Ναι τον ξέρω τον κύριο, απλά ήθελα να δω που τον πέτυχες εσύ. Εμφανίζεται σε διάφορα άσχετα κατά καιρούς.
:fear:
Printable View
Ναι τον ξέρω τον κύριο, απλά ήθελα να δω που τον πέτυχες εσύ. Εμφανίζεται σε διάφορα άσχετα κατά καιρούς.
:fear:
κι άλλο παλιό:
Φοβερός και τρομερός μηχανόβιος-καμικάζι-κλπ-κλπ μόλις αγόρασε το καινούριο "εργαλείο", μια γυαλιστερή R1..... Η πρώτη λογική σκέψη είναι να πεταχτεί βρε αδερφέ για ένα καφέ εδώ δίπλα, στην Αθήνα.
Mε τέτοιο εργαλείο, σου λέει ο άνθρωπος, τι είναι 500 χιλιόμετρα... Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκι, καβάλα στο εργαλείο και βουρ στην εθνική. Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα. 150...200...250, ο τύπος είναι στη απόλυτη νιρβάνα και ΜΠΑΜ! ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος! Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...). Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου. Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο. "Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο. Τράβα τώρα σπίτι σου και κοίτα να το περιποιηθείς. Βάλτο σε ένα κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει". Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει... Οι μέρες περνάνε... Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται. Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού. Κλείνει το δεξί μάτι. Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά. Κλείνει και το αριστερό μάτι. Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα και λέει "Όχι ρε πούστη μου, τον σκότωσα..."
:lol::lol::lol:
Υπαρκτά ονόματα από τους τηλεφωνικούς καταλόγους Ελλάδας
(Από βραδινή εκπομπή της ΕΡΑ, 17/1/2003)
Ακίνδυνος Αλβανός
Σεραφείμ Μπουφές
Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου (ΑΜΑΝ!!!)
Αγλαΐα Βουνοτρυπίδου
Τίμιος Τέλειος
Κάρολος Φρίκης
Κάρολος Σκορδαλιάς
Βρασίδας Βρυκόλακας
Ιππουργός Ξυπόλυτος
Κροίση Πετρελαίου
Πέτσας Καλοψημένος
Αριστομένης Φάλαινας
Ολυμπία Φάρσαλα
Ολυμπία Τρίκαλα (Από την Ξάνθη πρέπει να είναι αυτή!)
Σεβαστή Φέτα
Πύργος Ηλίας (όχι πύργος Θεσσαλονίκης)
Κλεοπάτρα Κοκαλιάρογλου
Περσεφόνη Τρομπέτα
Λητώ Βρακάκη
Ευλογέτα Τσουτσούνη
Πόθος Καρπός (του Έρωτα και της Αγάπης)
Λέλα Τρέλα (μένει Κρεμάλας 1)
Ζήσης Γεράσης (και μετά Πεθάνης)
Φρίξος Σπάτουλας
Φρίξος Χατζησαλάτας
Αντωνία Χατζηρούφα
Αριστοτέλης Ξεσφυγγούλης
Ηλίας Σφίγγης
Αριστοκράτης Ξεσφίγγης
Κάρολος Κινέζος
Ελπιδοφόρος Προσπαθόπουλος
Φανούριος Μπινές
Ακριβή Γουρούνα
Ροδόλφος Παπιομύτογλου
Άννα Γούλα
Χαριτωμένη Ταράτσα
Αμανάτιος Βελόνας
Αριστοτέλης Βερίκοκος
Ειρηνονίκη Γαμβρού
Όμηρος Λουκάνικας
Σαριμπάλα Ζωγραφίνα
Παγώνα Σίγουρα
Αρσινόη Σουβλάκη
Ανθούλα Καπνιστή
Παρασκευή Μεσημέρη (Σάββατο Απόγευμα είμαι πιο ελεύθερος)
Κυριακή Μεσημέρη (Και Σάββατο πρωί μου κάνει)
Παρθένα Τσιμπούκα
Μάρτης Απρίλης
Ζαμπέτα Φέτα
Βούτα Κασσιανή
Παρθένα Γαμίδου
Ροδάμανθυς Φουκαράς
Διαλεχτή Κατσίκα (η καλύτερη στο κοπάδι!)
για το μονο που βεβαιωνω και δεν υπαρχει στη λιστα του καντιρου και της εκπομπης ειναι το ονομα
Γύρνα Παρθένα (επωνυμο/ονομα) το οποιο εχω δει με τα ιδια μου τα ματια οταν δουλευα μια εποχη στο 131.
Η ΄Αννα Γούλα πάντως είναι υπαρκτό πρόσωπο και τραγουδίστρια μάλιστα.
:-o πλάκα κάμεις?!?
αλήθεια λέει.
http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc
Γίνονται εκλογές στον Άρη και ξαναβγαίνει πρόεδρος ο Σκόρδας. Έρχεται η ώρα για την πανηγυρική του συνέντευξη τύπου και το πρώτο πράγμα που ανακοινώνει είναι ότι διώχνει τον Νάτσο Γκαρσία από την ομάδα, λόγω του πολύ υψηλού του συμβολαίου και της "μηδενικής" του προσφοράς. Οι παρευρισκόμενοι σουπεράδες ξεσηκώνονται διαμαρτυρόμενοι.
- "Θα μας φέρεις κάποιον ισάξιο αλλιώς..."
- "Καλά! Θα δείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας!"
Με τα πολλά, φτάνει η ώρα για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Το Χαριλάου γεμάτο, καπνογόνα, τύμπανα, συνθήματα κλπ.
Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το νέο αστέρι που υποσχέθηκε ο Σκόρδας.
Σιγά - σιγά εμφανίζονται οι παίκτες στο χόρτο και τελευταίος μπαίνει ένας διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, φορώντας τη φόρμα του Άρη και ξεκινάει προθέρμανση. Οι οπαδοί σάστισαν...
- "Καλά ρε! Πλάκα μας κάνεις να ουμ'?", ουρλιάζουν οι σουπεράδες στον πρόεδρο που καμάρωνε το μεταγραφικό του απόκτημα. "... μας έφερες ηθοποιό για παίκτη ρε!!!"
- "Μα... εσείς δεν μου είπατε να τον φέρω?"
- "Ποιόν ρε!!!"
- "Μα.... τον Άντι-Γκαρσία"
ανναγουλα ειναι και ξερασμα της σχολης καλωνε τεχνωνε
Anti-Garcia malaka. xaxaxaxaxaxax
Έπρεπε να φέρει το John Garcia... I'm a loading, loading, my football teaaaaaam :headbang:
Ο σωστός πρόεδρος θα έφερνε τον Juan Garcia :headbang:
M ια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο αντρας της λειπει στη δουλεια φερνει τον εραστη της σπιτι.
Ο 9 χρονος γιος της γυρναει σπιτι πιο νωρις τους βλεπει κ κρυβεται στη ντουλαπα για να παρακολουθει!!
Εντελως ξαφνικα ομως γυρναει σπιτι κ ο πατερας του παιδιου. Τοτε η γυναικα κρυβει γρηγορα τον εραστη της στη ντουλαπα μην ξεροντας οτι ειναι ηδη εκει το παιδι της!!!
Tο μικρο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω.'
Ο αντρας λεει: 'Ναι ειναι.'
Αγορι: 'Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!'
Αντρας: 'Μπραβο'
Αγορι: 'Θες να την αγορασεις ?'
Αντρας: 'Οχι ευχαριστω'
Αγορι: 'Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!'
Αντρας: 'OK, λεγε ποσα??'
Αγορι: '250$'
Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!
Αγορι: 'Σκοτεινα εδω.'
Αντρας: 'Ναι ειναι.'
Αγορι: 'Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!'
Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ' Λεγε ποσα?'
Αγορι: '750$'
Αντρας: 'Το παιρνω'
Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, 'Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! '
Ετσι το αγορι λεει 'Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο'
'Ποσο?', τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.
Αγορι: '1000$'
'Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις', λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.
Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.
Tο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω'
Και ο παπας απαντα: 'Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!'