Ο πατέρας μου θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
Printable View
Ο πατέρας μου θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
ο δικος μου αν και αριστερος ειχε παει στην προηγ. εκλογη προεδρου πασοκ να ψηφισει Μπενυ
(η συνεχεια στο MLR)
Ο δικός μου ψήφισε στις φετινές εσωκομματικές Μπέννυ, πλήρωσε και τα 2 ευρώ. Προφανώς θα το ρίξει και στις εκλογές.
Η μάνα μου που 2004, 2007 το ριξε νδ, 2009 το ριξε πασοκ, τώρα σκέφτεται να το ρίξει αριστερά. Αυτή η αοριστία της αριστεράς όμως είναι που με τρομάζει.
Εμενα για πειρατες το σκεφτονται , δεν ηξεραν καν οτι υπηρχε το κομμα προσφατα τους το πα. ο φαθερ ψηφιζε παλια ΣΥΝ(οταν ηταν ακομα ο Κωσταντοπουλος) μετα ξενερωσε και δεν ασχολιουταν, οι πειρατες των ψησανε φουλ τωρα ομως
ικόνοκλαστ στο πατέρα κανα μπινελίκι δεν ρίχνεις να στρώσει;
Εμενα παλι απ το κρητικο σοι πεθαναν απο τις προηγουμενες εκλογες ως τωρα 4-5 οποτε το πασοκ χανει σιγουρα αυτους. Αλλα απ τους εν ζωη χανει την πλειονοτητα των εν κρητη κατοικουντων εκτος ενος, που παραμενει πρασινος. Οι υπολοιποι βεβαια το γυρνανε οι περισσοτεροι σε Κουβελη. Απ τους εν αθηναι παροικουντες λογικα θα χασει σιγουρα τους μισους υπολογιζω. Το ετερο σοι παραμενει φοβουμαι δεξιο στην πλειονοτητα του και ΚΚΕ το υπολοιπο. Αν και το δεξιο κομματι δειχνει τασεις απομακρυνσης απο τη Νεα Δημοκρατια, ειδικα με την εισοδο του Σαμαρα στην ηγεσια.
Δε διανοείσαι. Γενικά χρόνια τώρα πηγαίνει και ψηφίζει τη μεγαλύτερη τρολλιά (έχει ρίξει ζαφειρόπουλο - χρυσή αυγή για δήμο αθήνας), απλά τώρα συμβαίνει να είναι το ΠΑΣΟΚ αυτή, Σ'ΑΥΤΕΣ τις εκλογές και απο το πρωί που το συνειδητοποίησα ότι το εννοεί, είναι FML.
να κανομε γκρουπ θεραπυ να λεμε τον πονο μας εμεις που οι γονεις μας θα το ριξουν Μπενι... ελα να μαζευοματε..
Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε τους γονείς της;
Γιατί θα ψήφιζαν πασοκ.
Γιατί σκότωσε και το θείο και τη θεία της;
Γιατί θα ψήφιζαν νδ.
Τι είπε στους δικαστές;
"Παραδέχομαι τις πράξεις μου, όχι την ενοχή μου."
Και τώρα γιατί κλαίει;
Γιατί καθαρίζει κρεμμύδια.
Γιατί αυτοκτόνησε η μικρή Αννούλα;
Δεν άντεχε την κλάψα.
Γιατί το τζαμάκι στον τάφο της Αννούλας είναι θολό;
Γιατί αυτοκτόνησε με νεροπίστολο.