Εμένα μ'αρέσει που όταν πάει σκατά μια ομάδα, οι οπαδοί το παίζουν αντικειμενικοί. Και με το που κάνει κανα καλό αποτέλεσμα ή πάρει κανα μουφά οφσάϊντ ξέρω γω, θα αρχίσουν πάλι τις καφρίλες.
Α, ρε Έλληνα...
Printable View
Εμένα μ'αρέσει που όταν πάει σκατά μια ομάδα, οι οπαδοί το παίζουν αντικειμενικοί. Και με το που κάνει κανα καλό αποτέλεσμα ή πάρει κανα μουφά οφσάϊντ ξέρω γω, θα αρχίσουν πάλι τις καφρίλες.
Α, ρε Έλληνα...
γιατί "Α, ρε Έλληνα" ?Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
εννοώ γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό?είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων(αν και το "το παίζουν αντικειμενικοί" δεν είναι απόλυτο) ,παντού συμβαίνει,αν και οι "καφρίλες" εξαρτιόνται άμεσα από το πως τις λαμβάνει και τις αντιλαμβάνεται ο δεκτης
πρόβλεψη : αεκ - αντερλεχτ 1-0 και σαχτάρ - γαύρος 3-0
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.Quote:
Originally Posted by Bullet
μπουλετ μια που στις προβλεψεις πρωταθληματος εχεις πεσει μεσα σε ολα, σε παρακαλω, μπορουμε να βαλουμε ενα γκολ με τη Σαχτιαρ? Πληζ!!!!!!!!!!!!!
EMPROS THS ENWSIS KRIAAAAAARIA
SOUTARETE KAI SPASTE TA DOKAAAARIA
TA DIXTYA SKISTE, TO XORTO MASOULISTE
VOSKHSTE, VOSKHSTE, VOSKHSTE
PAME MWRH AEKARA ME TA GIDIA PAME NA BREXEI NA ARRWSTISOUME GIATI EINAI PIA ARGA... PARTE KAI KANA LEFKO MANTHLI
Θα ρθω κι εγω απόψε με δύο φίλους. Έναν ΑΕΚτζή/Ιωνικό κι έναν ΑΕΚτζή/Προοδευτικάνο (συνδυασμός που σκοτώνει).
Μπορεί να φέρω γούρι και στον Κυριακίδη :?
ante ama eisai 12 steile kana pm na brethoume
αντε κι ενα καλο εκτος και ο ιβιτς :D
Thamai sti thura 16B.
Ki egw 1-0 to kobw apopse opws leei ki o filos-bazelos Bullet . Gia gauro polu thathela 3-0 alla as eimaste realistes: 2-1 problepw
άντε,ας είναι,για σένα :)Quote:
Originally Posted by Mitsmann
τι σκατά, γίνατε χορηγοί και σας δώκανε ομαδικές προσκλήσεις εκεί στο Μόνολιθ; :ρ
3-1 η 4-1 :PQuote:
Originally Posted by Dimitra
xwris Zhko ,Emerson akoma kai Ivic poios tha vgazei mpalies apopse plhn tou Lagou?
th sympathw poly thn AEK tou Ferrer as kataferoun na skoraroun epitelous
Χωρίς τον Λυμπερόπουλο θα ξεκινήσει η ΑΕΚ αλλά τελικά και χωρίς τον Ζήκο που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην προθέρμανση !
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Σορεντίνο, Μώρας, Τσιρίλο, Κυριακίδης, Λαγός, Ουντέζε, Γεωργέας, Καπετάνος, Χετεμάι, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ
Άντερλεχτ: Ζίτκα, Ντεσάχτ, Μπίλια, Βαν Ντάμε, Τσίτε, Λέιβα, Μπουσουφά, Γκουρ, Παρέχα, Φρούτος, Βάντεν Μπόρε