αχαχαχα,οταν τα ελεγα εγω για τα πρόβατα ειμουν απλά αντιολυμπιακατανομαστος κομπλεξικός.λουστίτε τα τωρα :P
Printable View
αχαχαχα,οταν τα ελεγα εγω για τα πρόβατα ειμουν απλά αντιολυμπιακατανομαστος κομπλεξικός.λουστίτε τα τωρα :P
α να χαθείτε... συγκινήθηκα πρωινιάτικα.
Αφού δε μπορούσατε να το βάλετε εσείς, το βάλαμε εμείς για σας!
:D
Μούφα παιχνίδι πάντως. Εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι και σεις όχι ότι παίξατε κάτι το φοβερό, ήσασταν όμως καλύτεροι από μας. Δίκαιο αποτέλεσμα θαρρώ.
axaxa ta spao me ton pyrino kosmo pou exei meinei sthn epoxh sAric....
xaxa 2os 1-2 den thimamai :)Quote:
Originally Posted by pitchfork
:rofl:Quote:
Originally Posted by warlord
Τα σπαω!Quote:
Therefore, when provoked by opposing fans, he boldly replies to their lies and cuts their live phone line, using his favorite response "Ante geia!" (Άντε γειά!). "Ante geia" in Greek means "goodbye", but when used aggressively, it can also mean "Piss off!". Tsoukalas is recognised for his straight, provocative, simple and clear style of speaking. He is well known for many quotes, that are based on folk wisdom and common sense.
+
Quote:
Ξέρεις ή δεν ξέρεις; [...] Άντε γειά! Άμα δεν ξέρεις.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by fleshdiver
Quotes
* "Fuck athens PAOK doesn't die" - (αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει)
* "It is your choice to call. I didn't come to your house with a pistol and forced you to call"—(Είναι επιλογή σου να πάρεις τηλέφωνο. Δεν ήρθα 'γω σπίτι σου με κανά πιστόλι και σου λέω πάρε)
* "Because I feel like it. Because I feel like it! Straight."—(Γιατί έτσι γουστάρω. Γιατί έτσι γουστάρω! Καθαρά.)
* "Why should you call me on the phone and hold on? I'm here! I'm in Kallithea. Where am I? In Luxemburg?"—(Γιατί να παίρνεις τηλέφωνο και να περιμένεις; Εδώ είμαι ρε! Καλλιθέα είμαι. Πού είμαι; Λουξεμβούργο;)
* "Do you know or not? [...] Piss off! If you don't know."—(Ξέρεις ή δεν ξέρεις; [...] Άντε γειά! Άμα δεν ξέρεις.)
* "When you say thuggery, what? Did we throw any hand grenades? No! Did we put a revolver on their head? No!"—(Όταν λες τραμπουκισμό, τι; Πετάξαμε καμιά χειροβομβίδα; Όχι! Περίστροφο στον κρόταφο; Όχι!)
* "All the big teams of Europe won their leagues. You just got the third, the goal I mean"—(Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης πήραν πρωτάθλημα. Εσείς πήρατε το τρίτο, το γκολ εννοώ.)
lol
Να ρωτησω κατι που ηθελα να γραψω στο αλλο τοπικ και δεν το εγραψα... ορμωμενος απο τις πολλαπλες παρατηρησεις του Μπουλετ για πολλες ευκαιριες και μεγαλα σκορ κτλ ηθελα να ρωτησω, μιας και ειδα να αναφερεται πολλακις το φαουλ του Βικτορ που εσκασε πανω στα διχτυα. Ρε πρασινα φιλαρακια, το φαουλ του Ριβαλντο που εσκασε στο ιδιο σημειο και ο Εμπεντε το επαιζε Νικοπολιδης δηλαδη δε μετραει? Βλεπω καποια ατομα που πανε να αποδειξουν οτι το ματς ηταν για ευρυ σκορ (λες και εμεις ειμαστε τυφλοι και με βαση τις ευκαιριες δε βλεπουμε οτι το ματς ηταν για 0-0 η το πολυ 1-0, 0-1, 1-1, παντως αντερ σιγουρα) και ουσιαστικα το επιχειρημα τους θα μπορουσε να μεταφραστει στο "αν βαζαμε εμεις ΟΛΕΣ τις ευκαιριες που καναμε κι εσεις καμια".
Μηπως με την ιδια λογικη θα επρεπε κι εγω να βγω και να λεω οτι η Ελλαδα επρεπε να εχει παει στο Μουντιαλ και να το σηκωσει κοντρα σε Ιταλια στον τελικο?
καλά, οτι πεις
επρεπε να ειχαμε χασει 0-7
το καλυτερο απ ολα ειναι οτι εχεις κανει 2 ποστ στο αθλετιξ λεγοντας τα δικα σου εχωντας δει τις φασεις και οχι το παιχνιδι.
κουλ.
οου...οχι 7Quote:
Originally Posted by Bullet
παραπεμπει αλλου
το ξερω, αλλα το εχουν ξεπερασει τα παιδια,δε τους πειραζει πλεον
..
θες και κουοτ?