http://www.sport24.gr/html/ent/117/ent.161117.asp
Na kai kati kalo.
Printable View
http://www.sport24.gr/html/ent/117/ent.161117.asp
Na kai kati kalo.
gia poion???Quote:
Originally Posted by dead in magazines
θα φανει στη πορεια
poia poreia?afou o ntousko tha rthei ti to psaxnete???Quote:
Originally Posted by Bullet
Quote:
Στην Ελλάδα δεν σε σέβονταν;
«Όχι φυσικά. Κανείς δεν σε σέβεται στην Ελλάδα. Ούτε η ομάδα ούτε οι οπαδοί. Πας για καφέ και σκέφτεσαι "τώρα θα δεχθώ επίθεση από κάποιον φανατικό". Εδώ στη Γερμανία έχω βρει την ησυχία μου. Ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, οι οπαδοί των ομάδων κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον και μετά το ματς πάνε για μπίρες».
Έμαθες ποδόσφαιρο αυτούς τους μήνες στη Γερμανία;
«Ποδόσφαιρο δεν έμαθα. Απλώς δούλεψα και βελτιώθηκα. Αυτό είναι όλο. Όταν μπαίνεις σε γήπεδα που έχουν χλοοτάπητες-χαλιά βελτιώνεσαι και εσύ ως παίκτης. Επίσης δεν σε πιέζει και δεν σου προκαλεί άγχος κανένας. Δεν βλέπεις τι γίνεται στον Παναθηναϊκό; Πήραν τον Σαλπιγγίδη, τον καλύτερο Έλληνα παίκτη και του φόρτωσαν τα πάντα. Δέχεται πίεση από παντού. Πόσο να αντέξει το παιδί; Έπαιζα στον Παναθηναϊκό και σκεφτόμουν πως αν κάνω κάποιο λάθος θα βγω αμέσως έξω. Πώς μπορεί να βελτιωθεί έτσι ένας παίκτης;»
Αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο των ελληνικών ομάδων.
«Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα πρωταθλήματα, στη Γερμανία όμως σε εμπιστεύονται και σου δίνουν τον απαιτούμενο χρόνο να δείξεις την αξία σου. Ενώ στον Παναθηναϊκό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ευτυχώς όμως χωρίς να το θέλει μου έκανε το μεγαλύτερο καλό που με έδιωξε».
Δεν θα γύριζες στον Παναθηναϊκό αν σου το ζητούσαν;
«Όταν οι διοικούντες δηλώνουν πως "ο Γκέκας έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό" πώς μπορώ να γυρίσω στην ομάδα; Μόνο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θα έπαιζα».
Να περιμένουμε επιστροφή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι;
«Αυτό αποκλείεται. Έχω αρχίσει ευρωπαϊκή καριέρα και θέλω να τη συνεχίσω. Αν γίνεται να παραμείνω στη Γερμανία».
Τι φταίει και ο Παναθηναϊκός μένει μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα;
«Δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση. Ένας από τους λόγους πάντως είναι σίγουρα ότι δεν γίνονται οι σωστές μεταγραφές. Οι ξένοι παίκτες που παίρνει ο Παναθηναϊκός δεν κολλάνε στην ομάδα. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον Ριβάλντο; Μπορεί να του έδωσαν πολλά χρήματα αλλά καθάρισε τόσα ματς. Ο οπαδός του Παναθηναϊκού πιστεύει πως η ομάδα του δεν θα πάρει πρωτάθλημα ούτε σε δέκα χρόνια έτσι όπως παίζει».
Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του στο δύσκολο γερμανικό πρωτάθλημα;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Πάντα μου άρεσε να ρισκάρω και η μεταγραφή μου στην Μπόχουμ ήταν ένα ρίσκο. Ήξερα βαθιά μέσα μου πως θα πετύχω. Δεν περίμενα βέβαια τόσο γρήγορα την επιτυχία αλλά την περίμενα, γιατί ήμουν βέβαιος για τις δυνάμεις μου όπως και για τη διάθεσή μου να δουλέψω σκληρά».
Οι συμπαίκτες σου σε αντιμετωπίζουν πλέον ως βεντέτα;
«Δεν υπάρχουν βεντέτες εδώ! Όλοι οι παίκτες είναι ίσοι και παίζουν οι καλύτεροι».
Στον Παναθηναϊκό δεν είναι όλοι ίσοι;
«..........»
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βοηθά την ομάδα;
«Μπορείτε να δώσετε μόνοι σας την απάντηση».
Έπειτα από κάθε γκολ στην Μπουντεσλίγκα γίνεσαι πρώτο θέμα στην Ελλάδα.
«Ναι, ε; Στον Παναθηναϊκό που έβαζα τόσα γκολ δεν είχαν ασχοληθεί τόσο».
Ρε γκεκα...
ελεος ρε μαλακα...ελεος...ΝΤΑΞ Σ ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ...αηδια καταντησες
θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει ναουμ
ολοι μελη
α και σηηημεερα ειιιναιιι κυριακηηηηη και τρωμε χταποδι απτο ζαουτσο απτο πρωιιιιιι και πηγα μεεεχριιι το καταστημαααα να το φωνααααξω δυναταααα ΑΙΑΣ
:D
πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα,πύρινος λαός,μιτσμανν,tavern και ψωλοκρυο,πλαισίωσαν ένα όμορφο απόγευμα στο γήπεδο της σαλαμίνας
http://www.salamina.gr/onad/images/aiasback.jpg
3-0 στο ρελαντι,ετσι με το δεκαξι το παιχτουρι
μπονους:
http://www.contra.gr/images/OGIOS-12_01_m.jpg
αχαχαχα
λοιπον ενα ευκολο απογευμα για την Αιανταρα, η οποια επαιζε στην εδρα της με τον κακομοιρο τελευταιο Ηρακλη Νικαιας.
ο Αιας επιβεβαιωσε τη διαφορα κλασης του απ τα Νικαιωτακια, οταν στο 20 ηταν ηδη 2-0 χανοντας περιπου 3-4 ευκαιριες ακομα. Μετα το 2-0 βαρεθηκαν τη ζωη τους κανοντας συντηρηση δυναμεων, ρελαντι, προπονηση και αλλα κλισε.
Το γηπεδο γεματο 500-600 ατομα περιπου, (ισως και περισσοτεροι), ενα γκολ ακομα στο 68-72' (κατα προσεγγιση ε) και η ομαδα τραβα προς τη δοξα της Γ εθνικης οπου το μονο που εχει πραγματικα σημασια ειναι οτι θα παιξουμε παλι με τις ΚΟΤΕΣ των Μεγαρων, σε ενα ντερμπυ οπου θα μιλησει η πετρα. Αυτα.
υ.γ. Ο Αιας, εχει ενα Νιγηριανο ( !!! ) με το νουμερο 16.
www.contra.gr
Την καλύτερη χειμερινή μεταγραφή του, έστω κι αν πρόκειται για... εσωτερική, έκανε την Τρίτη (30/01) ο ΠΑΟΚ. Μετά από την απορριπτική απόφαση για την προσφυγή που είχε καταθέσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Δικέφαλο και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Καταλυτική στη συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν σίγουρα η παρέμβαση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής, Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και τον έπεισε να γυρίσει εκ νέου στην ομάδα. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει επανειλημμένως εκφράσει την εκτίμησή του στο ταλέντο του πιτσιρικά και θα κάνει οτιδήποτε για να τον φέρει πίσω στην Τούμπα.
Το νέο συμβόλαιο
Ο Χριστοδουλόπουλος θα υπογράψει την Παρασκευή νέο συμβόλαιο που θα διαρκέσει μέχρι το 2011, με κλιμακωτές απολαβές. Συγκεκριμένα, τον πρώτο χρόνο (2008) θα πάρει 120 χιλιάδες ευρώ, το δεύτερο 150 χιλιάδες ευρώ, τον τρίτο 180 χιλιάδες ευρώ και τον τέταρτο 200 χιλιάδες ευρώ.Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί το βράδυ της Κυριακής (28/1), στο ξενοδοχείο, μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο μάνατζέρ του και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με τον Νίκο Βεζυρτζή, όπου αποφάσισαν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός του "δικεφάλου του Βορρά", Γιώργος Παράσχος, επιθυμούσε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο μεγάλος ενδοιασμός του Χριστοδουλόπουλου είχε να κάνει με τυχόν άσχημο κλίμα από τον κόσμο, ύστερα από το σίριαλ των τελευταίων μηνών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, του εγγυήθηκε ότι θα γίνουν τα πάντα για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Τους τελευταίους έξι μήνες ο νεαρός φορ παρέμεινε εκτός δράσης. Προσπάθησε πάντως να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση προπονούμενος με τον Ιωνικό Διαβατών (ομάδα της περιοχής του). Το πότε πάντως ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εξαρτάται αποκλειστικά από την άποψη του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος θα διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητά του από την Παρασκευή, οπότε και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με τους παλιούς συμπαίκτες του.
Φοβερη κινηση. Εχω μεινει εντυπωσιασμενος. Α ρε ΠΑΟΚαρα...
α δεν εχει αλλο πουστη λαζαρε κτλ?
Mhn eiste xazoi. O Xristodoulopoulas kako ston eauto tou ekane prwt' ap' ola. Giati tou fouskwsan ta muala. Ena auto. Deuteron, ap' to post tou bleeding katalabes oti sumfwnei m' auth thn kinhsh?
Elpizw na mh sugkrinei kaneis periptwseis Salpi-Xristodoulopoula...
Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Οχι ρε. Ο πρωτος εφυγε για τα λεφτα κ ο δευτερος απλα ειναι ηλιθιος.
Den ennow kanenas paoktshs re :!:
Pragmatika sto mpoutso mou gia to kypello.Ta dysaresta gia ton Olympiako einai alla.... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=72864