yparxei kapoios pou na xerei pote didetai h lista me tous paixtai gia ton 3o prokrimatiko?
Printable View
yparxei kapoios pou na xerei pote didetai h lista me tous paixtai gia ton 3o prokrimatiko?
δε το πιστευω οτι εχουμε φτασει ως εδω και δεν εχει ανακοινωθει ΤΙΠΟΤΑ περαν του Αβρααμ και των αλλων 2 που ειχαμε απ το γεναρη (ο Οσκαρ δε πιανεται)
Τραγελαφος.
εγω σημερα παντως λεω οτι θα την κερδισετε την χεταφε
και μετα θα ειστε πληρεις
xax poulane k ton mplanko lene.
otinanai.
άν πουλήσουν και μπλάνκο θα έχει πολύ γέλιο, και θα πάρουν λέει τζιμπούρ, ακόμα πιο πολύ γέλιο
Ας πω τη μαλακία μου για τον γαύρο. Λόγω των κακών εμφανίσεων, των συγκρίσεων με τις μεταγραφές ΠΑΟ και των προκριματικών που είναι νωρίς, υπάρχει μια γενική δυσφορία στον γαύρο. Νομίζω ότι με το δεδομένο ότι ο βαλβέρδε είναι γνωστό ότι δουλεύει καλά με ο,τι έχει η ομάδα που βρίσκει και αν έρθει ένας ΚΑΛΟΣ περιφερειακός επιθετικός που να παίζει και τριγύρω (και γυρίσουν οι λαβωμένοι), η ομάδα του perea perea μπορεί να είναι καλύτερη από αυτό που περιμένουν όλοι.
Βέβαια αν δεν περάσει ομίλους (εκτός αν πέσει στην Ατλέτικο - καλό άλλοθι), παίζει να γίνει μπορντέλλο και να μη σώνεται με τίποτα, διότι ελλάδα, κοκαλης και τα συναφή.
ναι αλλα επρεπε να χουνε γινει αυτα 20 μερες πριν.
Κι ακομα ΔΕΝ εχει κλεισει κανεις ε.
Δεν ειναι οτι κλεισαμε χτες.
Κοίτα, εσείς ξέρετε καλύτερα την ομάδα σας. Αν του κάτσει του θείου (που έχει ένα άστρο η αλήθεια είναι γενικά) και δεν πέσει σε μέτρια-πλην-όμως-σοβαρή ομάδα και αποκλειστεί (γιατί με ατλέτικο θα είναι "λογικό" και κάποιες στη λίστα τις περνάνε και οι άδερς), πιστεύω ότι θα μπει στο πρωτάθλημα στα ίσα. Πάντα με τα παραπάνω δεδομένα (και θεωρώ τον λετο δικό σας).
πολύ γέλιο φέτος.
εμείς κσεπουλήσαμε τα πάντα σχεδόν κιε πάμε τώρα να πάρουμε τη μισή εθνική γιατί έχουμε λεφτά για πέταμα.
ο βάζελος έκανε όλαυτα που έπρεπε να κάνει πριν χρόνια.
ο γαύρος έμεινε στα πρωτοσέλιδα.
ο παοκς άλλακσε το σήμα του.
:spoiler:
http://img389.imageshack.us/img389/6...newlogocq3.gif
και τέτοια ωραία.
Δεν ξεπουλάμε, τους αφήνουμε ελεύθερους γιατί είμαστε αχάριστοι
ναι, κάνουμε κ τέτοιες μαλακίες επίσης.
τα μαθατε τα χαρμοσυνα της κληρωσης ε,
Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Σωτήρης Κυργιάκος. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων», αναφέρει η ανακοίνωση. «Είμαι εδώ για να προσφέρω μαζί με τα άλλα παιδιά και με τον κόσμο της ΑΕΚ ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της», δήλωσε ο διεθνής άσος.
Πολύ καλή μεταγραφή
kyriakos maistorobits mpasinas rivaldo oles oi saites gia to 4-3-3... oute tou stayrou den tha prolabei o donis