An milas gia emena den alla3a ka8olou gnwmh, to ep htan poly kalo, alla stagona ston wkeano.
Printable View
δείτε μωρέ κ μη γκρινιάζετε. μια χαρά είναι η σειρά.
το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχασα πια τελείως το ενδιαφέρον για το αν θα βγει άλλο βιβλίο. δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
το οτι θυμαστε ολα τα ονοματα κλπ δεν σας κανει να ανησυχατε λιγο που ειστε το ΙΔΙΟ με τις θειτσες που ηβλεπαν την Λαμψη και το Καλημερα Ζωη? (απορια, αθωα)
Δεν είναι το ίδιο ρε. Στη Λάμψη είχε έναν Δράκο, με μπουρτζοβλάχικο όνομα κι εκείνος δεν πετούσε φωτιές απ' το στόμα. Αυτό έχεις 3 Δράκους με επικά ονόματα, οι οποίοι όχι μόνο καβαλιούνται χωρίς σέλα, πετάνε σε απίστευτες ταχύτητες και η ξανθιά φλόμπα μάνα τους απλά τους καβαλάει πιασμένη από τα λέπια του λαιμού, αλλά μπορουν και σημαδεύουν που θα στείλουν τη φωτιά τους, ανάμεσα σε σειρές από εχθρούς, χωρίς καμία διασπορά.
Εντελώς διαφορετικά πράγματα.
εγώ να πω ότι γελάει ο κόσμος με το επεισόδιο (αλλά μου άρεσε όπως μου αρέσουν όλα τα επεισόδια )
Και επίσης σκηνές Νταενέρυς με Τζον Σνόου είναι όλες βγαλμένες από το ζουλάντερ 1
Επίσης στη Λάμψη έχουμε ολόκληρο Δρακόσογο, μην τρελαθούμε.
Σιγά το ποστ. Να το έκανε ο DragonLord, πάει στα κομμάτια. :p
Μισό λεπτό ρε Κρουξ. Είναι ίδιες συμβάσεις αυτές; Δέχεσαι την ύπαρξη ενός όντος, αλλά βλέπεις τη μορφολογία του, την κίνησή του, τη γενικότερη λειτουργία του. Και πορεύεσαι. Σου έχει πει πουθενά ότι δεν ισχύει ο νόμος της τριβής ή της βαρύτητας σε αυτόν τον κόσμο; Ή επειδή είναι fantasy, δικαιολογούνται όλες οι τσαπατσουλιές;
Ας μας έλεγε ότι με κάποιον "μαγικό" τρόπο, μπορεί και τον καβαλάει έτσι. 'Εστω αυτό. Δεν ψάχνω ρεαλισμό γενικά κι αόριστα. Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που λέω.
Βεντουζωνει (ΜΓΔ) ο κώλος της , καλύτερα τώρα?