mastora,ama o theios apotrelathei k skasei 7-8 touvla gia ton mpalafa diskola na ginei polemos.alithxeia.o kathe makedonomaxos vazei to dori ston kolo tou.
Printable View
mastora,ama o theios apotrelathei k skasei 7-8 touvla gia ton mpalafa diskola na ginei polemos.alithxeia.o kathe makedonomaxos vazei to dori ston kolo tou.
καλα σας λεει ρε-ο ζαγορακης δεν διευθυνει μπουρδελο της πλακας ,ειναι τσατσα πολυτελειας
αντε μην αναφερω οτι πηγαμε να παρουμε τον κουδα και κλεισουν τα τεμπη....
για τον πολυμετοχικο ποα ξεχασες να πεις.
φιλε εδω μιλαμε για τον πολυχορηγικο παοκ
αν θες να μιλησουμε για το ορνιθοτροφειο σου ανοιξε τοπικ αλλου
εδω μιλαμε για μεταγραφες ρε μπουλη
αλλα πες μας για το ορνιθοτροφιο μας τον πολυμετοχικο ποα.
ελα πες
πες μας
ορεξη εχεις ρε κεφτε :?:
δεν σου λεω τιποτα αν δεν πιω καφε γιατι εκλεισα 27 ωρες αυπνος(κ' δεν ειναι απο την αγωνια για τις μεταγραφες)
τραβα στα μεγαρα να δεις ορνιθοτροφεια
ελα μην νευριαζεις , πες μας για τον πολυμετοχικο ποα, πες μας...
δεν εχει γελιο αν νευριαζεις ...χανεις τον οιστρο σου.
μας τα έχετε ζαλίσει λίγο ε.
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v...008/goal_l.jpg
Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal News», η οποία για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα υιοθετεί ανακριβείς πληροφορίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε «μιλώντας» σε ανώνυμο συμπατριώτη του «εξέφρασε» δυσφορία για συγκεκριμένους τομείς του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, ο κ. Βαλβέρδε έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»
apo olympiakos.gr
ε καλα, και να τα πε, δε θα τα διεψευδε? ασε που καλα εκανε και να τα πε. τεσπα. να δουμε πως διαολο θα κυλησει η χρονια.
ρε το θεμα ειναι να μπειτε ομιλους
μετα το πρωταθλημα ειναι του θειου
αν παιξετε ουεφα θα ειναι χαμενη η χρονια.
γι αυτο και καιγοντε ολοι για το ματς με την ανορθωση , πραγμα που δεν μπορω να το καταλαβω καθως εγω δεν σας βλεπω τοσο χαλια για να χασετε 2πλα παιχνιδια με τους κυπραιους.
νταξ imo καλο ειναι να κρατας πισινες αλλα τοσο χαλια τον βλεπετε τον γαυρο φετος?οκ μεταγραφες δε γινανε .. εκτος 2 παικτων , αλλα δεν παιζει να μη γινουν μεχρι σεπτεμβρη. το θεμα ειναι οτι ακομα κι ετσι δε παιζει να μην μπορειτε να κερδισετε εστω δυσκολα την ανορθωση...ενταξει..μιλαμε για την ανορθωση.
κυπριακο πρωταθλημα δηλαδης.
απλα λογικα σας εχει παρει ΠΟΛΥ αποκατω.
Πάνω κάτω, αυτό λέω κι εγώ. Ο γαύρος θα έπρεπε να κάνει ΜΕΓΑΛΕΣ μεταωγραφές (γιατί λεφτά από το CL και τις πωλήσεις κάθε χρόνο μπαίνουν στα ταμεία), αλλά και να μην τις κάνει, στους ομίλους μπαίνει και με τα δεύτερα και για το πρωτάθλημα είναι φαβορί μόνο από τη φανέλα (μην πούμε τίποτα άλλο και αφρίσετε πάλι).
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Το προβλημα μας ειναι η μπαλα που (δεν) παιζουμε, οχι η ανορθωση φυσικα.
Οσο για το πρωταθλημα, πρεπει να εισαι τρομερα με κομπλεξ κατωτεροτητας σαν οπαδος για να τα λες αυτα. Δε με χαλαει, δικο σου θεμα αυτο, απλα λεμε.
μπορει και να ειμαι
αλλα οπως και να χει το 11/12 κατι λεει νομιζω.εκτος κι αν ειστε εντελως κομπλεξικοι σαν οπαδοι και δεν το βλεπετε , προτιμωντας να νομιζετε πως περνετε τοσα πρωταθληματα ΜΟΝΟ επειδης εχετε την καλυτερη ομαδα.
εκτος κι αν καταλαβες οτι με αυτο που ειπα εννοω οτι απ τα 11 σας ολα ειναι πληρωμενα.
αν δε βλεπετε την παρανοια του κοκκαλιαρη να περνει την κουπα καθε μαιο ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ γραφωντας στ αρχιδια του τα παντα ..απο προπονητες μεχρι ευρωπη μεχρι οτι μπορει να φανταστει κανεις (καλα για το χαρτινο το φετινο δε μιλαω) , τοτε νταξ ειμαι κομπλεξαρα του κερατα.
δεν είσαι κομπλεξάρα..απλώς δεν εισαι το ίδιο..
άλλο ρε παιδί μου Ολυμπιακος άλλο Παναθηναϊκος..είσαι μικρότερη ομάδα πως να το κάνουμε.δεν είναι ίδιες οι απαιτήσεις.
απλά ως βάζελος δεν παραδέχεσαι τίποτα.δεν τρέχει βέβαια..μη σου πω έτσι σας θέλουμε κιόλα