alfa romeo itan to autokinito :P
Printable View
alfa romeo itan to autokinito :P
χμμμμμQuote:
Για να δηλώσετε συμμετοχή είτε σαν uploader είτε σάν μεταφραστής απαντήστε σε αυτό το μήνυμα εξηγώντας αναλυτικά τις γνώσεις που έχετε.
Aυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα απο το σύστημα.Παρακαλούμε ΜΗΝ απαντήσετε!!
Ας πω εδώ τον πόνο μου...
Σάββατο 11 Μαΐου: 1000mods στο 8ball / Black Trinity στο βιολογικό
Τελικός κυπέλλου (αν πέρασουμε). Οπότε, το 2ο τρώει το 1ο και πάω αθήνα.
Κυριακή 12 Μαΐου: Βαφτίσια στη φλώρινα από φίλη κοντινή, που θέλω να πάω οπωσδήποτε. Οπότε κυριακή (somehow) πρέπει να μαι φλώρινα (είτε από αθήνα, είτε από θεσσαλονίκη).
Δευτέρα 13 Μαΐου: Παρουσίαση δίσκου bad trip στο βιολογικό, οπότε (πάλι?) θεσσαλονίκη.
Και εκεί που έχω εντελώς χαωθεί, σκάει εξουρανού live 1000mods στα τρίκαλα την παρασκευή 10 μαΐου, οπότε παίζει να μην τους χάσω, αν πάμε τελικό στη αθήνα.
Και όλα πάνω σεκείνο το γαμημένο το σουκού.
κανόνισε μ. πέμπτη να μην έρθεις mind over metal IV
:P
Το πεταω εδω μιας και δεν ασχολουμαι με πολιτιξ
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...09014542_n.jpg
Μαγκιόρισσες και μάγκες, μόλις ξεκίνησε η πρώτη για το '13 έκλειψη σελήνης.
Βγείτε στα μπαλκόνια, είναι όμορφα.
Και τρομακτικά λίγο.
Τι.στο.μπούτσο.
http://i43.photobucket.com/albums/e3...itled-1-30.jpg
α κάτι είχα διαβασει/ακούσει για αυτό... νομίζω είναι σε φάση για τους διάσημους ή αυτούς που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα στο fb για να τους στείλεις μνμ θα πρέπει να πληρώσεις κάτι και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να καταπολεμήσουν τα σπαμ.
και να βγάλουν κανα εξτραδάκι ;)
Οταν παραγγέλνεις απο τρολοσουβλατζή:
-Ενα πίτα καλαμάκι κοτόπουλο χωρίς πατάτες και σως, η πίτα αλάδωτη και γενικά ολα όσο πιο αλάδωτα γίνεται
-Οπότε καλαμάκι-σαλάτα,χωρίς σως, ολα αλάδωτα?
-Ναι,αν γίνεται
-Να το κάνω κι ανάλατο?
-Ααα μπράβο,ναι!! φχαριστώ!
-Ναι, σας κατάλαβα οτι μάλλον κάνετε δίαιτα!Και η κόρη μου το ίδιο,μπράβο κορίτσια. Λοιπόν σε 20' θα είναι εκεί.
Ερχεται, τρως και κάνει κριτς κριτς απ'την ξενέρα της υπερβολικά υγιεινής φάσης μέχρι που φτάνεις στο κάτω κάτω μέρος
και συνειδητοποιείς οτι έχει κρύψει 3 πατάτες (διπλωμένες!!), μια κουταλιά μαγιονέζα και ενα κομμάτι μπεηκο για το έτσι. :dfinger:
πρέπει να βρεις μέρος που όταν λες: "τσάκο μια πίτα γύρο, τυροκαφτερή, ντομάτα, πατάτες. Μπαμπάτσικο να είναι όχι εφταμηνίτικο, " να καταλαβαίνει τι ακριβώς θες :P