Σε περίπτερα.
Printable View
Σε περίπτερα.
Και σε Βασιλοπουλους ΑΒ και του πουλιου το γαλα νομιζω εχει.
Καρφούρ θεσ/νίκη πάντως έχει. Άρα και αθήνα φαντάζομαι. ΠΟΛΥ γάλακτος όμως, δε στηρίζουμε. Ίσως κάτι πιο bitter
http://www.worldwidechocolate.com/si...g2-252x310.jpg
Ελεος, μονο για γλυκα και συνταγες αυτα τα πραγματα, μακρια απο δω. :razz:
@Fixxxer
Έξω η ζάχαρη απ'τη σοκολάτα μου. Κακάο, βουτυράκι, άντε το πολύ πολύ γαλατάκι. Και λίγη ώρα στο καλοριφέρ για να μασιέται πιο άνετα το κακάο.
Κοιτα ο καθενας οπως του αρεσει την τρωει, το θεμα ειναι να γλυκαινεσαι
ελα ρε πουστη τοσο καιρο προσπαθω και μου παιρνει την πρωτια ΑΥΤΟΣ?
σε ξεφτελισε ανετα κι εσενα και το τσαι σου
Τα σπαω με τη σελιδα
όντως για όσκαρ πουστιάς το ποστ του ρατποηζον
HIV εγώ είμαι ελεύθερος και τα καταπίνω όλα
ουτε να σουργελεψω μπροστα στην γουεμπκαμ μου δεν μπορω πια. εχω στερεψει ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
ΓΤΖΜ (fml)
HIV εγώ δεν είμαι αλλά κι εγώ τα καταπίνω αν θες.
Πάω κανα underground να πιω καμια μπυρα με τους vitus :razz::razz:
Μπάβο :smile:
Άντε γύρνα απ τις μπύρες και έλα που σε θέλω.:pingpong:
razor kai fixxxer resital stin proigoumeni selida
Πείτε καμιά σοβαρή συμβουλή για το πως στρώνουμε βιολογικό ρολόι, έχουμε και μια εξεταστική να δώσουμε.
Κάνε υπομονή μια μέρα και πάρτο σερί μέχρι να φτάσεις στην Επιθυμητή Ώρα Ύπνου. Λογικά από τη κούραση/νύστα θα κατεφέρεις να κοιμηθείς. Ρίξε και ένα ξυπνητήρι να ξυπνήσεις μια λογική ώρα (πχ 8-10 ώρες μετά) και προσπάθησε να κάνεις τουλάχιστον ένα repeat την επόμενη μέρα.
Τουλάχιστον σε εμένα πιάνει.
Ο μονος τροπος που εχω βρει προς το παρον ωστε να με κρατησει ειναι να παω τον υπνο μου καθε μερα ολο και 3 ωρες αργοτερα μεχρι να συμπληρωθει 24ωρο. Πριν λιγες μερες κοιμομουν στις 6-7 το πρωι, τωρα κοιμαμαι στις 5 το απογευμα και ξυπναω 12-1 το βραδυ για πρωι (μηδεν). Σε 2-3 μερες θα εχω φτασει το επιθυμητο ωραριο και θα το κρατησω γιατι τωρα εχω πλεον υποχρεωσεις το πρωι.
τα γυραδικα στην τουμπα ολα σκατα λεει ο αλλος!!!!!
Γιοκ Μπαλικ συμφωνησανε κιολας, πολυ καλος λεει!!!
λοιπον παιδια ο ΓΥΡΟΣ δεν ειναι σαλατα με κρουτον και λιαστη ντοματα, εννοειτε αν θα φας κανα κτηνακι τουμπας την επομενη θα φυγεις τσιρλι στην πρωτη τζουρα καφε ή γαρου, ή θα κανεις κανα αστατο υπνο και θα βλεπεις εφιαλτες.
και ναι ρε εχω φαει και γιοκ μπαλικ με τα κομμενα ντοματινια του μεσα και τις σως κι ωραιος ηταν μωρε,και μια χαρα πεινουσα στο 3ωρο!
δε θα με θιξετε εμενα το ΓΥΡΟ! να βγαλουμε και FITNESS πιτα αμα ειναι!
παω να διαβασω τωρα. θα ανοιξω θρεντ την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, μην τολμησει καμια ανατολικη δυτικη και πασης ελλαδος αδερφη να με προλαβει και κανει τοπικ γιατι θα μπουν οι σωστες βασεις για σωστο φαι στη Θεσσαλονικη. ok θα χει και πουστιες μεσα αλλα σε αντρικια βαση!
Spoiler
Έτσι. 3-4 ώρες την ημέρα. Γνωστό και ως phase-shifting. Ο προτεινόμενος τρόπος αλλαγής ρολογιού από τους συνήθως νυχτερινούς ανθρώπους του hack-culture στα 90s.
Μπορείς και να το κάνεις μόνιμα, υπολογίζοντας 28ωρες μέρες, για να καταλήξεις με 6ήμερη εβδομάδα. Μέσα σε ένα μήνα, έχεις φύγει για ψυχιατρείο!
μου κοψαν προστιμο στο λεωφορειο.
εκτος του οτι τους γαμαω οτι εχουν και δεν εχουν και διαφορα τετοια....
πανω στο προστιμο γραφει ονομα, επιθετο και αριθμο ταυτοτητας.
η ταυτοτητα μου ειναι κυπριακη και δεν γραφει οτι ειναι κυπριακη ταυτοτητα, απλα ενα ραντομ νουμερο (δεν εχουν γραμματα εμας οι ΑΤ).
τι κανουμε? το πληρωνω η στηπουτσαμ? εχει κανενας πατερα στον ΟΑΣΑ? κατι?
Εγω έχω ένα ξάδερφο που παίζει μπουζούκι.
Βοηθάει ?
Nαι, αν ενδιαφέρεται να παίζει για κάνα 6μηνο σε ρεμπέτικη μπάντα στη θεσσαλονίκη. Ο δικός μας πάει erasmus.:p
ρεν βλακαν ευρωπαικη ειναιν. πανω στο προστιμο δεν γραφει ομως "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" η κατι. απλα εκει που λεει αριθμος ταυτοτητας γραφει το νουμερο που γραφει η δικια μου. πως θα με βρουν? θα μου πεις με τετοιο ονομα.... να τα φαν σε χαπια τα εξιντα ευρω μου.
αν και ψιλοστηπουτσα μου αφου 5 χρονια ελλαδα δεν πληρωσα εισιτηριο, εγινε η αποσβεση για 17 προστιμα.
Νομίζω ότι αν είναι ευρωπαϊκή δεν γίνεται να υπάρχει δεύτερη με ίδιο νούμερο σε όλη την ευρώπη οπότε σε βρίσκουν. Άσε που ελληνική κάνει μπαμ ότι δεν είναι γιατί δεν έχει γράμμα στην αρχή.