το ανεκδοτα θρεντ θα το βρεις εδωQuote:
άλλο ρε παιδί μου Ολυμπιακος άλλο Παναθηναϊκος..είσαι μικρότερη ομάδα πως να το κάνουμε.
Printable View
το ανεκδοτα θρεντ θα το βρεις εδωQuote:
άλλο ρε παιδί μου Ολυμπιακος άλλο Παναθηναϊκος..είσαι μικρότερη ομάδα πως να το κάνουμε.
Quote:
Εξέλιξη που ίσως αποδειχτεί θετική για την μεταγραφή του Ντιόγο στον Ολυμπιακό είναι ο τσακωμός του Βραζιλιάνου με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Ντα Λούπα μετά την «βαριά» ήττα από την Γκοίας. Ο 21χρονος που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει από το ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας. Σε καλό δρόμο οι υποθέσεις των Μπραντάο και Ντούντου, ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Στις 23:20 η άφιξη του Σεμπαστιάν Λέτο στην Ελλάδα.
Ανοίγει ο δρόμος για Ντιόγο;
Εξέλιξη που ίσως φέρει πιο κοντά τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του Ντιόγο είναι ο τσακωμός του Βραζιλιάνου με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Ντα Λούπα. Το κλίμα στην βραζιλιάνικη ομάδα δεν ήταν καλό μετά την βαριά ήττα 4-0 από την Γκοΐας, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από πολύ κακή εμφάνιση. Ο Ντιόγο ήταν ένας από τους παίκτες που επωμίστηκαν την ευθύνη του συγκεκριμένου αποτελέσματος. Εάν σε αυτό συνυπολογίσουμε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει έφερε το ξέσπασμα του. Μάλιστα, αποχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Πορτουγκέζα χωρίς να πάρει άδεια από κάποιο μέλος της ομάδας.
«Τελειώνει» του Μπραντάο...
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπραντάο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Χθες, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε με την Σαχτάρ σημειώνοντας ένα τέρμα και δημιουργώντας άλλο ένα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. «Κουράστηκα στην Ουκρανία έξι χρόνια και ήρθε η ώρα να συνεχίσω σε ένας καλύτερο πρωτάθλημα. Ο μάνατζερ μου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και διαπραγματεύεται την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία και η ελληνική ομάδα θα πληρώσει το μπάι άουτ του συμβολαίου μου, που είναι 5 εκατ. ευρώ. Την Δευτέρα περιμένω τον ατζέντη μου στο Ντόνετσκ για να φέρει την προσφορά στη Σαχτάρ και φυσικά, να μετακομίσω στην Ελλάδα. Η Σαχτάρ ζητάει 10 εκατ. ευρώ, αλλά από την στιγμή που υπάρχει το μπάι άουτ, πιστεύω ότι την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη να έχουν τελειώσει όλα και να ταξιδέψω στην Ελλάδα για να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος επιθετικός επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.
Σε ερώτηση για την κόντρα που θα έχει ως παίκτης του Ολυμπιακού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ξέρω ότι τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι τα σπουδαιότερα ματς όλης της χρονιάς. Πιστεύω ότι θα πετύχω πολλά γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις και θα δώσω μεγάλη χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού!» Χθες, προέκυψε από τον βραζιλιάνικο Τύπο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Μπραντάο, όμως στον Πειραιά δεν ανησυχούν.
…και του Ντούντου
Εκτός από τον Μπραντάο και ο συμπατριώτης του Ντούντου, βρίσκεται προ των πυλών για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον 25χρονο μέσο για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, έναντι 4,5 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. ετησίως) και περιμένουν την θετική απάντηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποκτήσουν τον παίκτη. Αυτή δεν αποκλείεται να δοθεί απόψε που έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ προσφέρουν οι Πειραιώτες στην ρωσική ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα κλείσει.
Έρχεται ο Λέτο
Και ενώ ο Ολυμπιακός ασχολείται με την ολοκλήρωση των τριών παραπάνω υποθέσεων (Μπραντάο, Ντούντου, Ντιόγο), ένας παίκτης που έχει συμφωνήσει μαζί του έρχεται στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (23:20). Την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα ματς κόντρα στην Ανόρθωση. "Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Σεμπαστιάν Λέτο φθάνει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα ο 22χρονος χαφ θα φτάσει στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:20 με πτήση από το Μιλάνο", η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
επιτελούς , ειμαι λιγο αισιόδοξος για φέτος. και οι 4 το κατέχουν το τόπι . είναι όλοι γρήγοροι και τεχνίτες . για να δούμε :D
καλα περιμενε
Πιστευω απο αυτους τους 4 θα παρουμε τους εξης:
kai egw pisteuw autous tha paroume.kati tha xalasei teleutaia stigmi.kapoia aprosdokhth ekseliksh tha yparksei kai den tha erthoun.
για το λετο παντως εβγαλε ανακοινωση η παε οτι φτανει 23:20 σημερα
e ntaksei ama den mporousame na paroume enan paixth pou den exei paiksei kanena agwna premier league me ti liverpool,pou den mporei na paiksei logw adeias ergasias kai me daneismo(xwris option agoras) tote kalytera na to kleiname to magazi.Quote:
Originally Posted by Magellan
καλα μη βαρας!
εγω ως πληροφορια το ανεφερα
το τι και πως τον εκλεισαν αν ηταν δυσκολο κτλ κτλ ειναι αλλο θεμα
ma den itan epithetiko to post mou se sena!apla fetos mou xoun spasei ta neura oi malakes stin pae.
3/4 θα παρουμε .
Έκλεισε ο Ντούντου λέει. Από διάφορες πηγές συμπεραίνω ότι δεν είναι και τόσο καλή μεταγραφή για το κόστος της και ας δίνει ο γαύρος τα λεφτά που δίνουμε για Ζιλμπέρτο συνολικά (αν αθροίσουμε τα λεφτά του παίκτη και της μεταγραφής). Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο κλπ.
ennoeiete oti den einai toso kalh giati einai akoma kaliterh kata thn gnomh mou, ola mesa sto gipedo tha fanoun vevaia...
:-oQuote:
Originally Posted by Odonian
Odonian κατι ηθελες να μας πεισεις με αυτο το ποστ, αλλα δεν πολυκαταλαβα τι.
ποιες ειναι οι πηγες σου
????????