Quote:
Originally Posted by MHTERA
Printable View
Quote:
Originally Posted by MHTERA
Quote:
rofl katevazw kati shmeiwseis re mana
τι ροφλ,το λεμε πσιλοσεκλετιζμενα (οχι πολυ για να μη στενοχωρεθει η μανουλα).φαση πνιγομαι και εχω και σενα απο πανω να μουρμουρας.
Δινω μαθημα σημερα για 3η φορα. Με ανοιχτα βιβλια παντα.
1η φορα διαβασμενη κατεβαινω αυπνη γραφω γραφω γραφω. Ο διπλανος μου αδιαβαστος με γνωστη ατακα 'πασαρε μ κολλα' και μεγαλη μαφια σε αντιγραφες. Επιτηρητης χαμενος στο μαγικο κοσμο του γουινι δε που. Τυχαια τυχαια αφηνω κολλα σε διπλανο εδρανο, τσιμπαει ο γνωστος. 2 ομαδες θεματων. Ιδια σκεψη. Αποτελεσματα: αυτος 7 εγω 3. σκεφτομαστε μας επιασαν για αντιγραφη και τη χρεωσαν σε εμενα. παμε να δουμε γραπτο κανονικη. Ο ΘΕΟΥΛΑΣ καθηγητης γιατι το διδασκουν 2 το μαθημα υπερναυαγιο, ειχε φυγει διακοπες και ειχε παρει τα γραπτα μαζι. Ελατε το σεπτ να το δειτε. Καλοκαιρι ξυσιμο, το ειχα δεσει κομπο γαρ οτι το χα περασμενο το μαθηματακι. Σεπτ παω μαζι με το γνωστο να δουμε γραπτο. Μ λεει αν πουν για αντιγραφη το παιρνω πανω μ. Οκ. Βλεπω γραπτο ολες οι πραξεις λαθος και κλασικη διορθωση νουμερακι λαθος εφυγε σχεδον ολο το ερωτημα. Γελαω με μουτρα μ.
2η φορα το δινω σε επαναληπτικη. Θεματα σκυψιμο. Εφυγε ακλαφτο. Ειμαι υπο σκεψεις να αφησω τη ροη. Απο πεισμα για τη μλκ π παιχτηκε λεω οχι εχω ασχοληθει ηδη μια φορα κιολας ας κατσω. (Γνωση μηδεν το μαθημα ετσι οπως το κανουν).
3η φορα σημερα. Διαβαζα θεματα κ δε μπορουσα να καταλαβω τι σκατα ζηταει. Δεν εγραψα καλα. Καπου δεν ολοκληρωσα κ πραξεις. Παιζει κ να χω κοπει.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΟΗ!
Καθε μερα το πτυχιο φανταζει πιο μακρινο. :roll::roll:
περασα το μαλλον πιο δυσκολο μαθημα της σχολης,εχω χυσει τα βρακια μου,αντε γεια μπασταρδοι μαλακες το μονο που ακουω στα αφτια μου ειναι
http://www.youtube.com/watch?v=2PtvLTZS4Ik
H κατάθλιψη της εξεταστικής μου τελείωσε τον φλεβάρη που πέρασα και το τελευταίο μάθημα.
Τώρα έχω κατάθλψη λόγω διπλωματικής. Ελπίζω να τελειωσει σύντομα.
Εισαι ψιλο-οφτοπικ, αλλα χαλαλι.
σε αλλα νεα δινω στατικη γεωμετρια αυριο, εχω παρει πρεφα τι παιζει, τα διαβαζω ηρεμα και ψιλοαισιοδοξα.
Μετριας δυσκολιας μαθημα που ομως δεν ειχα διαβασει ποτε σοβαρα.
Και φτανω στο εξης κλισε συμπερασμα, οτι οσο πιο πολυ ασχολεισαι με το μαθημα (ειδικα τελευταιες βδομαδες πριν δωσεις) τοσο πιο σκατα γινεσαι.
Ελπιζω σε αξιοπρεπη εμφανιση αυριο και αν οχι, μακαρι να το δινω και Σεπτεμβρη, αλλιως...καλο Φλεβαρη.
Ε είμαι ψιλό οφφ - τοπικ αλλά δεν έχει τοπικ για την κατάθλιψη λόγω διπλωματικής, γιατί στη σχολή μου μας βγαίνει η πίστη.
Σε αλλά νέα καλή επιτυχία και σε σενα και τους λοιπούς αγωνιστες της εξεταστικής. Βασικά την προηγούμενη μέρα μόνο παλια θέματα ρε, θα χάσεις την μπάλα.
Τελευταία δύο μαθήματα, Φυσικοχημείες 1 και 2 με τράβαγαν ενάμιση χρόνο.
εδινα συνδυαστικη. καποια στιγμη κολλησα προσπαθωντας να βρω εναν ορο της ακολουθιας fibonacci. ελυσα το ζητημα τραγουδωντας
Οργανική ΙΙ αύριο και δεν θυμάμαι τίποτα. Αχανής ύλη, βλαμμένη καθηγήτρια, η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε απωθήσει από το μάθημα και τρία βιβλία τα οποία αναιρούν το ένα το άλλο. Mazeltof.
Γιατί, ρε πούστη, πρέπει να κάθομαι να μαθαίνω πόσα παιδιά είχε ο Λακαπηνός;! Τι έχω κάνει, πέραν του ότι ακούω hip hop, για να αξίζω τέτοιο ψυχικό βιασμό;!
Σκατά!!!
Μηχανογραφικό. Σκάσε και μάθαινε.
πεμπτη εδαφομηχανικη,παρασκευη μηχανικη 1-στατικη και μια μαλακια με επεξεργασια σκατών και βιολογικους καθαρισμους.
παμε προετοιμασμενοι με τα καταλληλα εφοδια και με το θρασος να τα χρησιμοποιησουμε.
δεν θα μας τρελανετε εσεις
μηχανολογος?
Με 2μιση ωρες υπνο πηγα και δωκα το καταραμενο (Στατικη).
Εβαλε τις παναγιας τα ματια και αναθεμα και αν εγραψε κανεις. Ο γαμοσπιτος.
Και η αιθουσα μεσα εργοταξιο, φτιαχνανε το αρκουδισιον λεει..
..με αποτελεσμα ενας ρουλης με ενα αμιμητο "κυρια κρυωνω..", να αλλαξει θεση και να μεινουμε χωρις καλυψη.
τον ηπιαμε αδερφια.
Γλυκουλα καστανουλα με το θρασυ ντεκολτε και το ταττου Darkman στην πλατη, ακομα σε ψαχνω.