http://art.penny-arcade.com/photos/6...74_Wysws-L.jpg
Printable View
http://cache.gawker.com/assets/image...0090905_02.jpg
ZERGRUUUSH!!!
PS: (όχι δεν είναι φώτοσοπ)
ακουω γνωμες...ο αδελφος μου πηρε το κασπερσκυ ιντερνετ σεκιουριτυ και εχω ενα σιριαλ(ειχε 2)....
ειναι υπερβολικα βαρυ(στο πισι του αδελφου μου δεν μπορω να κρινω γιατι γενικα το εχει γαμημενο :P) οποτε να προτιμησω αντιβιρ και κομοντο ξερω γω?
Το κασπερσκυ από όσο θυμάμαι είναι πολύ καλό, αρκεί να έχεις κατάλληλο και δυνατό PC να το τρέξεις σωστά. Έχει πάνω από χρόνο που σταμάτησα να ασχολούμαι με κασπερκσυ γιατί ήταν μανούρα να βρίσκεις συνέχεια serials (πειρατής γαρ), αλλά όσο το δούλεψα ήταν κορυφή.
Γενικά, παίζει τρελή παραμετροποίηση και μπορείς να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, συν ότι έχει και δικό του firewall. Οκ, τις πρώτες μέρες σου τα σπάει λίγο γιατί κάθε φορά που τρέχεις κάτι θα σε ρωτάει για permissions, αλλά μόλις συμπληρωθεί σιγά σιγά η λίστα των trusted προγραμμάτων δεν σε πιάνει κανενας. Α, και όταν το είχα από όσο θυμάμαι έβγαινε update σχεδόν κάθε μέρα.
παλια το ειχα και εγω και οντως με το σιριαλ με γαμησε....απλα τωρα μια που ο μπραδερ εκανε την καλη κα ιτο αγορασε και εχει ενα σιριαλ ακομα λεω να το εκμεταλευτω :D
Λίγο πολύ όλα βγάζουν updates κάθε μέρα.
Τζακ, είναι όντως πάρα πολύ βαρύ αλλά επίσης είναι και από τα καλύτερα (τοπ 3 άνετα υποτίθεται). Δοκίμασε το και αν δεις πως σε ενοχλεί στην χρήση πισιού, ε ναι γύρνα το σε antivir ή κάτι τέτοιο. Σε εμένα πχ όταν το είχα δοκιμάσει μου καθυστερούσε αρκετά το pc ώστε να φάει μια ωραία απεγκατάσταση :P
Γαμιέται η κωλοflashδιαφήμιση με τους boxer που πλέον είναι σε όλα τα site και κάνει ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ! DIE!@!#!@~!@
κανα διήμερο πριν άφησα ένα βίντεο να φορτώνει και πήγα στον θρόνο, παραλίγο να πέσω όταν άκουσα τα μπουμ μπουμ. τον ξυλοφόρτωσα και ξαναπήγα. thanx για το add-on btw.
λήκαρε το soul calibur για πσπ. θα κατεβάσω να δω. έχει και kratos αλλά κλαιν μαιν, εδώ τα άλλα είχαν yoda & link. παίζει να είναι ωραίο πάντως. επίσης τι παίζει με αυτό το νεο psp??? δεν έχει καν υποδοχή umd; όλα από νετ; χριστός και παναγία, τραγική κίνηση για κονσόλα που διανύει την τέταρτη αναβάθμιση της.
σε αλλα νεα η 2Κ αποφασισε να μη βγαλει το draft combine(προλογος του nba2k10) στα ευρωπαικα xbox/ps3 stores αλλα προτιμησε ινδια για παραδειγμα που προφανως εχουν μεγαλυτερο basketball market...
Oi tou wii tsekarete Muramasa.The.Demon.Blade.USA.Wii-PROMiNENT
Vgike ntsc meta apo tosous mines se akatalavistiko jap.Tora einai epitleous playable.50hit combo slashidi me rpg stixia.Episis aneta korifea gia wii grafika (epitelous) kai artstyle stis pistes na 8imizei kai ligo braid.Telos, mono 650mb gia install se usb.Auta einai :D