Το στυλάκι του έχει αρχίσει να μοιάζει επικίνδυνα με Στέφανο Χίο ή είναι απλά εντύπωσή μου?
Printable View
Το στυλάκι του έχει αρχίσει να μοιάζει επικίνδυνα με Στέφανο Χίο ή είναι απλά εντύπωσή μου?
Έχω μείνει άφωνος
«Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Συγγνώμη. Η μαμά της»
και
Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά αυτά;
thessaloniki mono mia klopi ? rezili
Αθήνα η μόνη κλοπή που δείχνει λέει:shock:Quote:
Ομάδα τουλάχιστον 15 ατόμων που φορούσαν κουκούλες μπήκαν σε γνωστό σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι και αφού αφαίρεσαν προιόντα ,κυρίως τρόφιμα ,τα μοίρασαν σε περαστικούς.Παρά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ,οι νεαροί κατάφεραν να εξαφανιστούν.
μας ανοιξες την ψυχη βρε!
Πειτε την αληθεια ομως αυτη η 'ομορφη' πραγματικοτητα περα απο το 'τι γκρινιαζω και παραπονιεμαι; Υπαρχουν σοβαρα προβληματα στον κοσμο' δε σας κανει και λιγο να χασετετην ανθρωπια σας/ συμπονοια σε τραγικους fellows με παραπονα/προβληματα του κωλου;
περα απο το τρολλινγκ και το κραι φορ ατενσιον
αν πραγματικα το πιστευεις, σε λυπαμαι
Θυμάστε μια εποχή που ο Φιξερ έλεγε στα φλεημς «τι να σε κάνω που δε ξέρεις προτασιακή λογική;;». Ε, καλά έκανε!
electra, αν όντως συμβαίνει αυτό και είναι σημαντικό πρόβλημα, τότε οδηγεί στον εαυτό του, δηλαδή στο ότι δεν υπάρχει συμπόνοια στα προβλήματα του κώλου. Άρα τι παραπονιέσαι.
Αν όντως συμβαίνει αυτό και είναι πρόβλημα του κώλου, τότε θα πρέπει να το αγνοήσουμε ως τέτοιο. Άρα καλά σου απάντησα.
Αν δεν συμβαίνει, είτε είναι πρόβλημα του κώλου είτε όχι, τότε στα παπάρια μας έτσι κι αλλιώς :!: