Σε πινκαρα.
Αλλα δε γινεται να μην καταλαβατε την ειρωνεια ε.
Printable View
Σε πινκαρα.
Αλλα δε γινεται να μην καταλαβατε την ειρωνεια ε.
ναι μωρε..αλλα και αν σου κατσει;
παω μετα τους αφγκαν γουιγκς για ενα κοκτειλ. το μαγαζι εκελεινε σε μιση ωρα. πιοτο στα μπαμ. τραβαω με το κολλητο στο εξοχικο να την πεσουμε. ροχαλιζει σα τρενο. κουνουπια μου πηνουν το αιμα, και πανω που αρχιζω να με παιρνει, μου την πεφτουν κλεφτες. τους τρεπω σε φυγη (τρομαρα μου) παει να με παρει ο υπνος (αφου φυγαν οι μπατσοι), και ερχεται η γειτονισα απεξω και γκαριζει πιο δυνατα απ οτο λεμι σε τηλεβοα. τι στο διαλο πια
κθυλο ποθτανα ολα?
me 2 κλεφτες εξω απο την μπαλκονοπορτα μου? τον γειτονα τον ληστεψαν με καλασνικοφ. αν δεν ηταν και ο κολλητος που ειναι βραδυκινητος, ειχα πηδηξει απο το πισω παραθυρο και ειχα γινει μπουχος.γιατι δεν εβλεπα και ηξερα τι κουβαλαγαν. εκανα φασαρια και φωναζα για να καταλαβουν οτι ειμαι ξυπνιος κα ιδε θα με πιασουν στον υπνο, πηρα το 100 φωναζα να με ακουσουν και εφυγαν. εκατο ηρθε μετα απο 20 λεπτα. αν ειχαν προφανως οπλα καλα και θελαν ντε και καλα να με ληστεψουν, με εσφαζαν βιαζαν το κορμι μου αναβαν τσιγαρο και οι μπατσοι ακομα θα ερχοντουσαν
ε υπαρχουν λογιον λογιον κλεφτες δεν ειναι ολοι με μπαζουκας οκ
εμας μας ανοιξαν το σπιτι πριν κατι χρονια...κατεβαινω για να ξεκινησω για δουλεια και βλεπω εξωπορτα ανοιχτη
μπαινω στο σαλονι/καθιστικο και βλεπω την σιστα να ακουει μουσικη ξαπλα (το συνηθιζε να ακουει Βισση πριν παει στην δουλεια) την λεω ''εσυ αφησες ανοιχτα'' ''οχι'' με λεει
μετα που εκανα ερευνα βρηκα κατσαβιδιες...τα ατομα μπηκαν μεσα η σιστα δεν ακουσε τιποτα...μπηκαν στο καθιστικο και την ειδαν ξαπλα (με πλατη στην πορτα) και την καναν
αν ηταν αλλοι θα ανεβαιναν ακλονητοι στον απανω οροφο να κλεψουν τους σκληρους του μινμιν και να με σφαξουν (ζωα...δειλοι)
ναι σιγουρα, δε λεω. απλα γενικα υπαρχει στο εξοχικο συμορια με καλαζνικοφ, εχουν ρημαξει τους παντες (προσφατα το μαρινο) το γειτονα μου κτλ κτλ. αλλα σθνηθως δρουν βραδυ. λογικα θα ηταν αρπακολα η ληστεια που θα καναν, αμιας και ηταν πρωι, ειχε ξημερωσει... απο την αλλη επειδη δεν εβλεπα απεξω δε μπορουσα να ξερω τι θα αντιμετωπιζα. το επαιξα τρομοκρατια και φασαριοζος, προφανως το πσιτι εδειχνε και ηταν της πλακας καμια σχεση με τις βιλαρες που κλεβουν, ε δεν ειχαν λογο να ρισκαρουν. μου εκατσε. παντως ειναι γελοιο να παιρνς μπατσους να λεω ειναι απεξω οι ληστες να τους ακουβ μα θελουν να μπουν μεσα και να ερχονται μετα απο 20 λεπτα οι διας. μηχανες εχεις π[ρωι ειναι κινηση δεν εχει, το αστυνομικο τμημα της ραφηνας ειναι με μηχανη στα ουτε 5 λεπτα. πολυ το φιλοσοφω. ειμαι μαγκας τους εδιωξα (κανω διαφημηση μπας και μου κατσει καμια πιπιτσα)
σε αναλογη περιπτωσις βρεθηκα εγω οταν μια μερα ειχα την εμπνευσις να κοιμηθω στο σπιτακι στο κτημαμ ενα καλοκαιρι...υπερτυχερακιας ετυχε εκεινη την μερα να ερθουν για πλιατσικο στο δικο μου...
επραξα αναλογα φωναζα στο 100 (ΕΚΑΤΟ) στο τηλ (δεν ειχα ουτε κιν, και εννοειτε το σπιτακι δεν ειχε σταθερο και ρευμα)...γενικα σε τετοιες περιπτωσεις θελει αυτοσχεδιασμο και το αλκοολ βοηθαει
Στάνταρ οι μπάτσοι θα ρίσκαραν για να σώσουν το σπίτι σου από ληστές με ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.
minmin kala ta les blitzer irthan 8 diades. an 8 diades kathusteroun exephthdes, mes sthn kavla.
paw legacy ta leme
Υπερθυρεοειδισμός με ταχυκαρδίες κλπ. Μου έδωσε χάπια για την καρδιά................... Φτιάχνει μάλλον, αλλά ξενέρωσα άσχημα.
περαστικαααααααα :(
υπερ- ειναι που δεν βαζεις κιλα?
τετοιο εχει η μαναμ δεν ειναι τιποτα
σου δωσαν ενα Tκατι?
Χάνεις κιόλας, λέει. Οι ταχυκαρδίες με φρίκαραν. Μπα, δεν μου έδωσε Τ, ένα άλλο + ένα 2ο για καρδιά κλπ. Η μαμά σου παίρνει κιαπαυτό;
Πάω να φάω καμια πάστα.