Έχουν μπαφαρει τρέλα τα drop rate.Παλιότερα ήταν πολυ παλούκι.
Printable View
Έχουν μπαφαρει τρέλα τα drop rate.Παλιότερα ήταν πολυ παλούκι.
Καλά κάνουν, για να το πάρουν όσοι είναι στο τελευταίο μέρος. Έτσι κι αλλιώς, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο πλέον. Μόνο για τη φάση.
13/13. ^^
Demon hunter λοιπόν.
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που αλλο class πέρα του warlock με ενθουσιάζει τόσο με το gameplay του.Είναι ζημιά το double jump.
KANTE ME ANT IME PLOK
https://youtu.be/2R29UpeyAUM
όλα τα σινεμάτιξ μαζί
οκ, ειμαι στην Ογκριμαρ και συζητάμε για το κακό που -δεν- μας βρήκε :)
ο,τι καλυτερο τα invasion για γρηγορο level up των alt ~ ο demon hunters πολυ καλος, αν και το dps spec σα να θελει καποιο ability για heal (o tank εχει ενα που μολις μπαφαριστηκε) ~ το οτι υπαρχει content και δε χρειαζεται να μενεις στο garrison, ειναι απο μονο του καλο γεγονος. κατα τ αλλα φουλ runs σε παλια raid και ξεκλειδωμα νεων transmog
koilia moirasou to tag sou !
Mitsaras #2859
παίζω και αλάιανς παίζω και χορδ, είμαι φιλικός προς το περιβάλλον, έχω και τιμσπικ σερβερ
έχω και την λατρεία μαζί, παίζει και αυτή μποθ
ακόμα δεν έχω κατοστάρι, αλλά σύντομα θα έχω 2
τον 100ρι μπουστεντ δεν ξερω τι να την κάνω (πέρα από alliane που είναι στανταρ, είμαι ανάμεσα σε τρουιτ και πάλατιν που δεν έχω παίξει κανέναν τους όπως επίσης και τεθνάιτ)
Παραδοσιακά σε κάθε expansion είχα έναν καινούριο χαρακτήρα, βανιλα σαμαν / πριστ --> tbc νομίζω ROGUE --> wrath of the lich king hunter --> Cataclysm warrior --> pandaria monk
Τώρα έχω στο 98,5 τον Σαμαν και 91-92 μονκ απο χορδ, και 90 alliance warrior, (από αυτούς που παίζω)
μπορεί και να μην θυμάμαι καλά :P
Α 100ρησα έναν undead shadowpriest στον defias. Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω αυτόν ή καινούριο warrior ή dh σαν main.
Το legendary ring το πήρα ήδη στον warrior μου.
λοιπόν, μετά από τόσο κράξιμο που έχω ρίξει στο παιχνίδι δεν περίμενα να το διασκεδάσω τόσο. Αν και πάντα διασκέδαζα το leveling σε ότι και αν έπαιζα.
Το θέμα είναι ότι είμαι σε μάλλον νεκρό guild και δεν βλέπω να παίρνω καμιά ιδέα από raids.
Ερώτηση η μία μετά την άλλη
το LookingForRaid είναι καθόλου διασκεδαστικό ή έχει πρήξιμο από trashtalk ?
Θα μου πεις βιάζομαι κάτσε να μπει το εξπάνσιον και μετά βλέπουμε ... ε, better safe than sorry
επίσης ένα μικρό καλοπ η πλειοψηφία του ER που παίζει ακόμα, τι παίζει ? Alliance ή Horde?
το looking for raid ειναι αγωνας δρομου για τα bosses τις περισσοτερες φορες. τρασ τοκ θα βρεις παντου εκτος αν κανεις guild raid progress. στο LFR δεν κοιταζα ποτε το τσατ :p