τι μπασινα γαμω την παναγια μου?
παω να βρισω στο αλλο τοπικ για να μη θεωρηθει και σπαμ ναπουμε
Printable View
τι μπασινα γαμω την παναγια μου?
παω να βρισω στο αλλο τοπικ για να μη θεωρηθει και σπαμ ναπουμε
ο βάζελος πήρε τον παοκ?????????
εδω που τα λεμε 2 'μυρρια για τον Μελισση ειναι, σχεδον, σκανδαλο :!:Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
για να μην πουμε για τα 2,2+1,6 του οικοδομου... :roll:
de me noiakse h metagrafh alla to atomo pou dwsame...
goustara trela melish
sigoura ta lefta 8a boh8hsoune kai san omada de 8a xoume problhma, giati phrame arketous paixtes, apla htan PAOKtsaki trelo. snif...
κανονίστε μαλάκες να μας κάτσετε όμως. και να ξεκωλιάσετε τους άλλους 2. :)
Το σπίτι μου παίζω για το παοκ-παναθηναικός.
ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα ρεεεε...
Όντως με τόσο χρήμα που έπεσε, βλέπω να στήνουν κώλο τα παοκτσάκια.
Πλάκα θα έχει.
εδιτ:
Μακάρι να βγω ψεύτης.
Ο Νέναντ Κρστίτς συμφώνησε με την ρωσική Τριούμπφ για διετές συμβόλαιο, που προβλέπει συνολικές απολαβές 6 εκατ. ευρώ.Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 25χρονος Σέρβος σέντερ είχε 45 συμμετοχές με μέσο όρο, 6.6 πόντους και 4.4 ριμπάουντ. Ωστόσο, αυτή ήταν η χειρότερη σεζόν του. Το 2005 σε 75 ματς είχε 10 πόντους και 5.3 ριμπάουντ, το 2006 σε 80 ματς, είχε 13.5 πόντους και 6.4 ριμπάουντ, ενώ το 2007 σε 26 ματς είχε 16.4 πόντους και 6.8 ριμπάουντ.
http://www.sport-fm.gr/article/140159
:|
Δε χρειαζεται να στησει κωλο κανενας.
Δεν υπαρχει ανταγωνισμος...
20 χρονια ασχολουμαι με Ολυμπιακο, τετοιο μπαχαλο πρωτη φορα βλεπω...Και μιλαμε για μετα απο μια χρονια με τρελα εσοδα...απιστευτη ανοργανωσια.
ψηνομαι να τους χαλασει και του Λετο παντως. να γελασουμε.
Εγώ πιστεύω ότι οι Αγγελόπουλοι χαλάνε τις μεταγραφές για να πάρουν και τη μπάλα. Ξέρετε, παίρνουν τηλέφωνο τους ατζέντηδες των παιχτών και λένε "fuck you you insecure piece of shit, ntont kam tou gkris madafaka, kokkalis iz the 666"
Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
χαχαχαχαχαχα :rofl:
λες? ελπίζω να τα καταφέρουν τότε.
αν ερθει ο ντιογκο και ο νερι θα ειναι ωραια.
πολλά λεφτά οι Ρώσοι και δε μας βλέπω καλά...Quote:
Originally Posted by cthulu
Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
από το paokg4.org:
"Ας κάνουμε το ακόλουθο υποθετικό σενάριο θερινής νυκτός. Ο Βγενόπουλος αποτρελαίνεται και κάνει πρόταση 14 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ζαγοράκη για general manager στον Παναθηναϊκό. Τι κάνουμε τότε Θόδωρε; Να σε δώσουμε; Θα ξεχρεώσουμε, ξέρεις, με τη μία."
:lol: