Xαχαχα.. Ισχυρό επιχείρημα, πάω πάσο.
Printable View
Xαχαχα.. Ισχυρό επιχείρημα, πάω πάσο.
Αν και δε θα το δεις, καλη επιτυχια!
Ειχε κουπ τα μαλλιά? ηταν θεία πολυτελείας με πλατινε μαλλί κ αυτό το κραγιον το ροζ για τα ανυπαρκτα χείλη?:puke:
Ήταν σε λάθος τόπικ;
:pink::pink::pink:
Κλικα, ενωθειτε.
κοιμηθηκα στις 7, ξυπνησα 9, πεταξα την κουπα που μου ειχε κανει δωρο η αδερφη μου απ το Μπρυζ (σικ) στο πατωμα, βγηκα οξω για σκουπες και φαρασια μισοκοιμωμενος, ολ αυτα προσπαθωντας να κανω φραπε τον οποιο εκανα για να ανακαλυψω οτι δεν εχουμε γαλα πουθενα, ουτε καν φρεσκο.
FMM (Φακ μαη μορνινγκ.)
ρε συ καψιμο , παω να κανω τσιγαρο και να πιω καφε γιατι δεν επικοινωνω. Μα να μου ζητανε πρωι πρωι νεα σειρα παραστατικου ασφδαφσαφγσδα. Έδςσα 5 ευρω για 2 κουλουρακια στρογγυλα και κατι κουλουρακια με κρεμα:fear:
FYL
...ξυπνησα 9 για να παω στα ΚΕΠ να βγαλω ΑΜΚΑ, απλα για να πληροφορηθω οτι "εχει χαλασει ο σερβερ του Υπουργειου και θελουνε 2-3 μερες να τον φτιαξουνε και μεχρι τοτε οι αιτησεις δεν πανε"
FMM part II. Δε σηκουελ.
χα, στην συνεργάτιδα της βάλαν λάθος ημερομηνία γέννησης (τα πρώτα 6 νούμερα του ΑΜΚΑ) και τρέχει και δε φτάνει
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρούμε τους στίχους του Automatic Fantastic από Brant Bjork;
Επείγει.
Πριν λιγα χρονια καποιος εκανε μια εκπληκτικη εφευρεση καινοτομια, το GOOGLE. (δε τους βρισκω λολ)