Μόνο για ποδήλατο το λέμε, μην ακούτε βλακείες, δεν θα το ακούσετε ποτέ για αμάξι.
Printable View
Μόνο για ποδήλατο το λέμε, μην ακούτε βλακείες, δεν θα το ακούσετε ποτέ για αμάξι.
περιμένω πως και πως να σκάσει λάστιχο να το πω και ας είμαι και σε λεωφορείο
χμ. οκ. τι να τσιμπήσουμε αφού δεν έχει μπούκοβο. ε καλα και γω φλειμαρω λιγο παραπανω ετσι για να μην μας παρετε και τον αερα!
Νιωθεις. Σε νιώθω και γώ σαν οπαδός περιφερειακής "δύναμης" των δυτικών προαστείων. λευτεριά στα καλαμάκια.
Το φουιτ όντως γαλλια προέρχεται μου χει πει ενας θεσσ/κιος εδω πανω..νομίζω και γω το χα ακούσει για ποδήλατο. Αλλά επειδή είμαι και απο χωριό και γενικά εχω ακούσει διάφορες τοπικές εκφράσεις δείχνω λίγο σεβασμό όταν κάποιος ζητάει τυροκαυτερή στο πιτόγυρο του ή λέει φούιτ, αλλά μην ξεπερνάμε τα εσκαμμένα!
πολιτισμικό σόκ για όσους πέρασαν στην Αθήνα απο εσας με ταυτοχρονο πρήξιμο αρχιδιών σε όσους ήμασταν απο κάτω. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά όσο καλοπροαίρετος και να σαι και να δεχθεις την κατωτερότητα των νότιων σε πολλά τέτοια ζητήματα δεν γίνεται να μην στραβώσεις την 45645758 φορά ή να μην το γράψεις στα παπάρια σου μιάς και έτσι κάνουμε οι χαμουτζήδες.
Φτιαξτε πρωτα κανα μετρο και μετα πειτε μας.
Και παραξτε κανα πορο να τον χρησιμοποιησουμε εμεις σε νεους σταθμους μετρο.
κόφτε τους γύρους και πιάστε τα αρνιά μέρες που 'ρχονται
χειρότεροι από αθηνέζους και σαλλλονικείς πάντως στο θέμα φαΐ, είναι οι πόντιοι (όχι όλοι, αλλά πολλοί που ξέρω)
δλδ ρε μαλάκες είναι δυνατόν να μου ψήνετε ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Πασχαλιάτικο;
Είμαστε με τα καλά μας;
καμία έκπληξη
τέτοιος βοϊδοκέφαλος που είσαι, δε θα έδειχνες αλληλεγγύη στα ξαδερφάκια σου;
...μπα. απλα μου βρωμάνε.
Γιατί βρωμάει, τα τελευταία χρόνια στο σπίτι δεν έμπαινε αρνί, μονάχα κατσίκι. Ε φέτος τσικνοπέμπτη γυρίσαμε ένα αρνί, λουκούμι.
Φλώρινα που 'μαι, το έθιμο του αρνιού απλά δεν υπάρχει. Οι μπριζόλες, τα λουκάνικα και οι πανσέτες βρίσκονται πάνω στην ψησταριά.
γιατί μάλλον ήταν φρεσκοσφαγμενο απ τα χεράκια του παππου. αλλά δοκίμασαν και στην πουστιά να με ταίσουν και το ξέρναγα. οπότε σταμάτησαν να με πρήζουν εκτοτε.
Το αρνί δεν είναι πασχαλιάτικο έθιμο με την έννοια που αναφέρετε.
Το σούβλισμα έχει να κάνει με "εορταστικό" γεύμα.