Mάλλον, ανακρίβεια στην ανακρίβια. :DQuote:
Originally Posted by karharias
Αν και μου άρεσε ως θέαμα, το μυαλό μου πάλι κλώτσησε. Παρακάτω, παραθέτω κάποια σημεία που έμειναν στο μυαλό μου.
[spoiler:312ypr7z]- Οι περισσότεροι έκαναν σύνδεση μεταξύ της έκλειψης και της ανυπαρξίας δυνάμεων, ο Arthur ήθελε όμως τον Mohinder για να επιστρέψουν οι δυνάμεις τους. Μάλιστα. Μάλλον περισσότερο δικαιολογία για να δείξουν τον άλλον να δέρνει τον Mohinder και vice versa. Και αυτό με το "monster" μέσα στον Mohinder, που πρέπει να το πολεμήσει "μόνος", τι αχρείαστο που ήταν;
- Gabriel, Elle. Λοιπόν. Γούσταρα τις sexy σκηνές και τα τραυματισμένα μπουτάκια, αλλά δε μπορεί για ακόμη μια φορά να μεταστρέφονται τόσο εύκολα οι συμπεριφορές. Μ'αγαπάς, δε μ'αγαπάς, ας ζήσουμε ως κανονικοί άνθρωποι, ας κυριέψουμε τον κόσμο, δεν πεινάω πλέον, θεραπεύτηκα, πεινάω τώρα, θα σε φάω κ.τ.λ. κ.τ.λ. Γενικότερα είναι κρίμα που φάγαν την Elle, καθώς ήταν το "ισχυρό" θηλυκό χαρτί φέτος και οι σκηνές της με Cylar αξίζαν το eye candy. Θα στοιχήσει στη σειρά, όχι μόνο που τη φάγαν στα κλέφτικα, αλλά που τη φάγαν γενικότερα.
- Ο Nathan πιστεύει πως μπορεί να κάνει καλό με την Pinehearst. Τον Haitian γιατί τον θέλει ακριβώς; Αν συμπίπτουν οι στόχοι δηλ. με τον Arthur, γιατί έκανε το ταξιδάκι, είπαμε; :twisted:
- Maya, ναι γουστάραμε. Αλλά ξέχασε το κοπέλι πως αυτή παράτησε τον Mohinder και για πολύ καλό λόγο κιόλας; Μεταστροφή και δω;
- Οι καλύτερες σκηνές ήταν, μετά από καιρό με τον Hiro, έχει τις πιο badd-ass δυνάμεις, τέλος. Α και o Seth Green έδωσε ρέστα χθες.[/spoiler:312ypr7z]