τα preorder του amazon
Printable View
Ε οκ, δεν λέει και πολλά αυτό. Ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις σε μερικούς μήνες για Q2 και Q3. Πχ για το Q1 είχαμε
Sony is recording losses in its Q1 sales figures for almost every division.
The Playstation 3 sold 1.1 million hardware units (down from last year's 1.6 million units), and sold only 14.8 million units of software (down from last year's 22.8 million units). The PSP also saw its Q1 numbers drop, moving 1.3 million units of hardware and 8.3 million units of software (down from 3.7 and 11.8 million units sold, respectively). But the Playstation 2 turned out an unexpected increase in hardware sales numbers for Q1, reporting 1.6 million units sold (up from last year's 1.51 million units sold). However, this boost didn't help PS2 software sales, as they too reported only 8.5 million units sold, compared to last year's 19.3 million.
Το δε κομμάτι με το PS2 > PS3 είναι αστείο. Κάπoυ είχα βρει και τα reports από όλες τις εταιρίες και νομίζω πως το DS τους έχει όλους. Όμως τo θέμα με το slim δεν είναι μόνο για πωλήσεις hardware μιας και η activision απειλούσε να μην ξαναβγάλει PS3 παιχνίδι έβερ αν δεν έπεφτε η τιμή. Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Πάντως ίσως να είναι και λίγο αργά γιατί η MS ήταν ένα βήμα μπροστά από τη Sony. To PS3 πουλούσε λόγω του MGS4; No prob, το 5 θα υπάρχει στο X360. O κόσμος αγοράζει PS3 γιατί περιμένει καινούριο FF; Σπάμε την αποκλειστικότητα και το φέρνουμε στο XBOX την ίδια μέρα. Οπότε έμειναν GT5, God Of War 3 και Little Big Planet. Το 1ο θα το κοντράρει το Forza 3 ενώ το 2ο ίσως να είναι χειρότερο από
Castlevania: Lords Of Shadow( <--βίντεο! ) που έχει Kojima από πίσω, οπότε και να μην μας νοιάζει.
Γαμησέ τα δηλαδή.
Episis ,rixane leei to kostos paragogis 70%. Opote as perimenoume ti 8a leei apo axiopistia hardware to slim.Pros to parwn einai apla asximo. Aferesane kai to other os (linux) installation.
1o revision aferesane to ps2 backwards compatibility (emotion engine chip), tora to linux.Pios xerei an xreiastei na to rixoun ki allo isws vgaloun kai to bluray :P Etsi ki alliws sxedon ola ta games zitane install, ti 8a tous peiraxei na vazoun 10-15gb install size (sta 2-3 pou einai ontos bd sized) kai ta ipolipa apo dvdrive pou einai kai grigorotero sto diavasma apo bd :P
Καλά δλδ η δυνατότητα για Linux installation και το backwards compatibility τους ανέβαζε το κόστος; :Ο
Ela nte.To ps2bc itan mesw hardware afou eixe panw to chip tou ps2 kai den ekane software emulation opos to 360.Aplo upscaling ekane vevea, tora nai mazika ti kostos borei na eixe auto , einai ena 8ema.Gia to linux den exw idea giati to vgalane.Eipan kati se fasi oti oi xristes 8eloun ps3 gia games kai tora exei pola dika tou, opote leei xehaste to bc.H plaka einai oti autoanerounte afou monoi tous eixan diafimisei to ps3 os i konsola pou ta kanei ola.
Πάντως η μεγαλύτερη αποτυχία του ps3 ήταν μάλλον το blu-ray που γενικώς δεν έπιασε και πολύ ως τώρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ανεβάζει το κόστος. Άρα αν έβγαζαν αυτό όπως λες ίσως και να γινόταν hot αγορά το ps3 αν και μάλλον θα τους κόστιζε περισσότερο η αφαίρεση του.
Κλασσικές μαλακίες εταιρειών που θέλουν να περνάνε τα δικά τους standards στην αγορά κάθε τρεις και λίγο. Μακάρι να τον πίνουν έτσι πάντα :P
μαλακες ο φανμποισμος με το γαμωεξμποξ δεν παλευεται
heavy rain,la noir,uncharted 2,ff versus,quantum theory? (αν και το θεμα με τα exclusive μου καθετε καπως,δλδ δε μπορω να φανταστω οτι ο κοσμος αγοραζει κονσολα για να παιξει ενα exclusive...ασχετα αν συμβαινει)Quote:
Οπότε έμειναν GT5, God Of War 3 και Little Big Planet.
