τώρα και στην tv
Printable View
τώρα και στην tv
Ολόιδιο με το Devil May Cry 4. Όμορφη ξενέρα.
E όλα αυτά του είδους είναι ίδια. Στο συγκεκριμένο ελπίζουμε γιατί έχει Kojima από πίσω οπότε μπορεί να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα.
Συστηστε αντιβαηρους της προκοπης με ΣΑΦΗ ΕΜΦΑΣΗ εναντια σε trojans.
NOD.-
avast
NOD. Για free AVG.
NOD έχει γίνει βαρύ. Από kaspersky μακριά.
Avast, AVG, Avira είναι και τα 3 καλά από τα δωρεάν.
Από τα μη δωρεάν, θα δοκίμαζα το Norton gaming edition (και μόνο αυτή την έκδοση) κι αν κάνει τα όσα υπόσχεται (δλδ πανάλαφρο, τρώει λίγους πόρους - 6mb ram, σηκώνει μόνο 2 services, απενεργοποιείται όταν παίζεις κ.α.) θα τα πατάει όλα κάτω.
επαναλαμβανω (χωρις να λεω οτι λετε βλακειες) οτι προτιμηση μου θα ειναι στανταρ κατι που δινει εμφαση σε καταπολεμηση trojans, ιδιως keyloggers.
ολα τ αλλα τα βρισκουμε.
Ε το AVG όπως σου είπα. Σχετικά ελαφρύ, τακτικότατα updates, παίζει να βγάζει και false positives λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα, άρα δε νομίζω να θες κάτι παραπάνω. Στα πολύ θετικά του εκείνο το scan που κάνει σε σελίδες όταν μπαίνεις και σε ενημερώνει αν υπάρχει κίνδυνος(και πάλι βγάζει πολλές περίεργες χωρίς να υπάρχουν κίνδυνοι πχ warezbb επειδή είναι reported - αλλά καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου κλπ κλπ). Τώρα αν θες ταυτόχρονα χώσε και κανά spybot κι έτσι για να κάνεις και κανά σκαν μια φορά τη βδομάδα πχ για κάθε malware που παίζει να περνάει.
Το ότι το NOD βάρυνε δεν το ήξερα, κρίμα. Καλά, κάτι κασπέρσκι κι έτσι μακρυά εδώ και πολλές εκδόσεις, ασήκωτα είχαν γίνει.
ΥΓ: Είμαστε αντί-αβάστ. Έχει χάλια interface.
Φοράω NOD και πετάω. Αυτά τα βάρυνε τα λένε οι πελάτες της Kaspersky :P
Όχι.
antivirus is for pussies.
Δηλαδή φυλάς τον κώλο σου για να μην σου την ξαναπέσει keylogger και σου φάει το account, σωστά; Ok οκ, λογικά Avira, AVG, NOD, Trendmicro την κάνουν τη δουλειά τους. Το NOD όντως έχει βαρύνει λίγο σε σχέση με παλιά αλλά όχι αρκετά ώστε να μην θεωρείται ελαφρύ.
Από εκεί και μετά η καλύτερη λύση για Keyloggers είναι η πρόληψη (λολ λες και μιλάμε για STDs).
Αν δεις site που να λέει για gold ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην μπεις.
Βάλε NoScript στον Firefox (εφόσον χρησιμοποιείς firefox)
Tickαρε επιλογή να θυμάται account name ώστε να μην το γράφεις (αυτό με τη προϋπόθεση ότι η μέθοδος λειτουργίας του keylogger είναι απλά να αποθηκεύει τι πατάς)
Και κάτι που αφορά καθαρά και μόνο το WoW: μήπως έχεις iPhone;
Tales of Monkey Island 2 : "The Siege of Spinner Cay"
Αυτό παραήταν μικρό.... μετα βίας μια ωρίτσα gameplay...