ουστ
σε άλλα νέα πήραμε μετάθεση και γυρίσαμε στας αυλώνας. ότι κι αν σημαίνει αυτό..
Printable View
βυσμα γκουχ γκουχχ..οργανικος κιετσι , αρχων. πας να υποδεχτεις τα νεα.
Σουολεν αν είσαι κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ έκανες απλά την επιλογή ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Τέλος. Ήμουν εκεί περίπου 20 μέρες, οι οργανικοί ερχόντουσαν περίπου 1 φορά το μήνα να πάρουν την ανανέωση της άγραφης άδειας τους. Απλά πράγματα. \m/
βεβαια οργανικος νεος , πρωτη φορα ακουω :P εμεις ειχαμε 3 σειρες διαφορα απο τους παλαιους και επεφτε και το αναλογο χωσε.
τώρα ίσα που προλαβαίνεις να ζήσεις 3 σειρές..
νο βύσμα. τρελλή κωλοφαρδία. τρελλή όμως. με χώσανε στη διοικήσεως κ ως μέγας οδηγός μπήκα στο κλιμάκιο
το ότι γλύτωσα σκινάκια ήταν ευλογία. το να είναι τα πράματα έτσι όπως μου τα περιγράφουν κ να μείνουν ως έχουν, θα είναι απόλυτη μαγεία
Τι νο βύσμα ρε, ούτε καιρός για μεταθέσεις της 313 είναι, ούτε η παραμεθόριος τεθωρακισμένων έχει περρίσευμα έμψυχου δυναμικού, ούτε σου κάθονται βυσματομεταθέσεις έτσι τυχαία. Ψάξου :p
1 και βράδιασε όμως.
Άσε μας ρε σύ cloud. Δεν νομίζω να του το κρατάνε κρυφό, ούτε να ντρέπεται το παιδί να μας πει αν είναι βύσμα ή όχι. Εγώ πιστεύω πως όντως μπορεί κανείς να παίρνει βυσματομεταθέσεις στην τύχη! :-)
όλες οι μεταθέσεις φύγανε τώρα. αρχίσανε απ'την προηγ. βδομάδα μέχρι κ αυτή την παρασκευή νομίζω.
ως οκταμηνήτικο ήρθα εδώ
χαχ, απο το '71 επιτρεπονται λεει τα μακρια μαλλια στο γερμανικο στρατο, νομιζα ηταν πολυ πιο μετα. German Hair Force
Ε ψιτ παιδια!!! Επεστρεψα!!!
Ανετη ζωη στη λαμια, υπεργαματη ανθυπολοχαγος ηλιαδη..Λιγο καλυτερους καφεδες να ειχαν τα μηχανηματα να μην παιρναμε συνεχεια απεξω και θα ταν κομπλε :P :P
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ
HAXBALL ΤΩΡΑ
Τζακ όλοι χαιρόμαστε που περνάς καλά, αλλά τέλειωνε ρε μαλάκα και κάνε ένα σοβαρό room :pink:
:pink: :pink:
τωρα ρε μαλακες περιμενετε λιγο :P
σειρούλα με το BOSS έμαθα... κουφάλες!
ναι ρε..πανω κατω κρεβατι :P απειρους καφεδες καταναλωσαμε :p