ριχνουν και τη τιμη της κονσολας επιτελους και σας πειραζει οτι βγαζουν τα λινουξ....θα μας τρελανετε ρε
E nai. Eidika stin periptosi tou ps3 kanei bam i fasi gia tin edreosi tou bluray os hd protipo.Kata ta alla nai kala einai otan trone fiasko genika.Kai gia na mi to paroume monoterma , kali malakia ekane kai i microsoft me tin aferesi tou component kalodiou apo to elite montelo.Diladi 0.Ena hdmi kalodio 1.5metrou kostizei 5e se mas tous katanalotes.Aporw xronia tora me tin epimoni tis sony sto rca kalodio apo epoxi ps1, stin super duper hd konsola tous.Kai tora pire grammi kai i ms.Episis, h microsoft leei kovei to premium montelo.Opote leei i ka8olou disko i 120gb.Gtp.Allo ena - me to disko.Kostologoun ton 120ari girw sta 120e nomizw.Toulaxiston as ginei standar o 120 etsi oste na pesei kai i timi tou.Den palevete o 20aris...
Edit:
Pos ginete na ne fanboys kapios kai me tis 2 konsoles?Epanalamvanw oti mou stixisan kai ta 2 to idio gia agora.Ara den griniazw giati plirosa to ps3 400 kai to allo ta misa.Etixe kai eixa parei xbox prin apo ps3.Apla osa xronia asxoloume me games, den 8imame alli fora tetio hype gia konsola.Diloseis gia 4d gaming, gia diastimiki cpu klp.Kai ok exw dokimasei arketa multiplatform kanali-kanali me oratotates diafores.Arketes fores ta vriskw f8inotera sto xbox episis sto net.Se magazi mou to xoun pei xima.Gia metaxeirismena to idio game akrivotero sto ps3 , "afou einai bluray". Ok orea exclusives , alla mexri ekei.Ton oktovri pou vgenei to uncharted 2 8a xanalitourgisei :D
Gia nikiasma episis , nai iperexei to ps3 afou einai gemata ta videoclubs.Ara defteratzes 2e ti vdomada.Auto malista , terastio +.
Gia leptomeries sto ti pezei me ta multi edw:
http://forum.beyond3d.com/showthread...42#post1113342
Γιατί ο φανμποισμός τόσα χρόνια με το PS ήταν καλύτερος; :p
Όσον αφορά εμένα, να ψοφήσουν όλες οι κονσόλες και τα γαμωπαιχνίδια τους και αυτό το καρκίνωμα το xbox live που έχει γίνει μόδα και βλέπουμε παντού πλέον achievements και μικρά πόνυ.
Το μόνο respect που υπάρχει σε κονσόλες είναι το Pro. Ήταν δλδ γιατί πλέον δεν ξέρω τι λέει.
Έλα ρε, ούτε την MS συμπαθώ, τι αποπάνω σου φάνηκε φανμπουσμός (σοβαρή απορία ε). To ότι οι πωλήσεις του πάνε χάλια είναι λογικό. Τόση αλαζονεία δεν περνάει έτσι. Εδώ λέγανε πριν βγει οτι δεν ανησυχούν για τίποτα γιατί όλοι θα πάρουν PS3. Όταν τους ρωτήσανε γιατί το πιστεύουν αυτό, είπαν "επειδή είναι Playstation". Από εκεί και μετά δες το αντικειμενικά: Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που κάνει το PS3 και δε μπορεί να τα κάνει το X360 το οποίο κόστιζε τα μισά χρήματα. Σε μερικά παραδείγματα μάλιστα το X360 τα κάνει καλύτερα (πχ Resident Evil 5 face off)
To πρόβλημα με αυτά είναι πως δεν έχουν βγει για να είμαστε σίγουροι πως είναι αρκετά καλά ώστε να πουληθούν κονσόλες. Αντίθετα είναι γνωστό πως αρκετοί πήραν PS3 για τα παιχνίδια που ανέφερα, ειδικά το MGS4 ήταν το flagship της κονσόλας. Επίσης το LA Noir υπάρχει περίπτωση να βγει και σε Xbox360.Quote:
heavy rain,la noir,uncharted 2,ff versus,quantum theory? (αν και το θεμα με τα exclusive μου καθετε καπως,δλδ δε μπορω να φανταστω οτι ο κοσμος αγοραζει κονσολα για να παιξει ενα exclusive...ασχετα αν συμβαινει)
Τον πείραξε ότι αυτό είναι φαινομενικά άσχετο με το να ρίξουν τη τιμή της κονσόλας. Η τιμή έπεσε γιατί πετάξανε 2-3 πράγματα + με το καιρό η τεχνολογία του έγινε πιο φθηνή (έως 70%). Ξανά λινκ http://ps3.gamespy.com/articles/101/1015166p1.htmlQuote:
ριχνουν και τη τιμη της κονσολας επιτελους και σας πειραζει οτι βγαζουν τα λινουξ....θα μας τρελανετε ρε
τα περι φανμποισμου πηγαιναν στο οτι καθε post για το ps3 απο καποιον που εχει xbox(και οχι μονο εδω) βγαζει μια τετοια απεχθεια,ενα μισος για τη sony ρε παιδι μου που δε μπορω καν να το δικαιολογισω
μπορει και αθελα ε,δε λεω,απλα μου χει κανει εντυπωση(οκ ο σινικ ειναι σπανια περιπτωση μιας και εχει και τα 2,ασχετα που εχει να κανει login στο psn μια δεκαετια =π)
το οτι καποιο game παιζει καλυτερα στις λεπτομερειες στη μια κονσολα και καποιο αλλο στην αλλη δε μου λεει και πολλα,εγω τη sony θα τη θαψω μονο αν αποδειχτει το οτι περι αξιοποιησης του hardware/διαρκειας ζωης σε σχεση με το 360 ειναι μουφα(που δε το κοβω εδω που τα λεμε γιατι θα εκτεθουν ανεπανορθοτα)
btw αλλο ενα feature που δεν ακουγεται πολυ αλλα το εχω λιωσει τελευταια που εκατσε δωρακι psp ειναι το remote play.ειδικα το οτι μεσω internet μπορεις να ελεγχεις το ps3 απο του διαολου το κερατο και να δουλευεις τα multimedia που εχει στον σκληρο αλλα και να παιξεις ps1 games χωρις το παραμικρο lag δεν ειναι και λιγο ε.
edit:πηγα για μασα σιγουρος πως πατησα submit λεει,λολ
E και Wii έχω, PSP έχω και PS2 έχω! Αλλά όπως και να το κάνουμε οι τύποι δείχνουν όλη την ώρα πως είναι άσχετοι με το ζήτημα και απλά κάνουν κακό.
Δεν ήταν αυτό το νόημα του άρθρου (και όλων αυτών των άρθρων). Το θέμα είναι πως το PS3, όπως λες κι εσύ, βγήκε πιο μετά και με υποτιθέμενο ανώτερο hardware. Όλα αυτά ισχύουν, όμως βλέπουμε καταστάσεις όπου το PS3 δε μπορεί να ξεφύγει από το "παλιό" Χ360. Γιατί;
Απλό: Ενώ έχουν δυνατό hardware τα κάνανε σκατά στην αρχιτεκτονική ως προς το πως χειρίζεται εντολές και στο πόσο εύκολα φτιάχνεις ένα παιχνίδι. Το 1ο αναγκάζει να μην μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το PS3 στο φουλ των δυνατοτήτων του το 2ο κάνει εταιρίες να μην θέλουν να βγάλουν παιχνίδια γιατί θέλει πολύ δουλειά και χρήμα, πχ. Valve η οποία έχει δηλώσει πως ποτέ δε θα βγάλει τίποτα για PS3, και όταν σου βγάζουν το Left 4 Dead που κερδίζει βραβεία Multiplayer Game of the Year στο Χ360, ε τότε τσούζει.
Κοίτα να δεις, και σκέφτηκα πως μάλλον διάβαζες τα άρθρα :P
O cynic exei na anoixei ps3 apo to demo to infamous :D
8a anoixei sintoma pantws ,vgenoun kati wolfestein klp pou 8a enikiastoun :)
Auto pou les gia axiopiisi tou hardware, nai ok, alla ti perimenoune dekaetia?exei idi 3 xronia stin agora.H oli fasi apex8ias pou les oti vgenei einai amesa sindedemeni me tis paparies pou legane ex arxis. O cell to ena, o cell to allo, de tous fteei kaneis pou den boroun na to programatisoun.To exw idi 1misi xrono , de 8a perimenw alla 5 xronia gia na pw oti to mixanima petaei.Oi perisoteroi developers vriskoun "diskolies stin arxitektoniki tou".Kala pou iparxoun kati insomniacs kai naughty dogs diladi.
Ta games pou pezoun kalitera einai i pliopsifia.Rixe mia matia sto link , sto ghostbusters gia paradigma.Ta ipolipa sini8ws den exoun AA i exoun to miso.Episis tearing ,frame drops klp.
Gia tin istoria, apo tin proigoumeni genia to ps2 einai i kosnola pou exw liwsei perisotero apo oles.Ki as eixa kai xbox1/GC :P
Edit:
Koita na deis oloi ta idia leme :D
Kai wii apektisa prin kana 3mino.Ki as einai to pio overpiced mixanima :D
Na nai kala oi loaders.Episis , nai to mario galaxy einai to kalitero platform tis dekaetias e :P
Telos gia ps1 games sto psp pou aneferes, tsekare tin homebrew skini pou pezei.Den exw asxoli8ei alla einai terastia.Custom firmware kai ta pezei ola.Kai ps1 :)
Ρε αυτό το πρόβλημα δεν είναι καινούριο. Ίσχυε και στο psx (σε μικρότερο βαθμό) και στο ps2 (σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αλλά όχι στο υποτιθέμενο χάλι του ps3). Δεν μπορεί να είναι τελείως ψέμα γιατί το έχουν πει δεκάδες developers όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς να έχω ιδέα από ps2 developing μου φαίνεται απολύτως λογικό το porting από xbox σε pc και αντίστροφα να γίνεται σε μια βδομάδα και για το ps3 να θέλει μήνες.
Και καλά να πάθει η Sony γιατί όπως ειπώθηκε η αλαζονία της την έφαγε κι όχι το xbox.