ε αφου μενω στην ΒουλαQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
Printable View
ε αφου μενω στην ΒουλαQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
The Portsmouth full-back Glen Johnson stunned onlookers in at B&Q in Dartford, Kent, yesterday when he was caught trying to steal bathroom fittings.
Despite reportedly earning £30,000 a week, Johnson - currently on loan from Chelsea - was spotted by a security guard putting a toilet seat into a box with a cheaper price tag. Aided by Millwall striker Ben May, he also hid a set of taps underneath a sink at the checkout to avoid paying for them. Both were handed £80 on the spot fines by police.
"We all recognised Johnson," said one worker at the store. "No one could quite believe a bloke like him, with all that money, would be moronic enough to nick a toilet seat. But that's what him and May were doing.
"They were spotted by one of our security guards, a chap of 74, and cops arrived as they were trying to leave. They seemed to find the whole thing funny and couldn't stop smirking even after they had been arrested."
A Kent Police spokesman said: "Kent Police arrested two 22-year-old men on Wednesday on suspicion of theft in Dartford. Both men have been issued with £80 fixed penalty notices."
Spokesmen for Portsmouth and Millwall declined to comment.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μπορούμε να βρούμε online την συνέντευξη του ρεχάγκελ στο sportime?
http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=40092
kai ta eyxarista:http://www.goalday.gr/article.asp?ca...2&pubid=432597
:D :D :D
thanx ρε
Λαλά.
Ο Κόκκαλης δε μας δίνει εισιτήρια για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη. :?
Όμορφα πράγματα.
Δεν εχει προσωπικα με σας, μην αγχωνεσαι. σε κανενα δε δινει.
ετσι κι αλλιως ντορτια θα χουμε οποτενες θα γλυτωσετε και το ταξιδι.
Ο Καρπετοπουλος κανει αφιερωμα στο λοστ τωρα.
δεν εχει δει τη τριφλα του ομως ,τα βλεπει απο νετ
saranth epiroes....Quote:
Originally Posted by sport24.gr
emena pio polu mou arese i mavri diafimisi gia to opel corsa
opoios gnisios opados tis vasilisas sevetai ton eauto tou tha prepei na ta3idevei me to neo corsa pleon
Είχαμε ακούσει για πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που υποκλέπτουν σχέδια αντιπάλων χωρών. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε κι αυτό: ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο τύπου Τσέσνα, πέταξε χθες το βράδυ πάνω από το Κάριγκτον, το προπονητήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέγραψε την αυστηρά κλειστή στο κοινό, προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mirror».
Η κάμερα κατέγραψε συστήματα, τακτικές και κομπίνες στις στημένες φάσεις, στοιχεία υπέρ-πολύτιμα για κάθε μελλοντικό αντίπαλο της ομάδας του Φέργκιουσον. Το υλικό, πάντα σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, μεταφέρθηκε σε αεροδιάδρομο μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο, όπου παραδόθηκε σε άγνωστο άνδρα που επιβιβάστηκε σε τζιπ με φιμέ τζάμια. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζει με προσοχή το ζήτημα καθώς σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι εμπλέκεται αντίπαλη ομάδα της Πρέμιερσιπ, οι επιπτώσεις θα είναι σημαντικές.
:shock:
Φαντάζομαι τον Μουρίνιο με το μπλοκάκι να λέει στον πιλότο
"πιο κάτω ρε ασχολ, δε βλέπω καλά"... :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Δημοσιογράφος: Kαλησπέρα Παντελή, γεμάτο φουσκάλες σε βλέπω σήμερα
Παντελής Καφές: Kαλησπέρα κι ευχαριστώ φίλε δημοσιογράφε, είμαι πράγματι γεμάτος φουσκάλες γιατί γύρισα από την Τούμπα με τα πόδια.
Δημ: Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει, είχε μόλις ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, ήσουν ζεστός και μάλιστα ψηνόσουν τρελά. Τώρα πώς είσαι;
ΠΚ: Η αλήθεια είναι πως μετά τη λύση της συνεργασίας μου κρύωσαν κάπως τα πράγματα αλλά ευτυχώς βοηθάει ο ηλιόλουστος καιρός και με ζητάει συνεχώς ο κόσμος.
Δημ: Εσύ πώς νιώθεις μέσα σου;
ΠΚ: Μέτριος.
Δημ: Πότε κατάλαβες ότι το κλίμα είναι πολλά βαρύ για σένα;
ΠΚ: Όταν ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα που έφερναν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μουαμάρ Ποτό. Τότε είπα στον εαυτό μου: "Καφές και Ποτό δεν χωράνε στην ίδια ομάδα, Παντελή. Ψάξε γι' αλλού".
Δημ: Απ' όσο γνωρίζω, όμως, ήσουν πολύ χρήσιμος στο καλό κλίμα της ομάδας.
ΠΚ: Βέβαια. Αφού να φανταστείς όποιος έπαιζε άσχημα και είχε ανάγκη παρηγοριάς, σκεφτόταν εμένα και έλεγε "Τουλάχιστον, δεν με γιουχάρουν όπως τον Καφέ"
Δημ: Δηλαδή, μου λες ότι είχες γίνει ο Καφές της παρηγοριάς!
ΠΚ: Ακριβώς.
Δημ: Τί πιστεύεις πως σε αδίκησε στο σύστημα της ομάδας σου;
ΠΚ: Σίγουρα το ότι μου ζητούσαν να φιλτράρω το παιχνίδι μου. Μέχρι και ο Ριβάλντο είχε διαμαρτυρηθεί για τον Καφέ φίλτρου που ζητούσαν τόσο επίμονα.
Δημ: Ποιές είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;
ΠΚ: Ως γνωστόν, εγώ είμαι Πρωινός. Οπότε θα ψάξω για κάποια ομάδα που προπονείται νωρίς.
Δημ: Έχει κάποια ομάδα προβάδισμα;
ΠΚ: Όχι ακόμα. Σίγουρα, όμως, όποια ομάδα διαθέτει παίκτες επιπέδου "Μπαρ" έχει προβάδισμα στην προτίμησή μου
Δημ: Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το μαγικό δίδυμο "Καφέ-Μπαρ" να μαγνητίζει τους Έλληνες φιλάθλους
ΠΚ: Βέβαια, γιατί όχι.
Δημ: Μακάρι. Παντελή, σ' ευχαριστώ πολύ για τη δεύτερη αποκλειστική συνέντευξη. Χαιρετισμούς στην οικογένεια και ιδιαιτέρως στον μικρό γιό, τον Κόκκο.
ΠΚ: Ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά