένα μέρος με το απίστευτα εξωτικό και μυστηριώδες όνομα "Ναγκόρνο-Καραμπάχ" όπως επίσης και τις κάρτες με τη στάθμη των νερών του Μαραθώνα και "έχουμε ακόμα νερό για τετρακόσιεςτριανταμία μέρες". μετά μου είπε ότι είχε πάει και στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Εθνικό, πρώτη εμφάνιση του Ρασίντ Γιεκινί κετς, και ερωτεύτηκα. παναποστάρω στο σέξιον.
επίσης, τώρα σοβαρά κάνετε σχέδια για Ισλανδία; γιατί σε περίπτωση που, θα ήθελα να ενημερωθώ να δω ποιοι θα είστε και να αποφασίσω αν θα πω ναι ή καμιά δικαιολογία για να σας αποφύγω. =)
εισαι σιγουρος οτι δε θα βρουμε εμεις καμια δικαιολογια;
ταμαγκοθι, ρωτα τον οντονιαν, κατι θα ξερει για τα μερη του
Ναγκορνο Καραμπαχ ονομαζα το γραφειο μου στη Βιβοντι. Βεβαια κανεις τους δεν ηξερε καν τι ειναι αυτο που λεω, αλλα αναμενομενο.
πινκ.
"φερτε μου ενα καφε στο ναγκορνο;"
καλα ρε πουστη τι ισλανδιες και αρμενιες λετε, βαζελοι εισαστε?
τα σκουληκια που πανε;
στον κωλαρο σου?
χαχ, σωστα, πως δεν το σκεφτηκα
κι οπως θα ελεγε κι ο πανκης, ειναι και του ειδους που προτιμας