sorry.fixed.
Printable View
sorry.fixed.
Τι δουλειά έκανες;
Μπιζάριε η electron δουλεύει στα πιο πολλά online stores, απλά φροντίζεις ο τραπεζικός λογαριασμός να έχει σαν διαθέσιμο ποσό το κόστος της αγοράς σου.
απλά κλαίω
το .euQuote:
churchbook.gr
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΣΗΣ HACKERS.
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Quote:
Με ιδιαίτερη χαρά η Ομάδα Πολυμέσων της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνει πως η ιστοσελίδα churchbook δεν έπαθε απολύτως τίποτα απο την διαδυκτιακή επίθεση hackers που είχε. Αντίθετα, αυτοί που προσπάθησαν να σιωπήσουν την πρωτοπόρα αυτή 'φωνή' αντιμετώπισαν τα αντιμέτρα που είχαμε λάβει σε αυτές τις περιπτώσεις, για αυτό και η ἐπίθεσή τους' περιορίστικε μονον στόν πρωταρχικό φάκελλο 'index' και δεν προχώρησαν περαιτέρω. Αυτό φυσικά έχει ώς αποτέλεσμα μια μικρή καθυστέρηση ώστε να είμαστε πάλι κοντά σας.
θελει κανενας laptop dell? εχει εδω μια προσφορα laptop + TV 700 ευρω. βαζουμε απο μισα, παιρνω την TV παιρνεις το laptop.
μοντελο Dell VOSTRO A860
κρουξ, αγαπών σε πολλά για άβαταρ και σίγκντσουρ.
Ανάλογα με την έκδοση. Αν είναι αυτή ή αυτή κωλολέει, αν είναι αυτή από την άλλη δεν αξίζει καθόλου. Κατά 99% είναι η έκδοση με το celeronάκι - καρβουδιστήρι βέβαια. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι περίοδος εκπτώσεων και παίζουν προσφορές σαν αυτή.
- Ο σπασαρχίδας/χαλαωμπίζνεςς
ΥΓ: Από περιέργεια πες και τι τηλεόραση είναι της προσφοράς. Μην σε πιάσουν και σένα κορόιδο μπιζάριε, γιατί όπως είπα, είναι περίοδος εκπτώσεων - ξεστοκαρίσματος.
EDIT: Είδα πως είναι από Κολομβούνη τελικά το πακέτο, και όντως είναι το celeronάκι. Και η 37LH2000 πάντως δεν πολυαξίζει για τα 400 χοντρικά που έχει, αν αναλογιστείς ότι είναι περσινό μοντέλο(προπέρσινο πλέον), και δεν είναι full HD(στις 37 ίντσες ίσως να το χρειάζεσαι, πάει με το μάτι).
churchbook λέει. Τελειότητα ακούγεται.
Patir Eyprepeios likes this.
γαμω ολο το κρυο του πλανητη και το διαμερισμα μου που δεν λειτουργει η θερμανση
gia na mou valoun lefta sto paypal arkei na tous dwsw to mail pou exw sto paypal i thelei k tpt allo?
αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας και του τριψήφιου πίσω από αυτήν, επίσης και το πότε λήγει.
edit: j/k ε, απλό mail.
2ος όμορφος σεισμούλης στην πάτρα. καλά το πάει.
δε γίνεται όμως να κάνει στην πάτρα κ να κουνιέμαι κ εγώ. :?
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=97656&cid=4
τα ίδια με τον προηγούμενο.
Χρονια πολλα Μιτσμανν, εισαι αναμεσα στους ΤΡΙΑΝΤΑ καλυτερους και πιο γαματους ανθρωπους που εχω γνωρισει
Χρονια πολλα Μιτσμανν.
καποτε μπορει να καταλαβουν την αξια σου και να σταματησουν να σε κραζουν.
μεχρι τωρα απλα θα δεχεσε ειρωνικα σχολια σαν του fixxxxer
:rofl:
Εγω το εννοω αυτο που λεω, θα μπορουσα να πω και εικοσι ισως, αλλα το τριαντα ταιριαζει περισσοτερο σημερα
;)
παρε και τιποτα στα σοβαρα ρε.
αποφασισα να κανω μπαν οποιον χρηστη γραφει τη λεξη ΤΡΙΑΝΤΑ σε οποιοδηποτε ποστ στο Τζενεραλ Ντισκασσιον. (και το αθλετικς)
μηδεν.
εγω το χρονια πολλα το ειπα για να μου πεις ευχαριστω και να νιωσω καλυτερα με τον εαυτο μου επειδη μου μιλησες.
Xronia polla mits!! :maikl::maikl::maikl::maikl:
Χαλο εβριμπόντι
Μιτς χρόνια πολλά :)
τριαντα φορες σας εχει πει να μην του θυμιζετε ποσο ειναι ρε παιδια.
τριάντα καλημέρες!
σκατομέρα έκω να πάω σε ένα ντουλειά στο αγκία ΤΡΙΑΝΤΑ.
θα ρίξει γύρω στα τριάντα ban!
Χρόνια πολλά Μίτσμανν :beerz:
Χρόνια πολλά Ναύαρχε.
ό,τι είπαν οι προηγούμενοι.
Spoiler
Χρόνια πολλά ρε! Το σκέφτηκες ότι σε δέκα ψωροχρονάκια θα είσαι ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ;
χρονια πολλα στον πιο αγαπημενο γαυρο! πινκζ
χρόνια καλά ρε μιτς
χαμογελαστός πάντα
+1
Spoiler